REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.9° Constanța Lun., 14 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6882
18.9° Constanța Luni, 14 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6882
 

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea! Vezi prognoza meteo

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea! Vezi prognoza meteo

Mariana MURAT 14 octombrie 2024 | 10:17 630

Luni, vremea se va răci în vest, centru și nord iar în celelalte zone, temperaturile vor fi în ușoară creștere. Atmosfera se anunța însorită, deși vor fi câțiva nori în peisaj și ploi slabe pe spații mici.

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea! Vezi prognoza meteo
Vântul se va intensifica în zona montană la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 80 de km/h, dar se va simți și în Oltenia, Transilvania și nordul Moldovei cu viteze ce-i drept mai mici. Maximele se vor încadra între 13 și 24 de grade. În Capitală vom avea o zi frumoasă și însorită și se va încălzi față de ziua de ieri. Temperatura va urca până la 24 de grade la amiază.

La munte găsim atmosferă schimbătoare și mulți nori în peisaj, soarele se arată doar trecător iar la noapte vor fi averse slabe în special în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, unde și temperaturile vor fi destul de modeste. La altitudini de peste 1800 de m vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și tot pe aici vântul va sufla cu putere cu rafale de peste 80 de km/h.

Marți, vremea se va menține rece în nord și centru iar în rest se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări și va ploua trecător în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia, nordul Crișanei cât și în zona montană. La altitudini mari nu este exclus să ningă slab. Vântul va adia ușor iar temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în Maramureș și 24 de grade în Oltenia.

Pentru această săptămână meteorologii anunță temperaturi cu mici oscilații de la o zi la alta și de la o regiune la alta. În sud-estul țării vremea se va încălzi ușor, cu maxime ce vor urca până la 24 de grade iar cel mai frig va fi în nord. Per ansamblu, vremea va fi tipică pentru mijlocul lunii octombrie, cu temperaturi mai scăzute pe timpul nopții și posibilități reduse de precipitații.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445