REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
13.6° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Mihai Lupu: Am votat împotriva grupurilor de interese. Video

Mihai Lupu: Am votat împotriva grupurilor de interese. Video

A.F. 9 iunie 2024 | 10:39 1697

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța și candidatul PUSL pentru un nou mandat, a votat duminică, 9 iunie a.c., la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“. Preşedintele CJC a declarat că a votat împotriva grupurilor de interese şi a îndemnat constănţenii să iasă la vot.

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. VideoMihai Lupu, la vot, alături de soţie

Acesta a venit la vot alături de soţie şi cei 2 nepoţi.

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. VideoMihai Lupu, la vot, alături de soţie şi nepoţi

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. VideoMihai Lupu, la vot, alături de soţie şi nepoţi

Video 1:

.

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. Videosoţia preşedintelui CJC, Mihai Lupu, la vot

Video 2:

.

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. VideoMihai Lupu

Întrebat cu ce gânduri la venit la vot, preşedintele CJC, Mihai Lupu, a declarat: „În primul rând este un drept al omului de a vota, un drept câştigat la Revoluţie, să ne exprimăm clar opţiunile despre cine dorim să ne conducă în perspectivă municipiul sau judeţul, să ne reprezinte cu demnitate în Parlamentul European. În al doilea rând, pentru toate proiectele judeţului nostru, fie că vorbim de drumuri, fie că vorbim de spitale sau teatre sau de dezvoltare economică este imperios necesar să votăm. Am votat împotriva grupurilor de interese şi îi îndemn pe toţi constănţenii să vină astăzi la vot!“, a declarat Mihai Lupu.

Video 3:

 

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la urne să îşi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European şi pe cei în administraţia locală. Alegerile europarlamentare au loc simultan cu alegerile locale, într-un singur tur.

La alegeri participă toți cetățenii care au vârsta de vot de cel puțin 18 ani, vârstă împlinită până în ziua alegerilor, inclusiv. Secțiile de votare vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 22:00, cu mențiunea că alegătorii care sunt în afara sediului secției la ora 22:00, pot solicita să voteze până la ora 23:59.

Mihai Lupu: Am votat impotriva grupurilor de interese. VideoMihai Lupu, la vot

Pentru cei ce votează la aceste alegeri europarlamentare, documentele cerute vor fi o carte de identitate valabilă sau de un pașaport valabil.

Important, cetățenii vor putea vota indiferent de oraș, dacă au asupra lor actul de identitate. Cu toate acestea, primarul nu poate fi ales de către locuitorii din alte orașe, exceptând cei care au viza de flotant eliberată de Primărie. La fel de important de reținut, votul prin corespondență la alegerile europene nu este posibil în România, cum nu este nici cel online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nea Lu pule, cum e cu gardianul de la bariera?
7
0
sefule sunt cu chelariu ai incarcat sa dam petuniile ca vin retur ..cum ii dai aproape pe toti o sa ii ai
10
0
Mi-a fost dat sa mai tot scriu cate un comentariu la aceasta rubrica si de fiecare data cu trimitere la conducerea de ka kat a Regiei de Drumuri si de fiecare data am constata ca erau doar 3 dislike-uri. Se pare ca si de data aceasta pupincuristii de serviciu sunt pe tura. La comentariul cu Regia aceasi 3 crai pupatori de b**i: Zagaonel, Kakacalciu si Mosnianu. Se pare ca incepe sa i se usuce rahatul tatutului vostru, ati ochit un alt popou? Atentie pt nea Mitroi: Regia isi doreste ca cei trei crai de la rasarit sa dispra odata cu scursura de Sauciuc! Aviz, vor mai veni si alte alegeri!
6
6
De j***s infect ce esti!
7
1
Zero barat esti pentru noi, Constantenii!! Ultima speta de om!
10
1
De data aceasta a stiut sa se legitimeze? Ca, cu ceva vreme mai in urma, tot in apropiere isi baga si isi scote (dar nu buletinul) intr-un angajat al statului care isi facea doar datoria si nu-i permitea accesul in zona peninsulara (cazul bariera). Atunci erau alte vremuri, scaunul era fix, functia inalta. Acum vad cu totul si cu totul alt personaj. Familist, cu un limbaj academic, dar cu aceeasi privire vicleana. Pur si simplu, o hirna in libertate! Am sa va spun
14
2
Un om parsiv si mincinos, ai furat si te-au dat toti la o parte, acum te mai foloseste metropolitanul si iti da sperante de sustinere! Va asteapta dosarele care urmeaza hotilor
12
1
Numai bun de votat!
7
0
Sa-ti luam masoneria in p la. Te drq de hot
15
1
Lupule fugi inapoi in Mooldova cu banii furati din Constanta
15
1
un hotz penal, atat e de spus
13
1
Specimene ca tine trebuie scoase din viata publica !!!
12
1
La cat rau au facut cateii tai alde Gazon, Cacacalciu, Albanezu de Mosnianu so Pipi,pipiemschi, te voteaza p...din RAJDP. La fel si in alte institutii.
18
6
Veniți la vot sa îl votați pe HOTUL NICOLAE EMILIAN
11
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515