REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° ConstanÈ›a Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
21.4° ConstanÈ›a Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Mihai Trăistariu a cântat în fața mulțimii de copii „La mare, la soare, fetițele sunt goale“. Video

Mihai Trăistariu a cântat în fața mulțimii de copii „La mare, la soare, fetițele sunt goale“. Video

Deria ISLEAM 4 septembrie 2024 | 00:00 344

Într-o scenă care a reuÈ™it să aducă zâmbete È™i sprâncene ridicate deopotrivă, Festivalul VieÈ›ii de la Homorâciu a oferit publicului un spectacol pe care cu siguranță nu-l vor uita prea curând. Mihai Trăistariu, cunoscut pentru refrenele sale uÈ™or de fredonat, a urcat pe scenă interpretând celebra piesă Valahia, „La mare, la soare”, un hit de vară, dar care s-a dovedit a fi o alegere cel puÈ›in discutabilă pentru contextul festivalului.

Mihai Traistariu a cantat in fata multimii de copii „La mare, la soare, fetitele sunt goale“. VideoMihai Trăistariu

„FetiÈ›ele sunt goale“ cânta Trăistariu, cu copiii pe fundal

Mihai Trăistariu a urcat pe scena „Festivalului VieÈ›ii” cu piesa „La mare, la soare” a trupei din care făcea parte, Valahia. Ceea ce a transformat momentul într-unul cumplit a fost prezenÈ›a în fundal a unui ansamblu de copii îmbrăcaÈ›i în costume populare, care dansau cu inocență pe ritmurile piesei lui Trăistariu. Contrastul dintre mesajul versurilor È™i imaginea copiilor dansând o horă tradiÈ›ională a creat o scenă demnă de un film suprarealist. Dacă cineva ar fi vrut să surprindă ironia momentului, această combinaÈ›ie între „fetiÈ›ele goale” despre care cântă vedeta Only Fans È™i atmosfera ludică a copiilor în costume populare, ar fi fost „perfectă”.

Mihai Traistariu a cantat in fata multimii de copii „La mare, la soare, fetitele sunt goale“. VideoPostarea lui Mihai Trăistariu de pe Only Fans

„Festivalul VieÈ›ii”, omorât de Trăistariu

„Festivalul VieÈ›ii”, un nume plin de promisiuni măreÈ›e, de celebrare a culturii È™i tradiÈ›iilor, a fost umbrit de spectacolul ieftin oferit de Trăistariu. În loc să fie un omagiu adus vieÈ›ii, spectacolul a devenit mai degrabă o caricatură a ei, unde versurile despre „fetiÈ›ele goale” au contrastat dureros cu inocenÈ›a copiilor în costume populare. A fost o lecÈ›ie despre cum un titlu grandios nu poate salva un spectacol ratat, È™i cum viaÈ›a, în toată complexitatea ei, merită mai mult decât o combinaÈ›ie nefericită de stiluri È™i mesaje.

Mihai Traistariu a cantat in fata multimii de copii „La mare, la soare, fetitele sunt goale“. VideoPostarea lui Mihai Trăistariu de pe Only Fans

Ce caută vedeta de pe Only în faÈ›a copiilor?

Și, ca È™i cum contrastul dintre „tradiÈ›ional” È™i „modern” nu era suficient de ciudat, nu putem să nu menÈ›ionăm faptul că Mihai Trăistariu, cel care încântă publicul de pe scenă, este È™i o vedetă pe OnlyFans. Da, acel Trăistariu care, pe lângă cariera muzicală, îÈ™i suplimentează veniturile cu conÈ›inut pe platforma faimoasă pentru... alte tipuri de „spectacole”.

Categoric, toată lumea este liberă să afiÈ™eze pe internet ceea ce doreÈ™te, însă, în condiÈ›iile în care Trăistariu a ales să devină star porno, ar putea, din motive etice, să nu mai cânte alături de copii, să nu mai predea canto acestora È™i să se orienteze doar către publicul È›intă. În astfel de situaÈ›ii, nu le poate avea pe toate.

Într-un festival menit să celebreze viaÈ›a È™i tradiÈ›iile, prezenÈ›a unei astfel de „vedete” adaugă un alt strat de absurd È™i ironie unei serii de alegeri artistice deja greu de explicat.

Mihai Traistariu a cantat in fata multimii de copii „La mare, la soare, fetitele sunt goale“. VideoPostarea lui Mihai Trăistariu de pe Only Fans

Pentru publicul prezent, a fost un moment de reflecÈ›ie È™i umor neintenÈ›ionat, care va rămâne probabil în memoria tuturor ca un exemplu de... cum să nu amesteci stiluri È™i mesaje. Festivalul VieÈ›ii a reuÈ™it astfel să îmbine, într-un mod neobiÈ™nuit, un artist trecut care îÈ™i publica... „organul” pe internet, contra-cost, È™i un ansamblu de copii care nu ar fi trebuit, în niciun caz, să facă parte din acest tablou. Mascota Trăistariu a oferit, după cum ne-a obiÈ™nuit, un spectacol care, din păcate, nu a fost doar despre viață, ci È™i despre ciocnirea nefericită a unor lumi complet diferite.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca pana acum imi era indiferent viermele asta, acum dupa ce a cantat mizeria de melodie cu copii pe scena imbracati in haine populare a devenit un inamic public. Multumesc
1
0
Doar m********i pot Face asa ceva
2
0
Nu este sanatos.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516