REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
35.7° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Mesajul Simonei Halep după ce a pierdut meciul cu Paula Badosa

Mesajul Simonei Halep după ce a pierdut meciul cu Paula Badosa

Mirela PASCAL 20 martie 2024 | 08:27 746

Simona Halep a pierdut în primul meci, după revenirea în urma suspendării de 18 luni, dar a cucerit inimile spectatorilor de la Miami.Românca a fost învinsă în trei seturi de fostul umăr 2 mondial, Paula Badosa. Halep a avut un start perfect de meci şi a câştigat categoric primul set, dar a acuzat ulterior probleme fizice.

Mesajul Simonei Halep dupa ce a pierdut meciul cu Paula Badosa

În ciuda înfrângerii, ea a fost elogiată pentru prestaţia ei de presa internaţională. "Ne-a fost dor de zâmbetul Simonei" au titrat jurnaliştii de la Sky News.

SImona Halep a fost primită ca o eroină la Miami, la primul meci oficial după 568 de zile. Fosta campioană de la Wimbledon şi Rolland Garros a fost susţinută în Statele Unite de sute de români. Iar spectatorii nu au fost deloc dezamăgiţi de prestaţia ei.

Simona a început în forţă meciul cu Paula Badosa şi a câştigat categoric primul set.

Cele aproape 600 de zile de pauză forţată şi-au arătat însă efectele pentru Simona. Românca a avut probleme fizice în setul doi pe care l-a pierdut cu 6-4. În ciuda accidentării, Halep a continuat să lupte şi în setul decisiv. Badosa a fost însă mai bună pe final şi s-a impus cu 6-3. Simona a fost lăudată pentru prestaţia ei din primul meci oficial de la revenirea pe teren. Pentru prezenţa în primul tur de la Miami, românca va primi un cec de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA.

"A fost o zi specială. Am ştiut că va fi greu"

"Paula a fost o adversară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezenţa mea pe teren, de faptul că atâţia oameni mă susţin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulţi în tribune, mereu mă simt ca şi cum joc acasă, au fost gălăgioşi în sensul bun şi mă ajută. A fost familia, dar şi prieteni apropiaţi alături de mine.

După primele cinci puncte pierdute am fost foarte nervoasă, am ştiut că va fi greu, nu ştiam la ce să mă aştept, dar încet mi-am intrat în ritm, am câştigat primul game şi mi-am spus: hai, că nu-s aşa rea, va fi bine, ştiam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine.

Am spus mereu că deşi dacă te antrenezi mult, nu este ca la un meci oficial, dar m-am menţinut în formă făcând antrenamente la sală, nu am jucat mult tenis în ultima lună, nu m-am îngrăşat, deci a fost un lucru bun. Sigur, nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar mă simt bine, m-a ajutat munca la sală în fiecare zi.

Nu am avut niciun plan făcut, am aşteptat decizia, venirea aici a fost din dragoste pentru tenis. A fost rapid, este prea devreme să vorbesc despre planuri de viitor, mă duc acasă, trebuie să mă antrenez mai mult, nivelul este foarte ridicat în aceste zile. Tenisul este foarte puternic în aceste zile, nu ştiam cum o să mă descurc, dar a fost destul destul de bine pentru primul meci, vom vedea”, a declarat Halep, la conferinţa de presă de după meci, scrie news.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca a cucerit inimile spectatorilor.Poate a celor iubitori de sportivi drogați.
4
1
Roxadustat,nema rezultat.
4
1
Bravo Simona si succes mai departe.
1
5
Drogatii nu trebuie sa primeasca wild carduri , CLAR ! Acasa cu tine fatuco, apucate de fcaut copii , cit mai ai cofragul bun !
4
2
nu mai face fata fara sa ia prafuri. Dupa 1 an de odihna vine sa joace si o doare umarul.Sa mearga la tratament.
4
2
Nu mai am incredere in sportiva asta. Minte prea mult
5
2
It uaz veri taf
5
1
O drogata , lacoma dupa bani !
5
2
miala e tot miala
6
3
Bravo ei că a avut puterea sa revină pe teren. felicitări
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510