REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
29.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Messi, Michael Jackson, Sean Connery, Daniel Craig pot fi admiraţi la Bucureşti, la Muzeul Figurilor de Ceară

Messi, Michael Jackson, Sean Connery, Daniel Craig pot fi admiraţi la Bucureşti, la Muzeul Figurilor de Ceară

A.F. 8 noiembrie 2023 | 00:00 293

Lionel Messi, Ronaldo, Gheorghe Hagi, Justin Bieber, Sean Connery sau Daniel Craig pot fi admiraţi în Capitală, în cadrul unei captivante expoziţii prezentate de Muzeul Figurilor de Ceară.

Messi, Michael Jackson, Sean Connery, Daniel Craig pot fi admirati la Bucuresti, la Muzeul Figurilor de CearaMichael Jackson

Până pe 7 ianuarie 2024, bucureştenii pot intra în minunata lume a figurilor de ceară şi pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului, artişti sau actorii lor preferaţi, arată organizatorii într-un comunicat de presă transmis marţi, conform news.ro.

Pasionaţii de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparţinând unor personalităţi precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi, iar amatorii de tenis îi pot întâlni pe Ilie Năstase, Ion Ţiriac sau Simona Halep. Cei care preferă boxul se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artişti precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna, în timp ce cinefilii se vor putea întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau Daniel Craig - Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspiraţie cele mai faimoase personalităţi naţionale şi mondiale, precizează sursa citată.

Realizate cu deosebită atenţie şi precizie de artişti din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat şase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Expoziţia se află la etajul 1 din ParkLake Shopping Center şi va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcţionare al centrului comercial.

Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar preţul este de 30 de lei pentru adulţi şi 20 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani intrarea este gratuită, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513