REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mesaj Ro-Alert! Oamenii, sfătuiți să se adăpostească în beciuri!

Mesaj Ro-Alert! Oamenii, sfătuiți să se adăpostească în beciuri!

A.F. 18 septembrie 2023 | 00:00 5177

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis duminică, 17 septembrie a.c., un mesaj Ro-Alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Oamenii sunt sfătuiți să se adăpostească în beciuri.

Mesaj Ro-Alert! Oamenii, sfatuiti sa se adaposteasca in beciuri!

Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite.  Mesajul a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești.

Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri şi pereţi exteriori. Durata estimată: 90 de minute", a fost mesajul RO-Alert primit de români.

Mesaj Ro-Alert! Oamenii, sfatuiti sa se adaposteasca in beciuri!

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis adoptarea unor măsuri de protecţie pentru populaţia din zone de pe teritoriul României învecinate localităţilor ucrainene Reni şi Ismail, precum şi emiterea de mesaje RO-Alert de către ISU, la notificarea MApN, privind riscul căderii unor „elemente aparţinând mijloacelor de luptă utilizate în conflict”.„Ministerul Apărării Naţionale edifică spaţii de protecţie a populaţiei la nivelul localităţilor Plauru şi Ceatalchioi, precum şi la nivelul altor localităţi cu un număr mic şi foarte mic de locuitori, stabilite la nivelul comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă”, a mai decis CNSU după ce, în urma atacurilor ruseşti vizând porturi din regiunea Odesa, fragmente ale unei drone au fost găsite în zona localităţii Plauru, iar la Chilia un proiectil a străpuns acoperişul şi tavanul anexei unei locuinţe.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis, în 7 septembrie, adoptarea unor măsuri de protecţie pentru populaţia din zone de pe teritoriul României învecinate localităţilor ucrainene Reni şi Ismail, precum şi emiterea de mesaje RO-Alert de către ISU, la notificarea MApN, privind riscul căderii unor „elemente aparţinând mijloacelor de luptă utilizate în conflict”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/locuitorii-unor-sate-din-tulcea-au-primit-mesaj-ro-alert-exista-posibilitatea-caderii-unor-obiecte-din-spatiul-aerian-2502935

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"...Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, r*mânia și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi, r*mâni, dar bulgarii???) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii..."Profetia unui parinte grec anonim din 2007,de pe Ortodoxinfo
0
0
Ba "profesore",lasa vrajeala ,lasa filmele ,lasa jocurile video,ca daca"vin americanii" te ia cu arcanum ' la razbel,sa te vad atunci....ce c***t maianinci,cu orci,cu porci,cu troli ce ce mai ai tu in capatina aia a ta !
0
1
MORI, TROLULE PUTINIST! De-aia plangeati voi din AUR si SOS ca"americanii vor sa faca BAZA MILITARA IN DELTA DUNARII"? Stati linistiti, ca americanii NU SUNT DEPARTE!!! Sunt la Kogalniceanu sau chiar mai aproape, prin Finlanda. De fapt, orcule, americanii au stiut ORA EXACTA A INVAZIEI, au avut documentele scurse/planurile de atac, tot tot tot. AMERICANII NU SUNT DEPARTE, trolule! Americanii sunt si in RED SQUARE, in Moscova, Kremlin. Sa-ti reamintesc ca AMERICANII AU DESTRAMAT URSS in 1991 in urma razboiului rece? "Federatia RuZa"nu e nici macar 10% din ce era URSS. Sa-ti amintesc de ajutorul economic acordat de China in vara lui 2022, ca Rusia sa nu se destrame (INCA!)? Apropo! AMERICANII NU SUNT DELOC DEPARTE! Au venit"peste mari si tari", peste oceane si au infipt steagul in BERLIN in WWII. Americanii au venit si prin EST, prin URSS. ISTORIE! 1943, Stalin recunoaste ca fara ajutorul americanilor, orcii sovietici dispareau precum dinoZ(AUR)ii sau ZORII AURII. AUR-ScOS in AFARA LEGII
36
2
Care drone au cazut ? Alea de productie americana cu care fac misiuni de recunoastere pentru ucraina ?
2
34
Istericii dracului.....
3
36
Sa o luați în gura de la ruși până vin ameeereecani...
10
38

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016