REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mihai Trăistariu are probleme cu banii și de abia mai ajunge la București

Mihai Trăistariu are probleme cu banii și de abia mai ajunge la București

Replica API 24 martie 2022 | 23:23 2348

Prețul crescut al carburanților afectează și artiștii. Mihai Trăistariu este nevoit să-și programeze toate invitațiile la emisiunile mondene la care ia parte, într-o singură zi, pentru a face economie de combustibil. Artistul constănțean a declarat, pentru Replica de Constanța că, și-ar dori să nu mai crească prețurile pentru că este și așa destul de greu.

Mihai Trăistariu

Scumpirile din ultima vreme au incomodat mediul de trai al românilor. Aceștia reușesc cu greu să acopere cheltuielile necesare, iar drumurile pe care cândva le făceau cu autoturismele personale, astăzi reprezintă un lux pentru cei mai mulți dintre ei.

Mihai Trăistariu, artist constănțean, a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că, din cauza scumpirilor la carburanți, este nevoit să-și programeze într-o singură zi toate invitațiile la emisiuni mondene din capitală pe care artistul le onorează, pentru a face un singur drum de Constanța – București.

Sunt foarte strâmtorat cu banii și orice cheltuială mă încurcă. Eu stau în Constanța și m-au tot sunat de la diferite emisiuni de la București și a trebuit să le cuplez cumva pe toate într-o singură zi, ca să fac economie. Pentru un ful la mașină, înainte cheltuiam 280 de lei, acum mă costă 400 de lei. Sunt atent cu banii, în sensul că, spre exemplu, pe 5 aprilie mi-am programat cinci emisiuni. Trebuie să merg la Acces Direct, la Răzvan și Dani, Antena Stars, pe la prânz la A7TV și pe seară merg la Capatos.

Mihai Trăistariu, cântăreț

Mihai Trăistariu a mai adăugat că ”ei mă sunau și nu am putut să le mai pun ca în alte dăți, azi la una, poimâine la alta, nu-mi mai permit să merg de cinci ori în București că nu pot să dau 2.000 de lei pe transport că nu-mi decontează nimeni, în televiziune nu se decontează. Din motivul acesta a trebuit să-i rog pe toți să mă pună pe data de 5 și mă duc la toți o dată, ca să fac un singur drum și cinci emisiuni. Nu-i plăcut și mă afectează. Să nu mai crească prețurile că înnebunim, că nu facem bani mai mulți și noi cu aceiași bănuți trebuie să facem cumpărături mai costisitoare.”

Amintim că, artistul constănțean s-a mai confruntat cu problema prețului exagerat la facturile de gaz. Acesta susține că odată cu cele mai multe dintre scumpirile din ultima vreme, cea mai afectată este școala de muzică a acestuia.

Cel mai mult mă afectează cu școala mea de muzică pentru că, în ianuarie am avut 2.400 de lei, în februarie am avut 4.000 de lei și acum sunt îngrozit pentru că, chiar dacă se plafonează, plafonarea nu este atât de substanțială și sper să nu mai fie pentru că nu am venituri foarte mari pe școala de muzică, iar dacă îmi vine gazul atât, în ritmul acesta iarna nu mai câștig nimic. Vara copii pleacă în vacanțe și iarna gazul este prea scump și atunci nu mai rămâne o afacere din ea. Este doar o chestie de pierdut bani”, a declarat pentru reporterii Replica de Constanța, artistul constănțean, Mihai Trăistariu.

VEZI AICI: Supărat pe facturile la utilități, Mihai Trăistariu anunță că se mută... în Dubai

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai seamana cu el, a inceput si asta cu operatiile estetice
1
0
Stiu pe unu care a vazut 20 de ani de puscarie ala a ars fete ca tine o gramada a zis ca pune pwla pe tine
0
0
La furat...
0
0
cat e apetisant
0
0
D aia preturile la apartamente raman nejustificat de mari, din cauza unor carnati ca asta, care or sa moara de foame, dar nu o sa lase din pretul multor apartamente pe care le au. Lasa ca da Putin ghiuleaua si te scapa de toate...
0
0
ce tot il bagati in seama pe fetelcea asta, neam de traista-n bat
1
0
pai are multe apartamente in Mamaia Nord si o firma de taxi
0
0
Ce-ti mai place bulanule sa iti planga lumea de mila.esti singurul din cta care plange.macar daca era de capul tau...
2
0
Mai vinde din apartamente!
4
0
Din orice si cu orice.
1
0
Sa se angajeze in constructii, se plateste bine si poate isi face si un prieten!?
1
0
Trenul e 50lei
1
0
De ce numai el are probleme toti avem robleme cu bani, cand au se sparg in figuri
0
0
... sa facem o donatie !
1
0
angajeaza la glovo
1
0
mereu se plinge de bani.Cum tragi asa ajungi.
0
0
Pe data de 05.04 opriti televizoarele, o sa l vedeti pe Traistaru peste tot.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768