REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Mihai Lupu și-a eliberat din funcție, pe ultima sută de metri, consilierul personal

Mihai Lupu și-a eliberat din funcție, pe ultima sută de metri, consilierul personal

Victor ROTARU 6 august 2024 | 14:13 2076

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, l-a eliberat din funcția de consilier personal pe Dan Mircea Cipariu, numindu-l în locul său pe Gabriel Zagon, fostul șef de la Drumuri Județene. Dan Mircea Cipariu, de profesie scriitor, jurnalist, manager de proiecte și programe culturale, are la dispoziție 30 de zile pentru a contesta decizia.

Mihai Lupu si-a eliberat din functie, pe ultima suta de metri, consilierul personal Dan Mircea Cipariu

Începând cu data de 31.07.2024, domnul Mircea-Dan Cipariu se eliberează din funcția contractuală de execuție de Consilier, studii superioare, gradație 4 la Cabinetul Preşedintelui. Domnul Mircea-Dan Cipariu are îndatorirea predării lucrărilor şi a bunurilor care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu, cu respectarea termenelor şi procedurilor stabilite. Prevederile dispoziţiei pot fi contestate în termen de 30 de zile de la data comunicării la secția Contencios Administrativ a Tribunalului Constanţa. Secretarul General al Județului, prin grija Direcției Generale de Administrație Publică şi Juridică, va comunica prezenta dispoziție Instituției Prefectului, Serviciului Resurse Umane, Salarizare pentru comunicare persoanei nominalizate, precum şi Biroului Informatică pentru publicare şi informare în Monitorul Oficial Local.”, se arată în dispoziția semnată de către președintele Consiliului Județean.

Mihai Lupu si-a eliberat din functie, pe ultima suta de metri, consilierul personal

Dan Mircea Cipariu, membru al Uniunii Scriitorilor din România

Dan Mircea Cipariu (născut la 7 septembrie 1972, București), licențiat al Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, scriitor, jurnalist și manager de proiecte și programe culturale. A debutat în presa literară în 1988 (SLAST), iar editorial, în 1999, cu volumul Hai să ne-ntâlnim pe site sâmbătă seara (editura Libra). În 2007, volumul său de poeme Tsunami (editura Brumar), 2006, a primit Premiul Asociației Scriitorilor din București.

Mihai Lupu si-a eliberat din functie, pe ultima suta de metri, consilierul personal Mihai Lupu

În 2008, a inițiat și coordonat proiectul ”Scriitori pe Calea Regală”, iar din 2009 până în prezent, proiectul „Maratonul de poezie și jazz”. Între, 2011 și 2019, de Ziua Culturii Naționale, a inițiat și coordonat proiectul „Gala Tinerilor Scriitori/ Cartea de poezie a anului”. Este fondatorul și președintele asociației Euro Culturart, ce deține o galerie dedicată tinerilor artiști vizuali din Europa – „Atelier 030202”, coordonată de artistul vizual Mihai Zgondoiu. Este editorul www.agențiadecarte.ro, spațiu virtual în care sunt prezentate la zi evenimentele de carte și artă. Este președintele Opera Scrisă.Ro, societate de gestiune a drepturilor de autor. Volumul său singurătatea vine pe facebook, publicat în anul 2012 la Editura Tracus Arte din București, este considerat de editorul Cosmin Perța „unul dintre cele mai bune volume de poezie ale anului 2012 și nu numai”. În prezent, finalizează tema doctorală de cercetare „Tipare ale imaginii poetice”, sub coordonarea prof. univ. dr. Silviu Angelescu, la Școala Doctorală a Facultății de Litere, Universitatea din București.

Mihai Lupu si-a eliberat din functie, pe ultima suta de metri, consilierul personal Gabriel Zagon

Precizăm că Zagon nu mai e director la Drumurile Județene din luna iunie a.c., de după alegeri. În prezent, instituția nu are director general, conducerea fiind asigurată de directorul tehnic Lucian Poșerba.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 ani am stat la puscarie la POARTA ALBA dar s a meritat , am furat la bani milioane de euro , prostilor v am luat banii si voi suferiti acum , v am facut cum am vrut eu , vad ca regia este la pamant si zagon a furat dar nu ca mine , asta este cine poate oase roade pa va pup din thailanda .
3
0
cel mai mare excroc de la rajdp , un tiigan puturos care il uraste pe poserba si vrea sa il dea afara iarasi
1
2
acest individ fura motorina
2
1
Sa ne ca.cam in ochii lui mari
1
1
Domnu’consiglier, veniți să vă luați k*t-ul ăla de Mustang din parcarea instituției. Nu mai reveniți la butoane, nu are rost să o țineți acolo.
2
1
tulburatul ăsta de Lupu nu defila pe lângă porcu Constantinescu? Parca îi l****a bidelele
3
1
Are cine sa iti s**a putulica la tine in birou
1
1
Te oftici ca te-a dat poserba afara din birou si nu mai ai cum sa te ascunzi. Treci la munca
1
2
Cat a fost Zagon la conducere, a fost liniste si ordine, acum cu noul director tehnic este anarhie, angajati care nu vin la munca, in sectii si cariere nu este activitate, inafara de paznici nu gasesti pe nimeni, fostii cu actualii nu vor sa colaboreze, iar directorul tehnic sta in biroul lui si asteapta sa se faca ora 15,30 sa fuga acasa pt ca nimeni nu sta si nimeni nu vrea sa colaboreze cu unul care a fost demis de fosta conducere si reangajat de Mitroi cel drept si incoruptibil.
3
2
sa le s**i puticile celor 2 consilieri
3
1
Bai Lupu ti-ai facut plinu de bani, pleaca inapoi in satul prapadit din Iasi sa-ti construiesti saracia de Moldova
3
1
Are luPULICA cei mai cei consilieri. Gazon nu poate sa isi ia si el consilieri? Ca uitat 2 la regie care freaca menta si spala atwuri in curte
6
2
Tot cu pomana, tot cu pomana?
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303