REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Mihai TRĂISTARIU își PROMOVEAZĂ afacerile pe REȚELELE de SOCIALIZARE

Mihai TRĂISTARIU își PROMOVEAZĂ afacerile pe REȚELELE de SOCIALIZARE

Replica API 13 iulie 2021 | 00:18 8689

Iată că sezonul estival a venit cu pași repezi, iar turiștii sunt în căutarea celor mai bune spații de cazare pentru petrecerea unui sejur liniștit la malul mării. Printre antreprenori se află și artiștii locali care încearcă din răsputeri să își promoveze afacerile, Mihai Trăistariu fiind unul dintre aceștia. Mai nou, artistul își promovează afacerile pe rețelele de socializare în căutarea turiștilor gata să-și petreacă vacanța în Mamaia.

Artistul consacrat de la malul mării, Mihai Trăistariu, încearcă din răsputeri să-și promoveze afacerile pe internet. Artistul se laudă cu un palmares de 6 apartamente pe malul mării, la doar câteva secunde de luciul apei. Într-o ediție anterioară, constănțeanul a povestit pentru cotidianul Replica cum s-a descurcat în perioada pandemiei, dar și ce activități a-și ocupat timpul liber. Artistul preciza că deține șase apartamente în zona de nord a litoralului pe care le închiriază turiștilor.

Trăistariu își promovează apartamentele pe rețelele de socializare

Sezonul estival este în plină desfășurare, astfel că micii și marii afaceriști încearcă să-și promoveze și să-și închirieze spațiile de cazare. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu. Artistul încearcă să-și promoveze afacerile cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare. În cursul zilei de luni, 12 iulie, artistul și-a distribuit anunțul cu apartamentele pe care le dispune turiștilor spre închiriere.

„Zilele de plajă se ocupă... cu viteza luminii. Uite... mai avem liber în zilele cu verde. Ți-ai făcut rezervare la mare ? Cele 6 apartamente - eMenTi Residence își așteaptă turiștii! La 30 de secunde de plajă. Mamaia Nord. Hai la mare!”, a fost mesajul artistului.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alea-s garsoniere, in niciun caz apartamente. Astia nu vad ca au patul langa aragaz?
1
0
Face si un oral si anal daca te cazezi la el , popozaur !
6
1
Se poate afla numele designer-ului care i le-a decorat? Vreau sa-l bat pana cade lat.
0
2
FOAMEA-I MARE,TOTUL SE VINDE,TOTUL SE CUMPARA,DAR CINSTIT,coane fanica.
3
1
Si-a lipit par pe sfecla ?
18
1
afacerea se numeste eMENti
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118