REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Migranți prinși cu focuri de armă. Trei au reușit să scape, după ce au luat-o la fugă pe câmp. Video

Migranți prinși cu focuri de armă. Trei au reușit să scape, după ce au luat-o la fugă pe câmp. Video

Mariana MURAT 7 aprilie 2024 | 14:08 2016

PoliÅ£iÅŸtii au reuÅŸit să oprească cu focuri de armă o maÅŸină care transporta 9 migranÅ£i, dinspre Arad, spre TimiÅŸoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinÅŸi, ÅŸi ÅŸoferul maÅŸini, care are cetăţenie româno-moldovenească. Unul dintre migranÅ£i a fost dus la spital. Trei migranÅ£i au reuÅŸit să fugă.

Migranti prinsi cu focuri de arma. Trei au reusit sa scape, dupa ce au luat-o la fuga pe camp. Video

Potrivt IPJ TimiÅŸ, poliÅ£iÅŸtii de la Biroul Autostrăzi au urmărit maÅŸina în care se aflau mai mulÅ£i migranÅ£i, pe o distanţă de 18 km. AgenÅ£ii au tras 9 focuri de avertisemnt, pentru a-i prinde pe fugari.

La data de 6 aprilie 2024, în jurul orei 23:30, în nodul rutier de la km. 503, calea 2, poliÅ£iÅŸtii Autostrăzii A1 Deva Nădlac au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducătorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia pe o distanÅ£a de 18 km, între localităţile Giarmata-Remetea, până la intrarea în municipiul TimiÅŸoara. În timpul urmăririi, au fost executate 9 focuri de avertisment în plan vertical, existând indicii cu privire la săvârÅŸirea unor infracÅ£iuni. În sensul giratoriu de la aeroportul din TimiÅŸoara, autoturismul a intrat în coliziune cu alte două, după care s-a oprit în afara părÅ£ii carosabile, iniÅ£ial accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.A fost imobilizat ÅŸi identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cetăţean cu dublă cetăţenie română/moldovenească ÅŸi 6 persoane de naÅ£ionalitate străină. Trei dintre persoanele din autoturism au reuÅŸit să fugă”, a transmis IPJ TimiÅŸ,. MigranÅ£ii au fost predaÅ£i PoliÅ£iei de Frontieră.

”Cele 7 persoane au fost predate Inspectoratului Teritorial al PoliÅ£iei de Frontieră TimiÅŸoara, pentru continuarea cercetărilor, dintre care conducătorul auto este cetăţean din Republica Moldova ÅŸi 6 pasageri de origine afro-asiatica( 1 din Egipt, 4 din Siria, 1 din Yemen). În urma cercetărilor, poliÅ£iÅŸtii de Frontieră a constatat că cele 6 persoane de origine afro-asiatică sunt intrate legal în România ÅŸi au drept de ÅŸedere legală pe teritoriul ţării. De asemenea, poliÅ£iÅŸtii de frontiera efectuează cercetări sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunii de trafic de migranÅ£i pentru cetăţeanul din Republica Moldova”, se mai arată în comunicat. Unul dintre migranÅ£i a fost dus la spital, pe fondul sperieturii, astfel că pe numele ÅŸoferului a fost întocmit dosar penal pentru vatamare corporală din culpa. De asemenea, el a fost amendat de poliÅ£iÅŸtii Biroului Rutier care i-au suspendat ÅŸi dreptul de conducere. ”Totodată, una dintre persoanele străine, pe fondul sperieturii, a fost transportată la spital, fapt pentru care Biroul Rutier TimiÅŸ a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunii de vătămare corporală din culpă. S-a constatat ca autoturismul nu deÅ£ine poliţă RCA valabilă. Conducătorul auto a fost sancÅ£ionat contravenÅ£ional cu amendă în valoare de 4.640 de lei, pentru încălcări ale prevederilor OUG 195/2002R, i-au fost reÅ£inute plăcuÅ£ele de înmatriculare, certificatul de înmatriculare ÅŸi s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 180 de zile”, a mai transmis IPJ TimiÅŸ, conform digi24.ro.

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor fi din ce in ce mai multi si noi din ce in ce mai putini
2
0
Și ungurii și austriecii au dreptate, toți maimuțoii vin și au și pretenții. Vor drepturi , asistență adică să cheltuim bani cu ei, ca și cum nu avem prioritățile noastre, ale r*mânilor pt r*mâni. Statul trebuie să facă orice numai să-i aducă pe r*mănași înapoi acasă. Tinerile familii trebuie sprijinite iar pt fiecare copil născut trebuie acordată o primă de minim 10000eu. La că-ți bani se fură, primele astea ar fi un fleac.
4
0
Se pare că migranții erau EXTRATERESTI.Cum au ajuns acolo cine ne poate explica?.SAU CEI CARE I AU ADUS AU RELATII CU SISTEMUL?.EXISTA O EXPLICATIE.SA SATURAT ROMANII DE MANGLELE SISTEMULUI.
3
0
E normal 100% emigranți vor sa fie numai o tara de tranzit r*mânia. Trebuie interzis emigranți. Sa putem avem viza libera
3
0
migrantii astia sunt cei care nu dau spaga unde trebuie si cauta sa intre asa, dar pe langa astia sunt si cei care intra cu spaga dată, adica pe langa cei care intra ilegal in felul asta sunt si cei care intra in Romania cu complicitatea celor de la granita, s-a demonstrat de atatea ori ca sunt structuri care-i ajuta pe acesti migranti, si structurile astea sunt mana-n mana cu politia de frontiera
3
0
Inseamna ca austriecii au dreptate cu privire la migratie ! De aia nu ne acorda Schengen-ul! Pentru noi pe de o parte este bine! Ca migratorii nu poposesc decat foarte putin la noi si apoi pleaca catre Occident!
7
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016