REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Mihai Teja (FC Voluntari) - Încercăm să scoatem maximum din meciul cu FCSB

Mihai Teja (FC Voluntari) - Încercăm să scoatem maximum din meciul cu FCSB

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 440

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va încerca să obţină maximum din meciul restant cu FCSB din etapa a 18-a a Ligii I, programat, joi, pe Stadionul "Anghel Iordănescu".

"Ne aşteaptă un meci greu, dar în acelaşi timp un meci frumos în care trebuie să dăm maximum, aşa cum am făcut şi cu cei de la Clinceni. FCSB este o echipă puternică, o echipă care se bate la titlu. Are jucători de valoare, iar noi încercăm să scoatem maximum din acest meci. Nu e neapărat un avantaj că am antrenat acolo. FCSB a fost tot timpul o echipă bună indiferent de generaţii. Sunt jucători cu valoare foarte mare acolo. Important e ca jucătorii mei să-i cunoască foarte bine pe jucătorii adverşi. Eu îi cunosc pe ei, mi-a făcut plăcere să lucrez cu acolo pentru că sunt jucători de calitate sportivă foarte bună. Dar acum îmi doresc să luăm un punct sau puncte din partida de mâine", a spus Teja. "Nu vreau să fac comparaţii cu perioada când am fost eu. Ce pot să spun e că am avut o perioadă bună la FCSB, băieţii au practicat un fotbal bun. Însă echipa mea de acum trebuie să fie unită, să fie mult mai puternică. Trebuie să arătăm că un grup unit poate câştiga împotriva valorilor individuale. Chiar dacă FCSB are jucători buni, nu ne este frică. Îi respectăm, însă ne dorim punct sau puncte pentru că suntem într-o situaţie foarte grea. Fiecare punct contează. Pentru noi 3 puncte cu FCSB înseamnă încredere mai mare, dorinţă şi mai mare, un moral foarte bun. Şi cu cât acumulăm mai multe puncte cu atât cresc şansele să ne îndeplinim obiectivul", a adăugat tehnicianul. Teja speră ca formaţia ilfoveană să treacă cu bine peste următoarele două meciuri, cu FCSB şi Dinamo, programate la distanţă de doar trei zile. "Pentru noi sunt două meciuri care se joacă la trei zile distanţă, joi-duminică. În plus, întâlnim echipe foarte bune, FCSB şi Dinamo. Deci ne aşteaptă două meciuri foarte grele în decurs de câteva zile", a afirmat el. Antrenorul a menţionat că pentru partea a doua a sezonului îl va avea la dispoziţie şi pe Alexandru Tudorie, atacant care a revenit la FC Voluntari după ce în vara anului trecut se transfera la Arsenal Tula, echipă aflată acum pe locul 6 în prima divizie din Rusia. "A venit şi Tudorie, sperăm ca şi el să ne ajute în îndeplinirea obiectivului. E un grup bun aici, cu caractere foarte bune, sper ca toţi să dea maximum pe teren. De la toţi jucătorii din lot aştept să facă diferenţa şi să ne ajute să câştigăm meciuri. Pentru că la noi acum nu mai contează dacă jucăm frumos sau nu, importante sunt punctele", a mai spus Mihai Teja.

Echipa de fotbal FC Voluntari întâlneşte, joi, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia FCSB, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 18-a a Ligii I scrie agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016