REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
23.1° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Memorandumul de finanțare pentru construcția stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a ședinței Guvernului României

Memorandumul de finanțare pentru construcția stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a ședinței Guvernului României

Andreea VLAICU 5 aprilie 2024 | 16:37 1243

Memorandumul de finanțare pentru construcția stadionului „Gheorghe Hagi” va fi inclus pe ordinea de zi a ședinței Guvernului României. Procedura de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor de execuție a fost adjudecată, însă contractul nu a putut fi semnat din cauza faptului că obiectivul de investiții s-a aflat sub incidența prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 90/2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023 și a Ordonanței de Urgență nr. 115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru prorogarea unor termene.

Memorandumul de finantare pentru constructia stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a sedintei Guvernului Romaniei

Potrivit proiectului, noua arena va avea o capacitate de 18.000 de locuri si va include și un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pistă cu 6 culoare), cu tribună de circa 1.000 de locuri. De asemenea, va beneficia de amenajări exterioare (promenadă, alei, drumuri si platforme), rețele de utilități, împrejmuire și zone de parcare pentru jucători si oficialități.

Memorandumul de finantare pentru constructia stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a sedintei Guvernului Romaniei

În plus față de funcțiunile de bază, cu destinație sportivă, clădirea stadionului va integra și o serie de funcțiuni complementare, precum săli de antrenament, centru de conferințe, spațiu expozițional, spații administrative, comerciale și de alimentație publică.

Memorandumul de finantare pentru constructia stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a sedintei Guvernului Romaniei

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții și are valoarea de 379.000.000 lei fără TVA, fiind și cofinanțat de la bugetul local în cuantum de 52.461.127, 96 lei fără TVA.

Memorandumul de finantare pentru constructia stadionului „Gheorghe Hagi”, inclus pe ordinea de zi a sedintei Guvernului Romaniei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi parcare doar pentru fotbaliști și oficialități ? Dar pentru suporteri ? Pe timpul lui Ceasca, când veneau 15-20.000 la stadion, nu mai mișca nimic de la Tomis 3 la Delfinariu și de la Tăbăcăriei până spre Trocadero, vreo 6 ore cartierul era sub asediu, de-abia aveam loc pe jos dinspre CSS 1 spre stadion ! Stai să vezi ce o să fie la meciuri, concerte și alte figuri ce se vor ține acolo ! Cum să faci un stadion fără o parcare uriașă și căi de acces largi, o să fie o p******a !
2
0
Stadionul asta sau complex sportiv spunetii cum vretzi este o investitzie care se face din bani publici deci daca Hagi cu echipa lui va dori sa joace pe stadionul care ii poarta numele trebuie sa plateasca o chirie tot asha cum platesc si cluburile Bucureshtene cand joaca pe Arena Natzionala,deci daca da banul joaca echipa lui Hagi pe stadionul asta,daca nu plateshte sa joace la Ovidiu;pai ce au constantzeni chiar atat de multzi bani pentru ca sa le faca fiecaruia dupa pofte.
1
0
1. Acest complex sportiv nu are o parcare conform capacitatii, mai ales ca se afla intr.un cartier sufocat de masini 2. Poarta numele unei personalitati inca in viata. Nici macar Ceausescu nu si.a pus numele pe o constructie de anvergura: canal, tunel, port, pod, bulevard, etc. 3. Investitia o sa fie data uitarii dupa alegeri 3.
5
0
Afara cu hagi din Constanta. El e seful mafiei makidonesti din Constanta
6
3
Pai au fost comunisti nu stiai? In perioada legionara au fost legionari. In perioada comunista au fost comunisti.Au dezvoltat in plin comunism o elita economica securista bine capitalizata in valuta si conectata la comertul international prin ICExterior si Directia de Informatii Externe.
6
0
De asta arata orasul in halul asta. Din cauza lui asta de mai jos care a votat toate leprele si toti comunistii din 90 si pana acum. Si acest hot striga "hotul". Mai retardatule nu mai scrie ca un bou, ca din vina voastra ta boarfa si a alora pe care i-ai votat la primarie si consiliu ma scarba a ajuns orasul asta in halul in care a ajuns. Adica pe ultimul loc din tara. Ai votat numai romani. Toti unul si unul, nu altceva. Asa ca mananca putin c***t in alta parte.
3
3
Desi sunt in numar mic, faptul ca actioneaza pe ascuns ,isi ascund apartenenta et nica si se promoveaza unii pe altii in administratia locala numai pe filiera entic makedoneasca au reusit ca sa faca din Constanta un experiment et nic enclavizand economic si capturand toate resursele orasului si judetului in folosul et niei makedonesti. Asa si cu stadionul
7
1
Ma retardatule, lasa ma minciunile si nu mai dezinforma lumea. du-te dracu de hot imputit care ai furat 30 de ani, javra ordinara. Te trezestu tu sa dezinformezi si sa minti ca o jigodie, pisamas pe botu tau de hot imputit si corupt ordinar. Mars in p***a matii in rusia troll imputit platit de agenturili straine.
3
6
În 2024 voi construiti fără să faceti parcare subterana . Ati creat cateva locuri doar pentru speciali. Sub tot stadionul ala trebuiau amenajate parcări cu abonament.
15
0
Asa. Bani de la stat adica banii romanilor vor finanta afacerile makedonilor ca sa se lafaie ei acolo si sa se dea patroni . Nu va bai rusine? In 20 de ani or sa zica ca au mostenire stadionul de la neamuri
15
3

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275