REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Mesta Marmură și Travertin, unul dintre cei mai mari producători de piatră naturală din Europa

Mesta Marmură și Travertin, unul dintre cei mai mari producători de piatră naturală din Europa

Replica API 10 iunie 2022 | 00:01 1579

Mesta Marmură și Travertin SRL este un reprezentant din România al firmei internaționale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmură, travertine și onyx. Mesta oferă o calitate superioară serviciilor, promptitudine și o gamă largă de produse care să satisfacă nevoile clienților, la cele mai înalte standarde. De asemenea, deține utilaje din cele mai performante în domeniul pietrei naturale, cu o tehnologie de ultimă oră, iar atenția la detaliu face ca fiecare produs creat de Mesta să fie unic.

Mesta Marmură și Travertin reprezintă unul dintre cei mai mari producători de piatră naturală din Europa. A fost înființată în anul 2009, ca parte a firmei internaționale Mesta Travertine Internationale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmură, travertin și onyx. A intrat pe piața din România în orașul Constanța și și-a extins activitatea în București, în 2011, iar mai apoi, s-a deschis în Prahova o fabrică de prelucrare a pietrei naturale cu un depozit ce acoperă o suprafață de peste 17.000 mp.

În 2018, Mesta Marmură și Travertin a început un proces complex de modernizare și retehnologizare, instalând utilaje din cele mai performante în domeniul pietrei naturale, cu o tehnologie de ultimă oră. Valoarea totală a proiectului de investiție este de 5.314.800 lei. În prezent, Mesta deține 4 mașini de tăiat cu comandă numerică (bridge saw cu disc) , 1 mașină de tăiat cu jet de apă, în trei axe, cu control numeric. (watter jet primus 322) , 1 CNC (mașină pentru procesarea marmurei), pentru procesare piatră naturală și plăci ceramice, 1 sistem de filtrare al apei și 1 concasor stark 7.5. Tot în 2018, Mesta a deschis showroom de prezentare în Nurnberg, Siegen și Londra.

Mesta și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține. Deține totodată o gamă variată de produse de înaltă calitate, importate direct de la cele 3 fabrici ale brandului Mesta din Turcia, acolo unde Mesta Travertine & Marble deține peste 25 cariere de marmură, travertin și onyx, suficiente pentru asigurarea necesarului pe piața din România și nu numai. Atenția la detaliu face ca fiecare produs creat de Mesta să fie unic.

Ce produce Mesta?

Mesta Marmură și Travertin produce și comercializează placaje de marmură, travertin, granit și onyx, la orice dimensiune și grosime, trepte, blaturi, glafuri și produse CNC: statui, fântâni, coloane, obiecte ornamentale, lavoare, căzi, obiecte sanitare, mozaicuri și decorative. Astfel, se poate spune că Mesta transformă orice dorință în realitate.

Mesta, grad de acuratețe de 100%

Mesta, proiectează fiecare milimetru, taie și montează în așa fel încât să atingă cele mai înalte standard.

Pentru ei, excelența se atinge prin produse de înaltă calitate și montaj cu grad de acuratețe de 100%. Prioritatea lor este de a satisface nevoile clienților și de a le oferi o gamă variată de produse.

Livrări oriunde în România, inclusiv livrarea de pietre semiprețioase

Cu o capacitate de producție de 200.000 m2 pe lună, Mesta poate susține orice proiect, indiferent de amploare, atât din punct de vedere al materialului, cât și al montajului. De asemenea, poate livra oriunde în România, orice tip de piatră naturală, inclusiv piatră semiprețioasă din Turcia, India, Brazilia, Spania, Italia, China, etc.

Colaborări cu marile lanțuri de magazine

Începând cu anul 2012, marile lanțuri de magazine au început colaborarea cu Mesta Marmură și Travertin, respectiv DIY Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker și Brico Depot.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513