REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Lupu, despre spitalul de copii din Constanța ,,Proiectul merge mai departe!”

Mihai Lupu, despre spitalul de copii din Constanța ,,Proiectul merge mai departe!”

Andreea CONDURACHE 13 septembrie 2023 | 12:57 2142

O veste excelentă pentru locuitorii din Constanța! Proiectul "Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa" merge mai departe. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, aduce clarificări noi în urma discuțiilor avute în data de 12 septembrie cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu și viceprim-ministrul Marian Neacșu.

Mihai Lupu, despre spitalul de copii din Constanta ,,Proiectul merge mai departe!”

,,Ieri (n.r. - marți, 12 septembrie a.c.), în cadrul ceremoniei de semnare a contractelor de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru elevi, am avut o discuție cu prim-ministrul al României, Marcel Ciolacu și cu viceprim-ministrul Marian Neacșu. Această discuție ne-a adus asigurări ferme că obiectivul atât de așteptat de comunitatea constănțeană va fi realizat, iar toate eforturile noastre nu au fost în zadar. Înainte de această discuție, eram pregătiți să argumentăm cu fermitate necesitatea continuării finanțării acestui proiect.
Cu bucurie am constatat că acum există dorință și determinare din partea tuturor factorilor implicați să ducem acest proiect la bun sfârșit, în termenul asumat. Nu este de mirare că nu am primit nicio adresă oficială de la Guvernul României privind întreruperea finanțării acestui proiect.

Așadar, continuăm demersurile pentru acest obiectiv, exact de unde le-am lăsat și în scurt timp vom desemna câștigătorul licitației pentru serviciile de proiectare și execuție. Județul Constanța va avea un spital de pediatrie! Este principala mea preocupare și am încredere că angajamentul în implementarea acestui proiect va fi asumat până la capăt de reprezentanții Guvernului României!
Județul Constanța a fost mult timp neglijat în ceea ce privește investițiile majore și a fost condamnat la subdezvoltare, dar această situație se schimbă acum.”,
a transmis Mihai Lupu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai mințiți javrelor
0
0
Nu mai mințiți javrelor
0
0
Ce ar putea sa invete copiii de la betivul spagar Lupu?
3
0
Doua greseli ale istoriei Constantei: lupu si v.c.-ul
4
0
Spune LUPU, spune Chitac si tragi apa. Cam asa stau lucrurile. Ce e drept, Lupu are ceva particular, la el daca adaugi Gelil la ce spui se si excita
9
0
Cea mai mare jigodie imputita, tu esti lupule! Sa te vad mort infipt in chitac!
6
1
bani de la buget sa nu-l mai fwta aia de la eu !!! Lupule manca-ne-ai kktul de hot ordinar !!!
9
1
si de dotarea elementara a spitalelor din oras cand va ocupati escrocilor ? spitalul de pneumoftiziologie de la palazu mare nu avea de mult timp acum 2 ani un banal aparat de radiografie absolut necesar si bolnavii erau trimisi in oras cu salvarea ptr o simpla radiografie; nebunia si aglomeratie de la upu, finalizarea spitalului de boli infectioase si multe altele s-au trecut din nou pe linie moarta asa cum sunt de multi ani de zile ?
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016