REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Lupu lovește în Huțucă: Îi urez succes și să culeagă ce a semănat! Nu sunt obedientul nimănui! Video

Mihai Lupu lovește în Huțucă: Îi urez succes și să culeagă ce a semănat! Nu sunt obedientul nimănui! Video

Mirela PASCAL 15 decembrie 2023 | 11:40 3826

După ședința de Consiliu Județean, Mihai Lupu a făcut precizări legate de dosarul, recent clasat, al DNA și în care a fost acuzat de luare de mită. Totodată, Lupu a ținut să facă precizări și cu privire la retragerea sprijinului de către PNL. Sprijin care, spune el, de fapt, nu a existat.

Mihai Lupu loveste in Hutuca: ii urez succes si sa culeaga ce a semanat! Nu sunt obedientul nimanui! VideoMihai Lupu și Bogdan Huțucă

Am trecut prin momente grele eu și familia mea,dosare fabricate, în această perioadă.  Am avut trei bătălii cumplite, trei dosare. Niciodată n-am avut de-a face cu elemente de încălcare a legii. Nu am făcut lucruri ilegale.  Instanța a ținut cont de toate probele și le-a clasat (dosarele). Vreau să vă mulțumesc și nu vreau să par victimă”, a spus Lupu.

N-am avut niciun sprijin politic, despre ce sprijin politic vorbim? Bani pentru spitale, nu, bani pentru drumuri, nu. Sunt singurul om din PNL care a reușit să ajute membrii PNL. Primarii vin și se plâng, că au nevoie de fonduri. Nu e normal. Ați văzut pe site-ul PNL Constanța vreo realizare a CJ? Asta-i atitudine? Eu am fost om onest, a fost frână peste tot, am fost o persoană incomodă. N-am venit să-i fiu obedient lui Huțucă, lui Bourceanu. N-are decât să-și mențină poziția, îi urez succes și să culeagă, la anul, ce a semănat”, a spus Lupu. ”Partidul meu sunt oamenii din județul Constanța”,a  completat Lupu.

Video:

Lupu a mai precizat că o să candideze în 2024, dar nu din partea PNL. ”Voi avea sprijin politic, o să vedeți”,a  spus Lupu, precizând că mai are de discutat cu partidul care îl va coopta. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba de PSD. ”Relația cu PSD-ul a fost una corectă. Nu sunt obedientul nimănui!”,a  mai spus șeful CJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci i-a dat voie seful lui de la Metropolitan sa vorbeasca
1
2
nu mai va drogatz
0
0
Lupule te-a ars prietena ta de șprițuri Ana Maria vatmanul de nu mai știi pe unde sa scoți camasa o carai cu tine peste tot și ea ti-a săpat groapa
1
1
Ca profesionist este bun, ca politician nu ca doar a distrus PNL ul ca s a vandut iesfit si la acceptat pe Banias sialti ciorditori
6
0
Una din realitatile urate ale anilor tristi de guvernare hutuco-penelista la Constanta e ca i-a adus in fata si le-a dat credit nelimitat la 2 limitati: Sorinel M care a distrus invatamantul constantean, promotorul spagarilor Cabrancea si Faliboga si Optimius senatorul melcilor din lacu Tekirghiol care a s-a facut ca nu vede nu stie cum namolul de la Techirghiol a fost concesionat unei firme obscure din Caras Severin si continua sa isi etaleze “calitatile” artistice in podcastul propriu unde exprimarea sa in limba materna este cu mult mai multe poticneli decat a unui copil de clasa a patra in limba engleza!!!
11
0
Se vinde ieftin si a distrus PNL ul!Pacat de unii primari care mai ridica partidul, acest tradator inconjurat de non valori este un NIMENI.
9
0
Hutuce nu ai făcut nimic pentru constanteni. Da, ai făcut praf liberalii. La anul nu vei întra în Parlament. Penele va ieși pe 4 în județ.
10
0
Lupule ți-ai luat-o din 2 părți tare. Gelil ți-a lărgit pârțul, și ai s**t-o side la PNL. Ești masochist oare de vrei să ți-o tragă și PSDistii?
4
4
Lupu avenit din Moldova cu trenul foamei. Are un cv gaunos. Un parvenit dubios cu maniere grobiene. Este p***t de periculos chiar dupa standardele pesediste. Subalternii il urasc. Un marlan. O sa ajunga nasol.
8
7
Hutuca este un mare JEG !
10
3
Lasatil ma pe saracul lup ce avetzi cu el,este si el lafel ca : Felix Stroe,R.Mazare,D.Fagadua,Nicushor Constantinescu,Radu Cristian,V.Chitzac si restul lighioanelor din politica constantzeana ca sa nu spun romaneasca caci sunt prea multi,cu zecile de mii.
9
4
se ridica paesan-ul asta de Lupu la nivelul lui Hutuca ?
4
9
Mai bine spui toate manglele pe care la faci în CJC ca oricum se va sparge buba.
9
7
Cea mai mare caterinca este ca Lupu chiar crede ca va fi candidatul PSD la CJ anul viitor. Promisiunile lui Felix sunt cele mai bune glume. Spune fix ce vrei sa auzi, se foloseste de fraieri si face in final exact pe dos. Dar avand in vedere ca este un om asa capabil nu inteleg de ce isi doreste sa mai fie presedinte CJ. Probabil din grija profunda fata de popor. Si mai are si pe finul Ciutureanu, alt p*****l uitat de vreme pe la Oil Terminal, de asemenea un campion absolut al luptei impotriva coruptiei......
8
5
Asta e MANĂ CEREASCĂ, candidezi la AUR și mergem iar la Muntele Athos pe banii Arhieposcopiei. Lasă i pe proști să plătească!
10
3
Dupa cum imi este si numele ! Din familie ma trag ! Cine ne cunoaste,stie ! Abel si Cain.
6
0
Vă scoateți ochii unul la altul când e vorba de ciolan ați nenorocit Constanța pentru vecie fără nici șansă de reabilitare, ați capsat toate instituțiile statului cu toate neamurile voastre și căței vostrii
13
0
nsite mizerii de oameni alde lupu si chitac sunt veniti din pd in pnl , excremente de dupa 19891!
9
8
toti sunt buni, drepti,cinstiti tin cu poporul fac eforturi voluminoase sa poata multumii ...auditoriul, promit si arunca mata, trebue sa se prinda de cineva!asai politica ,astia sunt oamenii care ne implora cu vorbe mari si siropoase sa i votam ! oamenii muncitori ,cinstiti si seriosi nu se baga in trocul din ce in ce mai larg al politici ,stau in banca lor sau pleaca la un trai mai bun!
6
0
Mihăiță fratele meu, te-am făcut OM, te-am scos din căcatul cu DNA ul, stai lângă șeful tău că o să fie bine, ne doare în c*r de jud CONSTANȚA,
10
2
Cat de nenorocit esti mihaita tata.Cand ii pupai sireturile lui hasoti, ridicai imediat mana cand se primea ordin sa dati afara din partid pe cineva pt ca nu venea sa pupe c****a sefului .Si tot pupandu-l in kur ai ajuns in parlament.Nici nu visai tu...Apoi ti s-a umflat capul te-ai umplut de bani,ti-ai facut crajma(ca altceva nu te ducea capul) si ai sarit sarit mai sus.Doar ca nu-l mai aveai pe taticu....s-a boschetat...avea scheleti.....Ai fost si ai sa ramai o rusine a partidului ,un j***s analfabet care a parvenit pe bani multi si obedienta mizerabila.Mars ma!
13
4
Lupu și Huțurca sunt doua javre au cerut și au primit mita de la mai multe persoane dar Septimiu este mult peste ei la șpăgi și Tepe
12
0
Lupule banditule, analfabetule, spagarule, infumuratule p***t nu esti nici macar la degetu' mic a lu' Hutuca!
6
9
Lupule, esti un om lipsit de scrupule si caracter, un mincinos patologic si analfabet funcțional
12
6
Lupu o Mortaciune politica. Nu vezi Ba ca nu te mai sustine nimeni in PNL. Ti-ai dat arama pe fata de incapabil. Un Parcenit milionar de carton din banii din taxe. In afara sa furi ce stii, nici nu stii sa vorbesti.
12
5
Bercaru a fost mereu apreciata in garajele CJ, a desfundat jiglerele lui Lungoci si Tutuianu, dar a trecut si pe la PNL. Fata buna, nu a tefuzat pe nimeni, nici pe micutzul de la ISJ, sorinell poulika. Bercaru si tragi apa.
8
3
Ai facut numai rau angajatiilor de la RAJDP prin "copilul tau de suflet" marele Director fost mecanic auto. L-ai angajat pe soferul lui Teodosie, sti ca nu vine la munca si incaseaza salariul, asta este unul, intereseaza-te si de altii ca el. Alti politicieni s-au dus la puscarie, javra.
18
6
Incapabililor, catei obositi a lui Lupu. Ati angajat in 6 luni peste 40 de persoane, majoritatea fiind rude si apropiati de ai vostri si vreti sa dati afara 15 per cu vechime in institutie care nu au fost deacord sa va semneze documente pt micile voastre lucrari. Profesionistiilor. Ati angajat oameni care nu vin la munca sunt pe state degeaba cu salarii mai mari decat cei care au ani buni in aceasta regie. V-ati vazut in masini noi cu combustibil gratis pt deplasariile voastre in concedii. De ce nu va lasati masiniile de munca in parcarea institutiei. Saracilor nu aveti cu ce pleca in co. Multumim Nicoleta Bercaru, Razvan Filipescu. Oare cu cine voi vota la anul, sigur raspunsul vostru va fi, tot cu PNL-ul, la cat de narozi sunteti, ati ghicit.
11
7
Cum îl scoate și pe Dumitrache de la ANR și pe Ciutureanu de la OIL etc pe linie de partid
10
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016