REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.6° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Meva Concept s-a chinuit 4 ani să facă o creșă în Poarta Albă și n-a reușit! Video

Meva Concept s-a chinuit 4 ani să facă o creșă în Poarta Albă și n-a reușit! Video

Mirela PASCAL 3 februarie 2024 | 00:00 2355

Meva Concept, firma care a făcut praf lucrările din Constanța, a dat o țeapă de zile mari la Primăria Poarta Albă, blocând un proiect important, vreme de 4 ani. Primăria a așteptat să expire, de la sine, contractul, pentru a putea scoate, din nou, la licitație proiectul, astfel încât un constructor serios să poată finaliza restul de 50% din lucrările lăsate baltă de băieții deștepți de la Meva.

Meva Concept s-a chinuit 4 ani sa faca o cresa in Poarta Alba si n-a reusit! Video

Meva Concept s-a făcut cunoscută și la Poarta Albă, în urmă cu vreo patru ani, când a pus mâna pe contractul pentru noua creșă din localitate. De atunci, nu a mai reușit s-o termine, proiectul fiind blocat timp de 4 ani. Acum, primarul urmează să scoată, din nou, la licitație proiectul, pentru că a ajuns la final contractul și ia în calcul să cheme la bară firma, pentru a-i cere despăgubiri.

A expirat contractul de execuție lucrări, acum suntem în faza de expertiză astfel încât să vedem care este situația lucrărilor de pe șantier și restul de executat. Facem o nouă licitație. Am avut numai de suferit cu acest proiect, pentru că nu a fost un constructor serios și a trebuit să ne blocăm atâția ani de zile proiectul și să nu avem gata acest obiectiv, atât de necesar pentru localitate. Patru ani de zile ne-am chinuit cu el, pentru că așa a fost termenul de construcție al lucrărilor, am fost nevoiți să mergem până la capăt pentru că veneau pe șantier, făceau câte ceva, mai turnau un metru cub, mai puneau două fiare, iar dispăreau, iar îi notificam, iar veneau pe șantier și tot așa”, ne-a declarat primarul Vasile Delicoti. „Este o firmă care, din ce am văzut ia foarte multe lucrări și încearcă să le subcontracteze, trage de ele, cunoaște foarte bine hățișurile legislative, încât să nu o poți sancționa și te plimbă astfel încât să ai o mizerie de lucrare la un moment dat sau să nu finalizeze acea lucrare. Vom căuta soluția legală să ne îndreptăm împotriva lor, vedem cu avocații ce soluție avem“, a mai spus Delicoti.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Firma de partid și perioada aia e cu schepsis
5
0
Delicoti încearcă sa se lepede de satana.Dar nu prea reușește. Vin alegerile și are nevoie de tap ispășitor.Sa afișeze public notificările către firma.Nu s -au înțeles la procent, asta e tot!
9
1
banii i-a incasat ? Atunci, ura si la gara! In lumea civilizata o data dai teapa. Sa nu mai vorbim de urmari!
6
0
primarul, mai bine spune care a fost procentul de interes sau de prostie.
7
1

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364