REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Lupu, după ce i-a fost retras sprijinul politic: Decizia întreține interesele personale ale unora

Mihai Lupu, după ce i-a fost retras sprijinul politic: Decizia întreține interesele personale ale unora

A.F. 6 iulie 2023 | 20:50 5852

Colegiul Director Județean (CDJ) al Partidului Național Liberal (PNL) Constanța a votat joi, 6 iulie, retragerea sprijinului politic acordat președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în urma unei decizii luate de Biroul Politic Județean al PNL în ședința din 24 iunie.

Mihai Lupu, dupa ce i-a fost retras sprijinul politic: Decizia intretine interesele personale ale unoraMihai Lupu

Reprezentanții Partidului Național Liberal explică această decizie, luată prin vot, ca o urmare firească a unui set de incompatibilități între ceea ce reprezintă valorile și principiile liberale pe de o parte și un șir continuu de devieri de la acestea, din partea domnului Mihai Lupu. 

„Județul Constanța a intrat în cea mai accelerată și consistentă etapă de dezvoltare din ultimii 30 de ani și acest lucru se vede cu ochiul limpede. În acest context, așteptările de la noi sunt și rămân foarte ridicate. Șirul nesfârșit de controverse dar și o lipsă de colaborare și comunicare dintre Mihai Lupu și colegii noștri din partid a dus la votarea retragerii sprijinului politic”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. 

„În perioada ce urmează este misiunea noastră să asigurăm un flux administrativ neîntrerupt între primării și Consiliul Județean pentru a continua să dezvoltăm toate localitățile din Județul Constanța.”, a continuat acesta. 

„Votul consfințește decizia Biroului Politic Judeţean al PNL, care în ședința din 24 iunie, întrunit pentru a clarifica situația politică a președintelui CJ, a decis să convoace CDJ cu propunerea a-i retrage domnului Mihai Lupu sprijinul politic. 

Reamintim că ședința din 24 iunie a inventariat și analizat întreaga atitudine a domnului Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent dar și toate acuzațiile care i se aduc. De asemenea subliniem, încă o dată, că în Partidul Național Liberal încurajăm dialogul, transparența și soluțiile reale în interesul cetățenilor“, au transmis reprezentanții PNL Constanța.

Lupu: Decizia de a mi se retrage sprijinul politic are la bază considerente de altă natură și întreține interesele personale ale unora

Mihai Lupu nu se aștepta la această decizie, însă o respectă.
 
Am ales PNL încă de la începutul carierei mele. Valorile și conceptele ideologiei liberale m-au format în timp și m-au definit ca om. Nu agreez traseismul politic și nu am ales niciodată calea ușoară. În cei peste treizeci de ani, dedicați valorilor liberale, nu m-am gândit niciodată că locul meu în familia liberală, câștigat cu multă muncă și dăruire, ar putea fi desființat atât de ușor. Nu este doar un moment de tristețe sau de dezamăgire, ci și un moment de reflecție și de înțelepciune. Regret profund că sprijinul politic pe care l-am avut în partid a fost retras, fără a se ține cont de prezumția de nevinovăție. Consider că acest lucru este o încălcare a principiilor democratice și a valorilor pe care eu și PNL le-am promovat în mod constant.
 
Am renunțat la funcții și m-am autosuspendat din calitatea de membru al PNL. Am făcut această alegere tocmai pentru a proteja imaginea partidului. Pare că nu a fost suficient.
 
Acest lucru mă îndreptățește să cred că decizia de a mi se retrage sprijinul politic are la bază considerente de altă natură și întreține interesele personale ale unora, inclusiv prin aplicarea unei duble măsuri. Observ că altor colegi li s-a aplicat un tratament diferit, ceea ce accentuează sentimentul de nedreptate și favoritism în această situație. Doresc să mulțumesc tuturor celor care cred în mine, în corectitudinea mea și au ales să mă sprijine. Încrederea voastră mă motivează să merg mai departe și să lupt pentru dreptate și adevăr. Vă asigur că voi apăra în continuare valorile liberale. Cred în puterea noastră de a face politică în dialog permanent cu cetățenii și companiile din județul Constanța. Sper ca această decizie nedreaptă să nu afecteze ceea ce am construit până acum. Adevărul este unul singur. Sunt nevinovat și voi demonstra asta!”, a transmis președintele CJ.

Reamintim faptul că pe 22 iunie a.c., președintele CJ, Mihai Lupu, s-a autosuspendat din PNL Constanța și a demisionat din funcția de vicepreședinte, în urma evenimentelor din ultima perioadă. Facem referire la dosarul DNA, în care Lupu este cercetat penal pentru luare de mită. Precizăm că autosuspendarea din PNL nu vine la pachet cu pierderea funcției de președinte a Consiliului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....
0
0
sa ne sugeti poolile celor care conducem DJC. jigodiilor
10
3
mircea banias , la puscarie cu tine , nu scapi !!!
2
2
O sa plece Lupu cel rau cu liftele tatarise si osa vina o diktatura khipana.
5
1
Salut Albanezule, sunt cacaCalciu, ia intreaba-l pe excrocul si santajistul de jandarm PriLINSchi pe cine urmeaza sa pupam intre buculite. Nu ca nu suntem obisnuiti sa fim lingai, toata viata am facut asa ceva, dar totusi sa nu aiba par pe buculite ca imi raman pe limbuta.
7
6
Specialist la dansuri populare ipochimenul în rest multimea vida
5
2
Se judeca cu 2 unitati de masura! Masura excesiva impotriva lui Lupu - care nu imi e deloc simpatic - de ce nu se aplica si in cazurile lui Cristian Radu, Serban de la Eforie? Septimiu, tiktokerul, traieste probabil momente de mare satisfactie. Acum isi poate etala linistit in podcast saracia de lexic si “cicatricile” dupa lupta foarte grea cu exprimarea in limba romana!
6
2
In mod normal pushcariabilii nu ar trebui bagati atat de mult in seama de presa.
6
0
declaratiile de avere si de interese ale conducerii rajdp unde are lupu interese...nu se publica?? ANI CE ZICE???
10
0
MIRCEA BANIAS , TREBUIA SA FIE IN PUSCARIE DE VREO 10 ANI IN URMA ! CHIAR DACA NU DATIDRUMUL LA COMENTARIII , SA STITI CA NU SCAPA
9
0
Sa ajungi fetita in parnaie in mortii ma-ti de gunoi infect! Sa te olareasca bine de tot colegii
8
1
Un betiv si un spagar ordinar numit Lupu la CJC si cel mai incompetent individ pe care l a vazut urbea asta numit Chitac. Asta e politica oameni buni, o adunatura de hahalere.
16
1
Golan și derbedeu îngâmfat! Asta este Lupu Mihai, în parvenit care a uitat de unde a plecat și care este atât de cinic și de îngâmfat încât și ca să te salute ( crea ce nu prea se întâmplă! ) la el "costa"! . . . se interesează cineva câți bani a băgat în presa ca sa-l coafeze mishtou? f********s, știe de ce !
11
0
tic tac, tic tac si la Eforie, C oja , greceanu Oprea, SERBAN , se strange latu. bani furati din fonduri. vai mama ei de faleza eforie sud toata se macina.
5
0
De Radu Cristian n-au zis nimic că ăla respecta valorile și principiile liberale. Chiar le reprezinta. Daca i-a cotizat lui Hutuca nu mai contează că e deja trimis în judecată pentru jaf de milioane de euro. Le-au exclus pe Lupu pentru 3 boscheți și pe ăla care a durat zeci de milioane îl protejează că e liberal adevărat. Să înțelegem de aici că liberali adevărați sunt aia care fura cu milioanele nu găinari că Lupu?
16
5
Lupu Nu a fost și la PSD ?
8
4
Și toată gașca de praduitori sub steag Tătăresc când la pușcărie? Lupule, dacă pici un aceeași celulă cu Gelil se sparge rozeta grav. Dar nu pici la Gelil varsă tot înainte că e băiat de caracter. Intr-un cuvânt, AI BELIT-O PROSTULE . SI PE MANA ALTUIA
16
1
La cacao praduitorule
9
0
dl Lupu cu echipa Monea administratorul judetului care s a insurat cu o subalterna, Manea cu elefantul mare sef , Chelariu pensionar de lux , Hagea omu lu Gelil, Oana Martin sageata PSD , etc etc .....la pachet ....cand pleaca ? astia ne conduc
20
1
Normal,dupa lege ar trebui sa te autosuspenzi din functie escrocule si sa pleci acasa,needucatule.
25
2
Gurgule ia aminte si invata jegule!
5
1
Afara cu actuala conducere, dir general- mecanic auto cu facultate term la 40 de ani, dir adj- cofetar, dir tehnic- subinginer, interesati- va de nr de angajari in ultimul an, interesati-va cu ce salarii, minim 5000 de lei in mana. Una bucata jandarm excroc, urmariti cazul primarului de la Navodari, proaspat pensionar la 50 de ani. De urmarit cum folosesc masiniile de serviciu, in interes personal, sunt conduse de sotii de familiile celor mai sus mentionati.
18
3
Saracu' Lupu. . . ! . . . și ar fi vrut sa-si schimbe blana. Da' naravu' , ba! Asta este atât de incult și îngâmfat ( compilația perfecta la p****i!) Încă nu își da seama ca se apropie, încet, încet. . . dnaul.
23
0
TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC!!! Dorel, Razvanel, Cristinel, Mariusel, va pare cunoscut ticaitul?
18
3
recomandam, arestarea lui cat mai repede a acestui golan traseist,si vila din portul tomis con fiscata, sa justifice banii, la mai multi ani la baila reci, puerta blanca bahh
21
1
Nea Hutuca, in calitate de mare boss in PNL Constanta cum explici situatia de la Regia de Drumuri Constanta? Sper ca nu te gandesti sa spui ca nu sti subiectul! Iti reamintesc eu, este singura societate data in judecata de catre proprii angajati ca urmare a abuzurilor facute de actuala conducere, e societatea din care ca urmare a prostului management tot personalul TESA cu expertiza in domeniu si-a dat demisia pe principiul cel mai destept cedeaza, e societatea care a avut cel mai mare nr de angajari de la data numirii conducerii actuale, unchi, prieteni, nepoate, amante, etc nici unul din ei ne avant expertiza pe postul pt care a fost angajat. Cireasa de pe tort: nepoata presedintelui CA! Si inca ceva, eu stiu ca domeniul de activitate al societatii este de administrate a drumurilor judetene, ce o recomanda in acest domeniu pe domnisoara stewardeza angajata dinou de catre aceeasi conducere galbena? Asteptam raspunsuri domnule Hutuca!!!
26
1
La puscarie, nea Mihai. Ai vrut sa furi singur, iti meriti soarta.
29
2
Ce fac gurgii? Tot cu hpv? Tot slugi? Hahahahha rad cu voce cateilor
9
2
Huțuca...alt șarlatan
20
2
Acest politruc ordinar are tupeul sa ne povesteasca despre cate sacrificii a facut pentru partid si cum renunta de buna voie la o serie de privilegii . O mizerie de om , un individ care toata viata lui nu a facut nimic notabil pentru comunitate , un egocentrist j***s. Cuvintele pot parea dure pentru cineva care nu a vazut imaginile cu acest imbecil in stare de ebrietate , in timp ce umilea un functionar al statului din pozitia de presedinte al CJ Constanta.
32
2
Zagoane ai inceput sa auzi zumzetul catuselor? Prin ce ai semnat, la recomandarea echipei, ai sa populezi si tu Resortul Poarta Alba. Dar ce imi pare cel mai rau este ca abia se obisnuise Kaka Kalciu cu funduletul dlui presedinte si tare mie frica ca va trebui sa se mute la alt poponet si iar va face alergie la buzite. Cristinel, tie iti suna a ceva?
22
5
Bah, ramane eserghep fara sprijin in cjc. Pai? S-a ales praful de investitia lui. Poate ia neamurile lui varolika.
12
1
Ati avut si voi un an de succes, zdrente ce sunteti, cum ati faramat voi angajatii RAJDP asa o sa fiti si voi. Urmeaza tavalugul pe voi si pe cei angajati de voi.
21
2
PREMIERUL DIN PLASTILINA !!!
9
0
Are dreptate! Lui sorynel protejatul lui bourceanu de ce nu ii retrageti sprijinul politic dupa toate mizeriile facute? Ati sustinut ani de zile un om care a distrus invatamantul constantean! Se lauda ca ii mancati din palma ! Se pare ca asa este! Sa intelegem ca astfel de exemple promovati?
18
0
Praf in ochi. Ca si in cazul lui mos teaca. Raman in functii si continua sa distruga orasul si judetul.
23
1
Interesant e ca Big Wolf “a fost facut” de un m*****n controversat din Kogalniceanu. Se aude ca individul face si desface in Baza dar, INTERESANT, firma in cauza nu este pe numele lui ci al unei angajate de la Spatii Verzi!
17
2
MUE PNL, ne vedem la bot, ghinion ..!..
23
1
Sa il ia si pe Radu Cristian de la Mangalia dupa el!!! Este mai grav dosarul lui decat al lui Lupu’
19
0
Probabil, la aceasta ora, se desface sampania in Factiunea la Putere din PNL! Ma intreb totusi de ce nu s-a ridicat sprijinul politic si primarului de la Eforie sau lui Sorin Mihai sub a carui conducere ISJ Constanta a fost zguduit de grave cazuri de coruptie?!?
19
3
Cind pleci Lupule sa i iei si pe subalternul tau chis timur, plagiatorul poponar , si sa va duce ti dracului !!!
18
1
ce te faci zagoane daca pleaca lupu ?pierzi postu tata , oricum esti un mare p***t pus politic fara nici o experienta .
22
4
imi pare rau pentru el,un om cu bun simt,dar in viata trb sa sti cand sa te opresti.
8
16
m*******n p***t fugit din Moldova de saracie. A furat pana a fost prins, isi facu-se un obicei sa fure toata viata lui, nascut sarantoc intr-un sat prapadit la 30km de Iasi, taran ordinar, s-a ajuns politic prin furtul banilor din taxe.
29
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016