REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Mihai Petre, noul jurat de la Te cunosc de undeva

Mihai Petre, noul jurat de la Te cunosc de undeva

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 414

Mihai Petre este noul jurat de la Te cunosc de undeva! Cum a reacționat celebrul dansator atunci când a auzit propunerea. Cum se simte pe platourile de filmare, dar și cum a fost primit de ceilalți jurați.

Mihai Petre, noul jurat de la Te cunosc de undeva

Vești foarte bune pentru fanii lui Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dansatori de la noi din țară! Românii îl vor vedea din nou pe micile ecrane, la Te cunosc de undeva.

Mihai Petre, jurat la Te cunosc de undeva

Mihai Petre susține că a fost plăcut surprins în momentul în care i s-a propus să facă parte din juriu la Te cunosc de undeva. Dansatorul a ținut să precizeze că apreciază emisiunea pentru că este vorba de o atenție foarte mare la detalii.

Cu atât mai mult, Mihai Petre consideră că emisiunea i se potrivește personalității sale. Celebrul dansator îi apreciază pe toți cei ce fac parte din echipa Te cunosc de undeva.

„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile”, a mărturisit Mihai Petre.

Cum a fost primit dansatorul

Mihai Petre susține că a fost primit foarte bine de colegii lui. Dansatorul a ținut să precizeze că a simțit o chimie încă din primul moment când a ajuns pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva.

„Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună”, a adăugat celebrul dansator.

Românii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize vin odată cu noul sezon al celebrei emisiuni Te cunosc de undeva, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303