REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Mihaela Ştefan: Vreau să transformăm sectorul într-o comunitate puternică

Mihaela Ştefan: Vreau să transformăm sectorul într-o comunitate puternică

Victor ROTARU 3 februarie 2024 | 00:00 332

Viceprimarul USR al Sectorului 6, Mihaela Ştefan, şi-a lansat joi candidatura pentru funcţia de primar al sectorului, subliniind că îşi doreşte să creeze o comunitate puternică şi să investească în cinci domenii principale: educaţie, sănătate, asistenţă socială, cultură şi egalitatea de şanse.

Mihaela stefan: Vreau sa transformam sectorul intr-o comunitate puternicaMihaela Ştefan

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, parlamentarii Oana Ţoiu, Ştefan Pălărie, Diana Buzoianu şi Silvia Dinică.

"Vrem să transformăm Sectorul 6 într-o comunitate puternică şi pentru asta vrem să investim în cinci direcţii principale: în educaţie - pentru că avem nevoie de spaţii care să crească interesul copiilor şi al pedagogilor; în asistenţă socială şi sănătate - pentru că ele sunt piatra de temelie a oricărei comunităţi; în urbanism responsabil - pentru că nu putem reda Bucureştiul înapoi locuitorilor săi dacă nu punem o ordine în acest domeniu; în cultură - pentru că am citit un studiu şi consumul de produse culturale generează stare de bine; în proiecte care să promoveze cu adevărat egalitatea de şanse - pentru că nimeni nu poate rămâne în urmă. Nu contează ce venit are, ce vârstă sau dacă are sau nu o dizabilitate", a spus Mihaela Ştefan.

Ea a menţionat că îşi doreşte să finalizeze centrul de imagistică de la Centrul "Sf. Nectarie" şi investiţiile în Cinematograful Cotroceni, despre care a spus că "a fost o comoară" a cinematografelor din Bucureşti. Mihaela Ştefan a mai precizat că în Consiliul Local Sector 6 grupul USR a "resetat" modul în care sunt abordate problemele de urbanism, evidenţiind că trebuie avut în vedere interesul public.

Vlad Voiculescu a arătat că Mihaela Ştefan este o persoană "extrem de ambiţioasă şi de tenace în a face lucrurile care contează" pentru oameni. El a reamintit că, printre atribuţiile acesteia, în calitate de viceprimar, s-au numărat asistenţa socială, educaţia şi cultură.

"Vedem lucrurile pe care le-a făcut pentru copii abuzaţi, pentru copii care au fost victime ale violenţei domestice, pentru victime ale abuzurilor sexuale. Sunt proiecte care s-au făcut în premieră, aici, în Sectorul 6, fiind iniţiate şi implementate 100% de către viceprimarul USR. Vedem proiecte pentru femei, pentru tinere fete, în şcoli. Vedem lucruri care nu s-au mai făcut nicăieri în România, lucruri care, de când Mihaela Ştefan le-a implementat aici, au devenit un model de bună practică şi au fost preluate mai întâi de primari USR din ţară şi apoi şi de alţii", a spus el.

Senatorul Ştefan Pălărie a declarat că Mihaela Ştefan şi echipele pe care le-a condus au produs "o schimbare vizibilă" în Sectorul 6. El a apreciat că în acest sector există doi primari.

"De fiecare dată când mergem prin ţară (...) lumea ne întreabă care este secretul la Sectorul 6? 'Voi sunteţi acolo cuminţei, dar treaba pare că funcţionează. Proiectele merg, se implementează. Pare cumva, aşa, aproape magic, că lucrurile înaintează şi cetăţenii simt diferenţa'. Şi acum permiteţi-mi să vă spun care este secretul din spatele acestei realităţi: Sectorul 6 are doi primari. Există un primar mai puţin vizibil care preferă, în loc să vorbească şi să spună, preferă să tacă şi să facă. Preferă să rezolve problemele cetăţenilor, iar primarul acesta, din spatele lucrurilor, este Mihaela Ştefan", a afirmat el, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut ce e in stare sa faca USR-ul asta. Cum e vorba de bucuresteni,e treaba lor. Poate sunt masochisti si le place sa fie batjocoriti,mintiti. Nu constantenii sufera din cauza alegerilor din Bucuresti. Noi ne avem erorile de acasa.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212