REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Membru al clanului Raim, din Mangalia, condamnat pentru conducere fără permis

Membru al clanului Raim, din Mangalia, condamnat pentru conducere fără permis

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 2633

Nuri Amet a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (2 acte materiale). Sentința a fost dată de Curtea de Apel din Constanța pe 26 ianuarie 2022, însă inculpatul a formulat constestație în anulare la această sentință care se va judeca pe 8 decembrie 2022. Bărbatul este acuzat că a condus în două rînduri autovehicule în Mangalia, fără a deține permis de conducere. Menționăm că Nuri Amet face parte din clanul Raim din Mangalia. În urmă cu zece ani, Nuri Amet a fost implicat într-un dosar de proxenetism, împreună cu Rufat Mustafa, aceștia racolând o tânără din Vaslui și obligând-o să se prostitueze.

Nuri Amet a fost prins în două rânduri conducând fără permis de conducere, prima oară un BMW și a doua oară un Renault. Prima oară, inculpatul a reușit să scape de polițiștii aflați în urmărirea lui, însă a fost prins câteva ore mai târziu când poliția a constatat că nu posedă nici un fel de permis de conducere. Fiind audiat, suspectul a declarat că în acea zi s-a întâlnit cu Sali Orhan şi un cunoscut al acestuia de etnie turcă, cu care s-au plimbat prin Medgidia, mașina fiind condusă de prietenul acestuia, la un moment dat băiatul respectiv a oprit maşina în faţa unui hotel şi le-a spus că trebuie să plece, lăsând cheia în contact, motiv pentru care a decis să o mute în parcare, conducând autovehiculul circa 50 de metri. A două oară, Nuri Amet a fost prins conducând un Renault cu numere de Bulgaria, care nu avea drept de circulație în România. Și de data aceasta, inculpatul s-a scuzat că a condus doar pe o distanță de 1 km, și că nu a știut că vehiculul trebuie să posede asigurare de răspundere civilă auto.

Instanța a reținut că intenţia inculpatului rezultă din împrejurarea că deşi ştia că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule a decis totuşi să se urce la volanul autoturismului marca BMW şi respectiv la volanul autoturismului marca Renault şi să le conducă pe drumurile publice, sperând că nu va fi surprins de către organele de poliţie şi că nu va fi implicat în evenimente rutiere. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Nuri Amet la 1 an și 4 luni de închisoare, în regim de detenție.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Analllfabetii sunt taxi..metristi acum
1
0
E plin de C***I in Mangalia care nu au nici un document.
1
0
Pai nu prea mai poate tata Minca sa va rezolve cu permisele pe la circulatie. S au dus anii cand avea el grija pentru niste banuti sa faca ce trebuie.
1
0
Se umfla artificial notorietatea celor condamnati la solicitarea conducerii politiei, pentru ca acestia sa se umfle cu activitatea nemaipomenimta
1
0
alo,politia,tiganimea circula fara asigurare,itp,nimic.bombe pe roti.circula noaptea,dupa 23,opriti si intrebati.i de sanatate pe borfasii barbosi de la volan!!!!si pe motopirtarii care trec cu 200 la ora pe la gara noaptea!basca mirletele cu atv care ambaleaza la maxim 2 noaptea in zona garii,are voie pe sosea???
1
0
Ciorri boarate
1
0
Clanul? Clanui cui? Clanuri peste clanuri, i as teleporta pe clanuri astia in Constanta anilor 2005 2006 sa zic cu aprox. unde probabil ar fi fost serviti la micul dejun de adevaratii rechini mai nou legende-embleme ale Constantei
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513