REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Microbuz cu pasageri răsturnat, la ieșire din Nicolae Bălcescu, după o coliziune cu un tractor

Microbuz cu pasageri răsturnat, la ieșire din Nicolae Bălcescu, după o coliziune cu un tractor

A.F. 31 decembrie 2023 | 09:01 3625

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 31 decembrie a.c., pe DN2A, la ieșire localitatea Nicolae Bălcescu,  acolo unde a avut loc un accident rutier.

Microbuz cu pasageri rasturnat, la iesire din Nicolae Balcescu, dupa o coliziune cu un tractormicrobuz cu pasageri răsturnat, la ieșire din Nicolae Bălcescu

Potrivit primelor informații, au fost implicate un tractor și un microbuz, 5 persoane fiind rănite. În urma impactului, microbuzul în care se aflau călători s-a răsturnat.

Victimele sunt conștiente și neîncarcerate.

La fața locului au intervenit Detașamentul Medgidia cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, 1 echipaj SMURD B2 de la PTS Cuza Voda iar de la Stația Hârșova un echipaj SMURD B2 și elicopterul SMURD, precum și 2 echipaje SAJ B2.

Un pasager din microbuz va fi transportat la spital iar ceilalți 4 călători au fost evaluați la fața locului de cadrele medicale.

Trei dintre victime au refuzat să fie consultate, un bărbat a suferit cu escoriații și a refuzat transportul la spital, iar o femeie a fost transportată la spital cu traumatism de membru superior și traumatism toracic, dar conștientă.

Ce spun polițiștii

polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 31 decembrie a.c , în jurul orei 08.30, cu privire la faptul pe DN 2A, la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu,  s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-ar fi produs între un microbuz de transport persoane și un tractor.

Din primele informații rezultă ca în microbuz s-ar fi aflat 5 călători, unul dintre aceștia fiind rănit ușor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare. 

Din cauza accidentului rutier, traficul în zonă se desfășoară pe o singură bandă.

Update

În urma accidentului rutier ce a avut loc, în această dimineață, pe D.N. 2A, a fost ușor rănită o femeie, de 58 de ani, pasageră în microbuz.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul celui care conducea tractorul, fiind 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sunt pasagerii la spital ???????De ce??Cumva din vina lor ??A,nu ....Si atunci ????Unde ar trebui să fie pasagerii ?Raspunsul -ACASA sănătosi .De ce se intampla atatea accidente ????Raspuns -pentru ca am devenit nu nesimțiți ,FOARTE NESIMTITI .Ce este de făcut ...??????? EDUCATIE MORALA .Cum ?Prin promulgare Legi .Ce fel de legi ???????Sa protejeze victimele si FAMILIiLE LOR .Cum?????Prin acordarea de despagubiri .Pt victima care a decedat sa se acorde familiei valoarea infirma de cel putin 200 000 de euro iar pentru alte categorii victime ccu vatamari corporale ca in cazul prezentat cel putin 10000 de euro ? Soferul inconstoent nu are bani cum se rezorva ? Va face credit si 20 de ani va munci in puscarie ,prim reabilitare sa-l achite sau mai putin ani dupa gravitatea accidentului ....
6
3
SOFERUL CONDUCEA CU VITEZA Si VORBEA LA TELEFON
8
2
Un motiv de bucurie pentru taranii din satul (!!) N.Balcescu a caror viata este dominata de plictiseala si monotonie. In afara de ziua satului si mici accidente rutiere nimic nu se intampla in acel sat uitat de lume si de igiena de baza.
9
3
Tractorul este bine?
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016