REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Mihai Mărgineanu dă de pământ cu scandalagii de la Costinești: Acești maimuțoi au primit o lecție

Mihai Mărgineanu dă de pământ cu scandalagii de la Costinești: Acești maimuțoi au primit o lecție

A.F. 19 august 2023 | 00:00 739

A fost încăierare mare la Costinești, chiar în zi de sărbătoare. Mai mulți bărbați s-au încăierat pe plajă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a aplana conflictul. Oamenii legii au folosit gazele lacrimogene pentru a pune punct scandalului.

Mihai Margineanu da de pamant cu scandalagii de la Costinesti: Acesti maimutoi au primit o lectieMihai Mărgineanu

Imaginile au făcut înconjurul rețelelor de socializare, iar oamenii au reacționat imediat la adresa scandalagiilor dar și la adresa jandarmului care i-a pus la punct.

Mihai Mărgineanu, actor și cântăreț, a reacționat pe pagina sa de Facebook în legătură cu ”celebrul” scandal de la Costinești.

„Costinești 2023, vara pe căldură mare. M-am gândit bine și mi-am dat seama că domnii "cocalari de costinești" care au ținut posturile de știri câteva zile sunt EXACT (dar exact!) ceea ce îmi displace la România.

Și da, îmi displace teribil tânărul cu gușă și burtă, încălțat în șlapi prăfuiți, care bea bere (sau vin cu sifon în pahar de plastic) la chioșc alături de "tovarășii lui" cimpazeii, care fluieră după "gagici" în timp ce ascultă niște manele (și nu în surdină) și care, îmbărbătat de cele câteva picuri de alcool în sânge, sare la bătaie din orice , înjură priceput pe oricine pare mai spălat, și face gesturi oribile cu propriu organ către diverși domni sau diverse doamne.

Fiind un băiat crescut în mediu d-asta, pe undeva pe la periferia Pantelimonului de unde am plecat NE-uitându-mă înapoi, îmi dau seama că nici la bătaie nu stau prea bine acești Necalificați . Mișcările lor fiind adesea fără țintă, fără formă sau direcție și, de cele mai multe ori , fără niciun rezultat.

Bravo domnului care le-a arată maimuţoilor în cauza diferența dintre luptător și bătăuș!”, a postat Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768