REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mesajul disperat al iubitului fetei ucise de cea mai bună prietenă, la Mangalia

Mesajul disperat al iubitului fetei ucise de cea mai bună prietenă, la Mangalia

Virgil STOIAN 20 august 2023 | 00:00 3248

Iubitul Alinei, fata ucisă la Mangalia, este încă răvăşit de durere. Sergiu a postat un mesaj pe reţelele de socializare care i-a sensibilizat pe internauţi.

Mesajul disperat al iubitului fetei ucise de cea mai buna prietena, la Mangalia

O crimă înfiorătoare a cutremurat România la începutul acestei săptămâni, o adolescentă omorându-şi prietena cu un cuţit şi ascunzându-i trupul sub o bancă în parc. La mai bine de o săptămână de la înmormânare iubitul celei ucise şi-a strigat disperarea pe reţelele de socializare.
Alina a fost desfigurată de prietena sa

Alina a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar iubitul său a purtat în piept o floare de mire în timpul slujbei. Sergiu o aştepta cu nerăbdare pe Alina să revină acasă, la Vaslui, dar faptul că s-a întors în sicriu l-a înnebunit de durere.

“Mi-e dor de tine, iubirea mea”, a scris Segiu, în mediul online. Postarea sa a atras empatia a numeroşi internauţi, care i-au trimis mesaje de încurajare.

“Multe putere, Sergiu. Ea te veghează de acolo de sus. Ai grijă de tine și fii puternic pentru Alina” sau “Când îți este dor de ea, amintește-ți că-ți bate în piept. Din sufletul tău nu va dispărea niciodată”, sunt câteva dintre mesaje.

“Of,  Doamne, de ce trebuie să iei un copil atât de bun și nevinovat, când am auzit 3 nopți nu am mai dormit deloc, am plâns foarte mult, odihnă veșnică, Alina!”, “S-a văzut și prin mesaje că ai iubit-o. Cât ai întrebat de ea, ai simțit că ceva nu e în regulă”, au remarcat alţi internauţi.

Trupul Alinei a fost găsit în dimineaţa zilei de duminică, 6 august, de un pescar, care a crezut inițial că e vorba de un câine. “Era sub bancă, pusă acolo ghemuită.

Am crezut că e un câine și când am pus mâna, am văzut că e o persoană. Nu mai respira. Era mutilată, nu i se cunoștea fața. Am avut un șoc foarte mare”, a declarat acesta.

Atât fata ucisă,  Alina Elena Ciobanu, cât şi criminala, Loredana Atănăsoaie, erau originare din comuna vasluiană Cozmești şi plecaseră la mare pentru a face rost de bani, ele angajându-se cameriste la un hotel din Saturn.

În săptămâna de dinaintea crimei Alina a vorbit de mai multe ori la telefon cu mătușa ei din Cozmești, căreia i s-a plâns că Loredana, cu care împărţea camera la cazare, se comportă urât cu ea.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut criminala. E prea frumoasa ca sa mearga la inchisoare. Nu merita asa ceva.
0
0
Nu conteaza cat esti de prroasta sau desteapta, saraca sau bogata, poula sa fie asigurata!
2
0
Futacioase de mici moldovencele astea
3
2
Ia mai lăsați-ne cu telenovelele astea cu curvulițe de prin fundu moldovei și iubiții lor cretini ”sfâșiați de durere” pe facebook.
12
2
de la doispe ani fatucele au iubiti sunt moarte dupa aventura !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510