REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Mihai Bendeac, despre schimbările pe care le-a făcut după ce a împlinit vârsta de 40 de ani: „Am în continuare probleme mentale”

Mihai Bendeac, despre schimbările pe care le-a făcut după ce a împlinit vârsta de 40 de ani: „Am în continuare probleme mentale”

Valentina CAMARA 28 februarie 2023 | 00:00 390

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. În urmă cu câteva zile, acesta și-a aniversat împlinirea celor 40 de ani. Și, acum, la câteva zile de la ziua de naștere, actorul a vrut să le povestească urmăritorilor despre schimbările pe care le-a făcut după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. Ce a transmis actorul pe rețele sociale.

Mihai Bendeac, despre schimbarile pe care le-a facut dupa ce a implinit varsta de 40 de ani: „Am in continuare probleme mentale”

Mihai Bendeac a vorbit, recent, despre schimbările pe care le-a făcut după împlinirea vârstei de 40 de ani. Actorul le-a transmis fanilor săi un mesaj pe pagina personală de Instagram.
Mihai Bendeac, despre schimbările pe care le-a făcut după ce a împlinit vârsta de 40 de ani

Mihai Bendeac susține că a devenit o altă persoană după împlinirea vârstei de 40 ani. În urmă cu puțin timp, chiar pe pagina sa de Instagram, actorul a precizat că se simte diferit de când a împlinit această vârstă.

Tot el mai precizează că, în prezent, este mult mai liniștit și calm. Vedeta a povestit totul urmaritorilor.

„Nu știu ce s-a întâmplat la trecerea asta spre 40 de ani că am devenit alt om. Liniștit, împăcat. Sigur, am în continuare probleme mentale de c***t, dar, per total, s-a instalat o liniște... O siguranță... O «ceva» ce nu-mi explic”, a transmis Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.

Cum și-a sărbătorit Mihai Bendeac ziua de naștere

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a petrecut și în acest an de unul singur, departe de prieteni, dar și de familie. Chiar și așa, mama lui nu a uitat de acest eveniment special și i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Chiar la miezul nopții, cunoscutul actor și-a pus o dorință foarte importantă. Mihai Bendeac a recunoscut că și-a dedicat toată viața teatrului, artei, emisiunilor, scrisului, dar și plăcerilor de moment.

”Încep să aplic ce mi-am setat de ziua mea! O să-mi cam bag p..a în ea de criză. Nu îmi doresc decât scelerare în următorii ani. Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, dr%gs, p#s@y, wiskey, dar și chill oricând am nevoie. A venit vremea să mă ocup și de mine… 40 de ani am fost cel mai puțin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. Mai dă-l în p@#a mă-sii. E cazul să mai trăiască și omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Gândul că “dacă nu se înțelege ceva din ceea ce încerc a comunica”. Important este că știu eu ce vreau să fac. Hai, vă îmbrățișez și mulțumesc pentru urări!!”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303