REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Microbuze încărcate cu alimente și medicamente, trimise de PSD Constanța în vama Isaccea! Video

Microbuze încărcate cu alimente și medicamente, trimise de PSD Constanța în vama Isaccea! Video

Replica API 4 martie 2022 | 00:47 2686

Reprezentanții PSD Constanța sunt solidari cu refugiații din Ucraina și vin în sprijinul acestora, la punctul de frontieră de la Isaccea. Social democrații s-au mobilizat și au reușit să strângă din donații camioane pline cu alimente, haine, pături și medicamente pentru cei care au fugit din calea războiului și care au ajuns la Isaccea.

.

Primarul din Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, prim vicepreședintele organizației județene PSD Constanta, s-a ocupat de gestionarea centrelor de donații din județul nostru și de coordonarea acțiunii umanitare, împreună cu un colectiv format din reprezentanții organizațiilor județene de femei, seniori, tineret și ai municipiului Constanta.

Social democrații dau o mână de ajutor celor care au fugit din calea bombelor, pentru a-și salva copiii și au găsit un refugiu în România!

Organizația Județeană PSD Constanța a pornit joi, 3 martie, spre Isaccea, cu donațiile strânse de la cetățeni.

VIDEO:

VIDEO:

UPDATE:

Ajutoarele PSD Constanța au ajuns la refugiații de la Isaccea.

Vorbim de 17 microbuze încărcate cu alimente, haine, pături și medicamente pentru refugiații care au fugit din calea bombelor, din Ucraina.

VIDEO:

UPDATE

Stroe: Rusia, un stat agresor cu mentalități de Evul Mediu, care a intrat peste un popor pașnic.

Mă încearcă sentimente de empatie, mă bucur pentru că am reușit să ne mobilizăm puternic. E al doilea convoi cu ajutoare, format din 17 microbuze încărcate ochi cu alimente de primă necesitate, hăinuțe, pături, medicamente, cu tot ce au nevoie acești oameni necăjiți. Este, totuși, încurajator că românul a rămas cu sufletul mare, cel puțin cei din Constanța. S-au mobilizat exemplar. Va urma al treilea convoi duminică și vor urma și altele. Este bine că solidaritatea umană există, că omenia iese la suprafață”, a spus șeful PSD Constanța, senatorul Felix Stroe.

Parlamentul României a adoptat un mesaj puternic de solidaritate și a chemat la unitate și la organizarea de acțiuni umanitare. Parlamentarii PSD sunt toți aici, Cristina Dumitrache, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci”, a continuat parlamentarul.

Legat de războiul din Ucraina, Stroe a declarat că ” asistăm la ceva ce n-am fi vrut să mai vedem în secolul 21, în anul 2022, un stat agresor cu mentalități de Evul Mediu, care a intrat peste un popor pașnic. Provoacă distrugeri ale locuințelor, instalațiilor industriale, echipamentelor industriale, oamenii își părăsesc satele, locuințele, orașele și fug să scape de război. Este un act inacceptabil să asistăm la manifestări de Evul Mediu în secolul 21”.

Menționăm că 12 dintre dube au fost pline cu alimente, haine, pelerine de ploaie, corturi, jucării pentru copii, materiale sanitare (medicamente și chituri de prim ajutor, feșe, mănuși), hrană pentru bebeluși, apă și dulciuri.

Autoritățile din vama Isaccea au ajutat la descărcarea produselor și le-au luat în primire.

Video:

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era de apreciat gestul daca nu era mediatizat. Asta demonstreaza inca o data ca profitati de durerea si neputinta altora pentru a va face propaganda. Rusine
1
0
Rafaello Tucan ajuta si el
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768