REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Mihai Lupu i-a prelungit mandatul de director lui Călin Iulian

Mihai Lupu i-a prelungit mandatul de director lui Călin Iulian

V.C 24 martie 2023 | 00:00 2193

Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța, i-a prelungit lui Călin Iulian mandatul de director general interimar în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Mihai Lupu i-a prelungit mandatul de director lui Calin Iulian

Prelungirea mandatului va intra în vigoare din data de 27.03.2023 până în data de 30.04.2023 (inclusiv).Acesta a fost exclus din USR din 15 martie a.c., deoarece a ”a trădat obiectivele USR și în primul rând constănțenii care i-au acordat votul.”, a spus Stelian Ion, în cadrul unei conferințe de presă.

Reamintim că, USR a organizat o conferință de presă marți, 14 martie a.c., au fost prezenți Florin Cocargeanu, Dumitru Caragheorghe, dar și Stelian Ion, unde au anunțat excluderea din partid a lui Călin Iulian.

Florin Cocargeanu: ,,Iulian Călin a spus că el din păcate este la o alta întâlnire. Prin prisma funcției pe care o avea la Delfinariu și că ulterior nu va participa la ședință. După ședința a fost întrebat de ceilalți membrii din biroul local de ce a votat așa și a zis că trebuie să avem o discuție și o să vă spun. Nu a mai discutat, a ieșit în presă și de aici mai departe nu au mai fost discuții cu el.”, a spus viceprimarul.

,,În data de 13 martie a.c. am avut ședință la biroul național la care am participat și eu. S-a decis excluderea lui Iulian Călin din USR. Acesta a trădat obiectivele USR și în primul rând constănțenii care i-au acordat votul.”, a spus Stelian Ion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lupu isi pune slugile perfecte!
1
0
Calin a fost și va rămâne mereu un trădător,el la ars pe frate lui și ia luat casa ....un nemernic .A s**t la USR și a ajuns bine ,acum suge și la PNL sa fie director .După față e sugaci.Vino și la AUR să ne s**i pe toți.
1
0
Numai profesionisti propusi de betivul de Lupu. (A vedea inregistrarea de la RAJDP). La RAJDP a pus director un complexat, fost inspector care dormea in masina de la control trafic. Tic tac intr-un an sunteti ce ati fost niste nulitati.
1
0
un fost lacatus mecanic de la Petromidia , lupu venetic din Moldova , numeste la delfinariu un tip care este specializat in fabricarea sticlei... un tip cu scoala de infanterist la Sibiu , ciuca , conduce guvernul din Ro... Concluzie: asta nu e tara sau stat , este doar o suprafata de teren locuita de f multi p****i...
7
1
Acest director ar trebui sa isi dea demisia. Doar mangle face. Aviz Curtea de Conturi, masina, camerele, animalele moarte, procentul cu ukrainienii. Pacat ca i se da incredere.
4
1
Sefu CJC mihaita Lupu s a predat intereselor de partid si face numai combinatii , Mitroi de la valu a luat RAJA , Mitrana de la 23 August a luat RAJDP iar cu USR si PSD spala banii de la CJ noi fraieri ca iam votat
6
0
Aghiotantilor a intrat asta peste voi si muriti de foame ca a pus frana la jaful pe care il faceati in delfinariu. Ati furat pana si hrana animalelor ca sa numai vbm de animale. A fost exclus din partid ca s a saturat de clica makedoneasca a lu Caragheorghe Ion Stelian. Ce ati facut voi pt constanteni?pt romani?ati fost la guvernare ati avut cutitu si furculita ati facut o pl. Steliane ai fost la justitie ce ai facut? Ati fost mieji si ATI TRADAT CEI 20 SI CEVA LA SUTA CARE V AU VOTAT. acum va dati afara unul pe altul de parca voi sunteti mai breji..... ce pl de experienta aveti voi?cand voi veniti de la tara si aveti inca pamant sub unghii. Ati cotizat la partid si v ati cocotat in functii acum va permiteti.sunteti mosieri.
7
1
Bravo USR Constanta , acum se vede calitatea oamenilor pe care i-ati promovat , poate ne explica Caragheorghe & Cocargeanu cum a ajuns acest politruc pe listele pentru consilieri sau cum a fost propus pentru functia de Director General în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Drama este ca nu reprezinta un caz izolat , pacat de acest partid ...
7
0
deschizi la pagina sclav si gasest poza lui calin iulian.
5
0
Saracu, asta habar nu are pe ce lume traieste...
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677