REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Meseria pentru care se pregătise Dinu Maxer. A răbufnit în mediul online, după ce oamenii nu l-au crezut. Video

Meseria pentru care se pregătise Dinu Maxer. A răbufnit în mediul online, după ce oamenii nu l-au crezut. Video

A.F. 5 iunie 2024 | 00:00 186

Dinu Maxer a răbufnit în mediul online, la scurt timp după ce au apărut mai multe îndoieli legate de studiile sale. Sătul ca lumea să nu creadă faptul că a fost un elev eminent, artistul a făcut publice diplomele sale. 

Meseria pentru care se pregatise Dinu Maxer. A rabufnit in mediul online, dupa ce oamenii nu l-au crezut. VideoDinu Maxer / foto: Social media

Puțini sunt cei care știu că Dinu Maxer are studii în domeniul medical. Acesta a dovedit cu diplomele pe care le-a expus pe rețelele de socializare. 

Dinu Maxer: „N-am fost un elev de 10” 

Pe rețelele de socializare, Dinu Maxer a dorit să le închidă gura celor care s-au îndoit de faptul că are studii în domeniul medical. Mai concret, acesta a terminat Școala de Muzică și Școala populară de Artă, ambele la secția pian. Ulterior, a decis să meargă pe un alt drum și a studiat pentru a deveni medic. 

Dinu Maxer a învățat la Liceul „CA Rosetti” din capitală și ulterior a absolvit studiile Facultății de Medicină Generală la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, însă pasiunea pentru muzică a fost mult mai mare. 

„Astăzi m-am hotărât să răspund celor care îmi contesă studiile medicale. Am în mână cele două diplome care contează, adică diploma de licență din anul 1989, că am făcut facultatea la Universitatea „Carol Davila”. La sfârșitul celor 6 ani dai trei examene de specialitate și o lucrare de diplomă.

N-am fost un elev de 10, foaia matricolă are pe spate „promovat 8,89”. În 2004 am dat examenul de rezidențiat pentru medic de familie și a urmat 3 ani de rezidențiat. După 3 ani am dat examen și am dobândit acest certificat de medic specialist de familie. În cadrul examenului am luat nota 9,36″, a explicat Dinu Maxer în clipul video.

Dinu Maxer: „Vom face ca anul trecut”

Dinu și Deea Maxer au divorțat în decursul anului trecut, însă păstrează legătura de dragul celor doi copii pe care îi au. Andreas, fiul cel mare, locuiește cu tatăl lui, iar Maysa, de doar 4 ani, locuiește cu mama sa. Deja au decis cum vor împărți timpul cu micuții în această vară.

„Vara aceasta eu, alături de Andreas, voi fi din nou la Mamaia, fiindcă voi avea seară de seară program. Și el va fi alături de mine. Va veni și fetița mea, Maysa, câteva săptămâni. Iar în momentul în care Deea va pleca în vacanță, evident că Andreas va merge alături de ea. Deci vom face ca anul trecut. Procedăm la fel”, a declarat Dinu Maxer pentru viva.ro, citează Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016