REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Lupu: Farul Constanța ne-a arătat că putem reuși atunci când suntem uniți și determinați

Mihai Lupu: Farul Constanța ne-a arătat că putem reuși atunci când suntem uniți și determinați

Mirela PASCAL 22 mai 2023 | 00:10 1716

Farul Constanța are 4 puncte avans față de FCSB și a primit chiar la Ovidiu titlul de campioană, după meciul de duminică. Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a transmis un mesaj, după meciul cu Steaua.
Mihai Lupu:  Farul Constanta ne-a aratat ca putem reusi atunci cand suntem uniti si determinati
 
”Titlul de campioană adus de Farul în Constanța este o dovadă clară că munca asiduă, disciplina și spiritul de echipă pot duce la victorii remarcabile. Această performanță trebuie să ne inspire pe toți să ne depășim limitele și să căutăm excelența în tot ceea ce facem. Farul Constanța ne-a arătat că, indiferent de obstacolele cu care ne confruntăm, putem reuși atunci când suntem uniți și determinați. Felicit întreaga echipă a Farului, antrenorii, staff-ul și suporterii pasionați care au fost alături de ei în fiecare moment. Ați demonstrat că sunteți adevărați campioni și suntem mândri să avem o echipă atât de valoroasă în orașul nostru.”, a spus Mihai Lupu.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne mananci kktul spagarule iinfractor !!!
2
0
personal, cu fariseii nu ma unesc.
2
0
Bai , penibilule , te-ai gandit ca este momentul sa iesi la lumina , tu chiar ne iei de p****i , crezi ca lumea nu a realizat ce caracter infect ai ? Alaturi de Chitac , Rusu sau Cocargeanu , esti doar o scursurra a unei clase politice mizerabille. Ai decenta mnima si taci draqului , betzivanule !
7
1
Ce plm sar acum toți politicienii sa se evidențieze cu felicitări și "crezuri"? Pana acum nu a mutat unu un pai pt Faru' / nu a produs unu un volt pentru Hagi ! . . . și acum se înghesuie toți, dau din coate sa iasă în evidenta ca au "crezut" în ei! Vrăjeală ieftina!
11
1
Nu iti e rusine ma nesimtitule sa comentezi, cand voi care conduceti orasul ati trimis suporterii pe camp la Ovidiu. Luati exemplu de la Cluj javrele dracu! Ati distrus orasul in 30 de ani! Du-te dracu la puscarie, nenorocit ordinar ca acolo meritati sa fiti toti! Cat mai repede!
11
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016