REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Meryl Streep va participa, alături de Antonio Banderas, la o întâlnire cu publicul din Spania

Meryl Streep va participa, alături de Antonio Banderas, la o întâlnire cu publicul din Spania

A.F. 7 octombrie 2023 | 00:00 241

Actriţa Meryl Streep va participa, pe 18 octombrie, la o întâlnire cu actorul spaniol Antonio Banderas în oraşul Oviedo (nord), unde actriţa americană va primi două zile mai târziu Premiul Prinţesa de Asturias pentru Arte 2023.

Meryl Streep va participa, alaturi de Antonio Banderas, la o intalnire cu publicul din SpaniaMeryl Streep

Banderas va discuta cu vedeta din "Out of Africa" despre profesie şi despre experienţa şi cariera sa artistică.

Evenimentul va include o selecţie de întrebări pe care participanţii vor putea să i le adreseze lui Streep şi va avea loc la câteva ore după ce actriţa cu cele mai multe nominalizări la Oscar se va întâlni cu profesorii şi elevii care au participat la programul cultural "Deciziile lui Meryl", organizat de Fundaţia Prinţesa de Asturias pentru şcolile din această regiune spaniolă.

Totodată, a doua zi, actriţa se va întâlni cu elevii de la Şcoala Superioară de Artă Dramatică (ESAD) din Asturias, care vor interpreta scene de teatru spaniol în semn de omagiu pentru laureată, în cadrul celor 111 evenimente culturale programate de fundaţie în zilele premergătoare ceremoniei de decernare a premiilor.

Printre aceste evenimente, se vor regăsi şi proiecţii cu o selecţie de filme ale actriţei în vechea Fábrica de Armas din Oviedo, care va găzdui şi aşa-numitele "Spaţii Meryl Streep", create în memoria unei părţi din filmografia sa, precum şi cursuri de actorie.

Actriţa americană va fi, de asemenea, unul dintre cei trei laureaţi ai celor opt premii ale celei de-a 43-a ediţii a Premiilor Prinţesa de Asturias, alături de atletul Eliud Kipchoge (Sport) şi de directorul executiv al Iniţiativei "Medicamente pentru bolile neglijate", Luis Pizarro (Cooperare Internaţională), care va lua cuvântul la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc la 20 octombrie.

La eveniment şi-au confirmat prezenţa şase dintre laureaţii din acest an, după ce atât scriitorul italian Nuccio Ordine (Comunicare şi ştiinţe umaniste), cât şi istoricul francez Helene Carrere (Ştiinţe sociale) au decedat după acordarea premiilor, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513