REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Mesajele militarilor aflați în teatrele de operații, de Crăciun! Video

Mesajele militarilor aflați în teatrele de operații, de Crăciun! Video

Andreea VREJOIU 24 decembrie 2022 | 00:00 1111

Sărbătorile de iarnă înseamnă pace, împăcare cu sine și cu cei din jur, reprezintă un prilej de a se reuni unul cu altul, de a petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. Pentru militarii români detașați în teatrele de operații, pacea nu vine decât din interior, iar Crăciunul îl sărbătoresc altfel, cu mult dor de ţară, familii şi prieteni, cu gândul la cei dragi.  Militarii români detașați în Bosnia şi Herţegovina, Kosovo, Polonia, dar și militarii străini au transmis, în țară, către familie, dar și către toții românii, mesaje de Crăciun cu urări tradiționale.

,,Ilinca și Victor, tati vă urează Crăciun Fericit și așteaptă cu nerăbdare să revină acasă. Vă iubesc mult”, a transmis Cap. Adrian Samson.

..Stimați camarazi, dragi prieteni, iubită familie, cu toții știm încă din copilărie că sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie și fericire alături de cei dragi. Pe această cale doresc să vă urez un Crăciun Fericit, plin de lumină și pace, în case și în suflet”, a transmis Cpt. Alexandra Butaru-Leța.

,,În numele militarilor Detașamentului de Apărare Aeriană ,,Sky Guardians” vă doresc multă sănătate, un Crăciun Fericit și La mulți ani”, a transmis Mr. Florian Ion.

Mai multe mesaje ale militarilor români detașați în Polonia puteți urmări aici:

 

,,Sunt Cpt. Cojocariu și urez familiei mele, prietenilor și tuturor românilor un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii. Timpul va trece repede și ne vor revedea curând”, a transmis Cpt. Cojocariu.

,,Sunt Sg.maj Hangiu Cristian și doresc să urez soției, fetiței, dar și părinților mei un Crăciun Fericit. Totodată, vreau să le urez și colegilor mei din țară sărbători fericite și un an nou plin de împliniri”, a transmis Sg.maj. Hangiu Cristian.

Mai multe mesaje ale militarilor români detașați în Kosovo puteți urmări aici:

Mesajele militarilor români detașați în Bosnia și Herțegovina puteți urmări aici:

Și noi le transmitem militarilor detașați în Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Polonia, dar și militarilor străini să aibă parte, în această perioadă, și nu numai, de zile liniştite, fără ambuscade și să se întoarcă sănătoși acasă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreți să luați euroi chinuiți pe afara și nevestele cu amanții.La cacat cu voi ZDRENTELOR
1
0
Nu ne intereseaza mesajele lor, este strict problema lor ! Ei sunt doar niste oameni care merg la serviciu , si trag cu pusca acolo unde se plateste mai bine...
1
0
la primul razboi mondial am fost abili, ne-am vindut scump pielea. la al doilea, am fost pe margine, au hotarit altii. acum ne-am bagat in nato, dar vor cistiga!?
1
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436