REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Memoriile grupului de K-pop BTS vor apărea în luna iulie

Memoriile grupului de K-pop BTS vor apărea în luna iulie

A.F. 13 mai 2023 | 00:00 403

Membrii grupului de K-pop BTS îşi vor publica memoriile în luna iulie în Coreea de Sud şi în Statele Unite, a anunţat editura americană care le publică, un anunţ care a stârnit o avalanşă de entuziasm din partea fanilor lor din întreaga lume, informează AFP.

Memoriile grupului de K-pop BTS vor aparea in luna iulie

Trupa de băieţi, considerată cel mai important fenomen cultural din Coreea de Sud, umple stadioanele din întreaga lume şi domină topurile muzicale. Cei şapte membri ai BTS aduc miliarde economiei ţării şi adună o comunitate colosală de fani cunoscută sub numele de "ARMY".

Intitulată "Beyond the Story: 10-Year Record of BTS", cartea a fost scrisă de jurnalistul sud-coreean Kang Myeong-seok şi de membrii trupei de băieţi, potrivit editurii.

"Cine o aşteaptă cu nerăbdare?(...) #BTSbook", a scris joi editura americană Flatiron Books pe Instagram, împărtăşind o postare despre cartea care va fi lansată în curând.

Memoriile grupului de K-pop BTS vor aparea in luna iulie

Cartea de memorii a trupei BTS va avea 544 de pagini şi va fi lansată pe 9 iulie, potrivit site-ului Amazon. Data este una specială, marcând 10 ani de la crearea comunităţii de fani "ARMY".

Reţelele de socializare şi forumurile online fuseseră deja inundate de speculaţii privind posibila lansare în iulie a unei cărţi scrise de o celebritate, după ce o carte fără titlu a editurii care urmează să fie lansată în iulie a apărut pe platformele de vânzare în urmă cu câteva zile, relatează Washington Post.

Internauţii au speculat că ar fi vorba de o carte scrisă de cântăreaţa americană Taylor Swift. Cartea misterioasă a ajuns în fruntea clasamentului celor mai bine vândute cărţi pe Amazon şi la librăria Barnes and Noble, după ce au fost deschise precomenzile.

BTS se află în prezent în pauză, ceea ce le permite membrilor trupei să se consacre unor proiecte solo, în timp ce doi dintre ei îşi efectuează stagiul militar obligatoriu, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768