REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mihai Albu a refuzat să participe la „America Express”: „E un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

Mihai Albu a refuzat să participe la „America Express”: „E un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

A.F. 23 mai 2023 | 00:00 407

Mihai Albu a refuzat să participe la „America Express”. Într-un interviu pentru Fanatik, creatorul de pantofi și-a spus părerea despre show-ul difuzat la Antena 1, dar a și comentat participarea fostei lui soții, Iulia Albu, la competiție.

Mihai Albu a refuzat sa participe la „America Express”: „E un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

La „America Express” 2024 participă și Iulia Albu și Mike, iubitul ei. Întrebat dacă fosta lui soție va avea succes în emisiunea difuzată la Antena 1, Mihai Albu a surprins cu răspunsul lui: „Nu o cunosc, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu nu am urmărit niciodată.  

Nu prea știu despre ce e vorba. Are suport, pleacă cu iubitul ei, probabil că așa, în familie, o să se descurce foarte bine”, a zis Mihai Albu, căruia i s-a propus să participe la „America Express”, dar a refuzat. El e acum preocupat de afacerea lui.

Mihai Albu: „Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa”

„Mi s-a propus să particip, dar nu am acceptat. Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa, la nesfârșit. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu și au un program lejer. Au un program extraordinar de flexibil.  

Eu nu am un așa program. Cei care se ocupă… Nu vreau să fiu malițios. Cumva e o continuare a influencingului, a activității lor. Nu cred că la un asemenea show poate să participe cineva care are serviciu, care are o ocupație permanentă”, a mai spus Mihai Albu.  

Dacă în pandemie afacerea lui a avut de suferit, Mihai Albu se laudă acum că are comenzi multe de pantofi, chiar și din străinătate. „Lucrurile au început să se învârtă mai bine. Este ok. Suntem cu colecția primăvară-vară, a început să meargă bine. Am clienți și din afară.

Am multe cliente românce, dar care sunt plecate de mult și mă cunosc. Mi-au făcut și publicitate pe acolo. Observ, când vin comenzi pe site, nume care nu sunt românești. De unde au aflat că altfel nu se poate. Presupun că de la cunoștințele lor românce”, a încheiat Mihai Albu.

Mihai Albu a refuzat sa participe la „America Express”: „E un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

Iulia Albu participă la „America Express” 2024 cu iubitul Mike

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768