REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Mihai Trăistariu a dat un nou tun imobiliar. Ce sumă a plătit pentru 4 garsoniere în Năvodari

Mihai Trăistariu a dat un nou tun imobiliar. Ce sumă a plătit pentru 4 garsoniere în Năvodari

A.F. 12 decembrie 2023 | 00:00 2118

Mihai Trăistariu a făcut un nou pas în cariera sa de antreprenor. Cunoscutul artist a bătut palma pentru a cumpăra alte patru garsoniere în care își va aștepta, de la vară, noii clienți. Noile garsoniere se află tot la Năvodari, ca și primele șase.

Mihai Traistariu a dat un nou tun imobiliar. Ce suma a platit pentru 4 garsoniere in NavodariMihai Trăistariu

Cele patru noi garsoniere îi vor scoate din buzunar peste 300.000 de euro, o sumă pentru care Mihai Trăistariu a decis să facă un nou împrumut bancar.

„Am decis să mă încumet să fac un nou împrumut bancar a cărui rată să se învârtă în jurul a 5.000 de euro, lunar. Am bătut palma cu o firmă de specialitate din București, iar de la vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece!”, a precizat Mihai Trăistariu pentru canal33.ro.

Trăistariu susține că noile achiziții sunt „un pas înainte” în dezvoltarea propriei afaceri.

El spune că noile achiziții sunt „un pas înainte” în dezvoltarea propriei afaceri, ce vor fi administrate chiar de către firma de unde le-a cumpărat.

„Nu voi mai avea avea eu bătaia de cap pe care o am de ceva ani cu primele șase. Adică, fără angajați, fără cărți de muncă, fără taxe mari de plătit la stat. În plus, cele patru noi garsoniere sunt la un nivel de confort cu totul aparte, cu spa și acces la magazine, ceea ce le va plasa și la un alt nivel al chiriei pe care cei interesați vor trebui s-o achite. Sunt însă sigur că vor fi bine primite!”, a precizat același Trăistariu.

Mihai Traistariu a dat un nou tun imobiliar. Ce suma a platit pentru 4 garsoniere in NavodariMihai Trăistariu

Pe de altă parte, artistul a mai luat o hotărâre, aceea de a dubla capacitatea sediului Școlii sale muzicale de la Constanța: „În prezent, școala mea are două etaje, dar din vară va avea patru. La ultimul etaj voi face o cafenea, fiindcă simt că e potențial pentru așa ceva”.

Mihai Trăistariu a intrat în afaceri o dată cu declanșarea pandemiei din primăvara anului 2020, atunci când statul român, și nu numai, a îngrădit drastic activitatea soliștilor de muzică ușoară.

El s-a dovedit un antreprenor de succes, întrucât în mai puțin de doi ani a reușit să achite împrumutul inițial pentru achiziția primelor șase garsoniere. Iar acum speră să repete povestea, astfel încât la finele anului viitor sau în prima parte a celui următor să fie iar „un om liber” în raport cu băncile.

Mihai Trăistariu a renunțat definitiv și la ideea de a-și cumpăra un hotel pe litoral, fiind mai degrabă atras să facă acest pas, anul viitor, dar în zona montană, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la vara chilotzarul iar se plinge ca i-au furat turistii prosoapele he he
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513