REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 29 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6867
19.4° Constanța Duminică, 29 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6867
 

Merită primarul din Costinești o plajă adevărată?!

Merită primarul din Costinești o plajă adevărată?!

Virgil STOIAN 29 septembrie 2024 | 00:00 412

Costineștiul este una dintre cele mai iubite stațiuni de la malul mării, chiar dacă plaja nu face față numărului de turiști. Ei bine, acest lucru s-ar putea schimba de la anul după înnisipări. Costinești este lotul 6 din programul de protecție împotriva eroziunii costiere, iar deocamdată se lucrează la trei din cele cinci diguri care vor proteja plajele rezultate în urma înnisipării. Digurile ar putea fi terminate în această iarnă și există chiar posibilitatea ca la vară Costineștiul să aibă o plajă mare. Toate aceste lucrări nu par a avea nici o legătură cu primarul Jeanu Dumitru care mai degrabă se gândește cum să nu mai piardă oameni din organizație, după ce Adrian Condari a părăsit PSD Costinești.

Merita primarul din Costinesti o plaja adevarata?!Imagini cu digurile
 
Costinești este lotul 6 din programul de protecție împotriva eroziunii costiere, iar deocamdată se lucrează la trei din cele cinci diguri care vor proteja plajele rezultate în urma înnisipării. Practic, Costineștiul nu mai avea plajă decât în zona la Steaguri și Obelisc, în rest marea bătea până în faleză. Lucrările au mers foarte bine și deja se lucrează la trei din cele cinci diguri, aceastea urmând să protejeze plajele care vor fi înnisipate.

Merita primarul din Costinesti o plaja adevarata?!

Digul de la epavă e aproape gata, iar dacă o să continue în același ritm, parte de diguri e posibil o să fie terminată în această iarnă. Despre înnisipare nu se știe încă când va începe, dar există o posibilitate ca vara următoare Costineștiul să aibă plajă mare, adevărată și aglomerația să dispară.

Merita primarul din Costinesti o plaja adevarata?!


Primarul, contestat de Adrian Condari


Vă reamintim că Adrian Condari și-a anunțat demisia, atât din Consiliul Local cât și din PSD, acesta nemairegăsindu-se în actuala gașcă care face jocurile în comună. Învins în urmă cu 4 ani chiar de Jeanu Dumitru, Adrian Condari și-a călcat pe suflet și și-a sprijinit fostul adversar în lupta pentru postul de primar al Costineștiului. La trei luni de la alegerea controversată a lui Jeanu Dumitru ca primar, consilierul local Adrian Condari a decis să se retragă din PSD dar și din Consiliul Local. „Am renunțat la poziția de consilier local și totodată m-am retras și din PSD, pentru că nu mă mai regăsesc în gașca care face jocurile la Costinești. Nu mă retrag din politică, însă deocamdată nu știu ce voi face în continuare”, a declarat Adrian Condari, pentru Replica de Constanța.

Merita primarul din Costinesti o plaja adevarata?!Adrian Condari


Telenovelă la alegerile din Costinești


Vă reamintim că numărarea voturilor alegătorilor la scrutinul din 9 iunie a fost repetată de şase ori în această localitate, în final fiind desemnat câştigător la funcţia de primar Gheorghe Mechenici, candidatul din partea PNL, în detrimentul candidatului PSD, primarul în funcţie Dumitru Jeanu, la o diferenţă de un singur vot. De asemenea, s-a constatat că mai multe buletine nule au fost considerate valabile, dar şi că doi cetăţeni ucraineni au votat, deşi nu aveau acest drept. După alegerile din turul de scrutin suplimentar, din 7 iulie, primar a ieșit Dumitru Jeanu la 12 voturi diferență.

Merita primarul din Costinesti o plaja adevarata?!Jeanu Dumitru și Gheorghe Mechenici


Locuitorii din Costinești dar și turiștii care vin an de la Costinești merită să beneficieze de noile plaje. În privința lui Jeanu Dumitru... merită oare acest lucru având în vedere că nu prea îl mai interesează interesele comunei?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Genial cum ați legat povestea cu plajele de treaba cu primarul!
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364