REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Mihai Mărgineanu, şocat și oripilat de Vama Veche: „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?“

Mihai Mărgineanu, şocat și oripilat de Vama Veche: „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?“

A.F. 4 mai 2024 | 00:00 1622

Mihai Mărgineanu a povestit pe rețelele sociale șocul pe care l-a trăit după ce a petrecut ziua de 1 Mai în Vama Veche. Artistul a povestit că nu a fost pe litoralul românesc ca să se distreze el, ci ca supraveghetor și paznic al copiilor lui adolescenți, iar ceea ce a văzut i-a lăsat un gust amar și l-a întristat profund.

Mihai Margineanu, socat si oripilat de Vama Veche: „Ba, voi stiti ce mai fac copiii vostri?“Mihai Mărgineanu

„Ca orice prost care se respectă mi-am petrecut și eu Întâi Maiul la Vama Veche ...! Nu neapărat ca un nostalgic pocnit ce s-ar putea crede că sunt, ci că Observator și Paznic tăcut al copiilor mei adolescenți cărora le-a fost inspirată de cei doi părinți din dotare, adică de buimacul de mine și de mama lor simpatică, dragostea pentru libertatea la care visam cu toții când ne 'trăznea' amestecul de mirosuri de ciorbă-hamsii și vidanje pe tractor din Vama anilor trecuți.

Ei bine, acești doi adolescenți, greu de ținut în frâu, au hotărât să meargă (pe banii lor de data asta) în Vama Veche spre marea mea disperare, știind-o pe fii mea cel puțin un nivel mai complicată decât mine. Evident că mi-am ”tras” o cântare pe partea litorală și ne-am cazat (eu și A.) într-o locație superbă și de bogați din mai sus numita localitate, adică la Ilia.

Am deschis toate instrumentele de supraveghere care l-ar face invidios pe cel mai șmecher spion din spatele frontului, am re-contactat toți informatorii de pe vremea când vânam ce-mi plăcea în mod deosebit și ... hai tată să supraveghem !

Băi oamenilor ... pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni !!! Fără părinți!

Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14-15-16-17 ani, fardate toate la fel și prezentându-și ticul verbal "gen" în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare (sauuu ... Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?!)

Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți și feroce. Mai că mi-a venit la un moment dat să-l îmbrac pe unu care era în "maiou" la cele 12 grade de afara . (Zic să nu răcească copilu'!).

Mi-am dat seama că nivelul de trai al românului de rând a crescut. Altfel, cum mama dracu' poate un puști de 17 ani să bea Jameson direct din sticlă ??? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vina la mare cu Mini-ul nou-nouț care costa cât 6 rinichi de-ai ei ? ( nu de-ai mei că pe ai mei nu-i mi cumpără nimeni!)

Am bătut Vama în lung și-n lat că să mă conving de un lucru : ori am îmbătrânit eu și nu-mi mai aduc aminte de nenorocirile prin care am trecut în "localitate" ... sau ... Lumea a coborât nivelul de calitate sub nivelul marii?

Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și vă credeți deschiși la cap sau vă lăudați că ai voștri copii sunt cu gașca la mare ... mândri că s-au maturizat înainte de vreme .... am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”, a scris pe rețelele sociale artistul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi ce să facă măi Ardiles, troască și droguri. Peste tot e la fel, nu numai la Vama Veche.
15
0
Mesaj de interes public : Sa ma f*t pe toti cretinii si parasutele care vin in Vama! Stati dreaku acasa analfabetilor, sarakcilor. Panaramele draku care veniti in Vama ca sa va bata soarele intre picioare! Asa si cand plecati, mergeti si voi pe mijlocul drumui ca pe margene ete periculoase si nu mai ajungeti la mata si la tactu acasa, futeias in gura sai f*t de rapandule. Tine-o pasta Gogu,cel cu Lupu-n part.
7
5
Mihai,esti usor p*****l si mai mult fudul…tu in tinerețe de odihnaeai sub mese dimineața si acum esti polul corectitudini si al moralității…tu si ,,duamna” va faceti manga seara de seară in Vamă sau aiurea dar de sunteti la locatii Vio nu va vede lumea…impreuna ca încrezut ul ala de Bobonete care nu ii ajungi cu prajina la nas…ba mai cobarati dupa cal ca s ar putea sa se împiedice si va da cu m uia în țărâna…criticul p wli…!
3
14
Cu inaintarea in varsta devii un lup moralist care a uitat ca si el facea la fel. Adevarat ca acum tinerii au mai multi bani de buzunar decat cei de acum 50 de ani si fetele sunt mult mult mai emancipate, dar, asta e trendul actual. Te uiti si simti ca ai inbatranit.
6
13
Mai las-o, nea' Misule! Cand erai si tu tanar, nu dormeai pe sub mese de la prea multe sprituri? Aveai 18 ani? Adultu' din tine va zice ca da, eu voi zice ca nu!
7
16
Mihai ,las o bre…tu bei in Vama de te p isi pe tine si faci pe ,,zeița”…noi stim cum esti…esti ok in principiu,dar acum fabulezi putin ca vedetele…
7
19

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513