REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Mihai Trăistariu a făcut deja prima plajă!

Mihai Trăistariu a făcut deja prima plajă!

Replica API 26 aprilie 2022 | 11:57 2126

Artistul constănţean, Mihai Trăistariu, a început, uşurel, să-şi reia activitatea. Aşa cum spunea, pentru Replica, în ediţiile trecute, acesta are deja concerte programate. Însă, iată că nu-şi uită nici locul de domiciliu. A făcut deja prima plajă din anul 2022 şi invită turiştii să îşi facă rezervări pentru că se anunţă o vară incendiară.

"Azi (luni, 25 aprilie - n.r.) am făcut prima plajă pe anul ăsta! Știu că pare devreme... dar era cald! Așa că... dacă tot locuiesc la malul mării, era păcat să nu profit! Hai la mare! Se anunță o vară caniculară! Ți-ai făcut rezervare?", a spus Mihai Trăistariu.

În continuare, el a îndemnat turiştii să îşi facă rezervare la Ementi Residence - Mamaia Nord, afacerea pe care o conduce.

Însă, aşa cum e precizat mai sus, chiar dacă a întâmpinat vremuri tulburi pe plan financiar din cauza pandemiei, iată că începe să iasă soarele.

”Sunt fericit că e primăvară, de după pandemie, să zic așa. Lucrurile nu vor fi probabil ca în 2019, dar măcar la jumătate și tot ar fi ceva. Din anul 1999, de când am debutat, eu îmi contabilizez toate concertele și am toate agendele cu concertele și evenimentele la care particip și la sfârșit de an îmi fac o contabilitate. În 2019 an avut 158 de spectacole, cele mai multe fiind vara pentru că mă duc la resorturi, la terase, teatre de vară, la zilele orașului, comunei, mai cânt la o nuntă, la un botez și se nimereau și câte patru, cinci pe zi. Vara cântam și la Aqua Park și la Aqua Eforie, și la ora prânzului, așa se nimereau. De când a venit pandemia a fost groaznic, anul 2020 am avut zero spectacole. Anul trecut am avut patru concerte mari și puține terase la care cântam două – trei melodii și atât, deci mai nimic. Sper ca vara asta să fie grozavă, să se repare toate. Deja sună telefonul, am avut un prim concert la Galați, acum urmează să am la Râșnov, la Brașov, la Timișoara, deja se schimbă lucrurile. Au început să mă sune și pentru nunți, am deja patru programate”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Replica, la începutul lunii aprilie.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PO.PONAR PESEDIST !!!
0
0
Aflase ca e apa ca o pwla..a sarit si el cu cwru..cica bombaaaa
1
0
mare stire.orce papagal care sta 5 minute la soare,asta.i o mare stire.
0
0
ce canta bulanu asta spart care ii faceti reclama? au mai facut si alti plaja si baie in mare ieri..dar nu vad nici un articol
1
0
Bombardatul !
3
0
ce nu spune mihaita e ca strada d25 unde se afla ementi arata ca dupa bombardament iar parcarile lipsesc cu desavarsire iar preturile sunt de monaco
0
0
Ce m as juca cu el
1
0
Ieste ecstauoldinal de supelb! Las tute de dimineata pan pe seala. Numan culicelul ala flumos las tute!
0
0
Popo fraier , frustrat si " jioco di mani " !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768