REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Trăistariu, mesaj dur despre nepoata dată dispărută. Cum o critică artistul

Mihai Trăistariu, mesaj dur despre nepoata dată dispărută. Cum o critică artistul

A.F. 18 ianuarie 2024 | 00:00 448

Mihai Trăistariu (47 de ani) a dat de nepoata dispărută, dar tot nu sunt semne că femeia ar vrea să se întoarcă la familia ei. Artistul ne-a mărturisit că fiica surorii sale a intrat sub influenÈ›a unui guru periculos, de când a fugit de acasă, tocmai în America. Disperată, familia nu mai trage nicio speranță ca aceasta să se mai întoarcă acasă, la apropiaÈ›i. 

Mihai Traistariu, mesaj dur despre nepoata data disparuta. Cum o critica artistulMihai Trăistariu

Chiar începutul acestui an, Mihai Trăistariu a dat din pură întâmplare peste nepoata  dispărută, despre care familia nu mai È™tia nimic încă din anul 2019. 

Raluca, fiica surorii sale Geanina Havârneanu, a plecat la studii în străinătate, iar din anul 2019 a fost dată dispărută. Familia s-a temut că tânăra nu ar mai fi în viață. 

 „E fata surorii mele, Geanina Havârneanu, lector universitar în IaÈ™i.Raluca Havarneanu e numele fetei. Ultima dată era în America.  De 2 ani ... niciun semn. Dacă cineva are vreo informaÈ›ie ce ne-ar putea conduce către ea ... vă rugăm s-o faceÈ›i !

Raluca a făcut facultatea de matematică în Germania, apoi în America. S-a născut pe 20 mai 1990”, a anunÈ›at disperat Traistariu, în anii trecuÈ›i, pe contul său de socializare, tot încercând să dea de ruda sa.

Mihai Traistariu, mesaj dur despre nepoata data disparuta. Cum o critica artistulRaluca

Mihai Trăistariu: „Sor-mea a crezut o perioadă că-i moartă!”

„Fata surorii mele a dispărut de vreo patru ani È™i ceva. Era prin America, se angajase acolo, făcuse Facultatea de Matematică. Făcuse specializarea în Germania È™i apoi s-a dus în America, la Chicago.

Acolo s-a È™i angajat pe un salariu foarte bun, câteva mii de dolari, È™i atunci a zis că nu prea ar mai veni în È›ară. Dar, È›inea legătura cu maică-sa! 

E, de la un punct încolo, nu a mai È›inut legătura cu părinÈ›ii È™i atunci sor-mea s-a panicat. A stat vreun an-doi, încercând  să-i scrie pe toate căile, s-a È™i dus în America după ea, nu a găsit-o, nimeni nu i-a dat nici o informaÈ›ie, s-a dus È™i la Guvernul american, care la fel nu i-a dat nici o informaÈ›ie pe motiv că nu a făcut ceva scris. 

A venit acasă disperată, într-o depresie cruntă, È™i acum face È™edinÈ›e de terapie. Nu înÈ›elege de ce fata nu ar mai vrea să ia legătura cu familia. A crezut o perioadă că e moartă!

A È™i divorÈ›at, se căsătorise cu un american, de care a divorÈ›at după È™ase luni. A zis că e în depresie după divorÈ›”, a povestit artistul, scrie Click!

Mihai Traistariu, mesaj dur despre nepoata data disparuta. Cum o critica artistul

A găsit-o din întâmplare pe o reÈ›ea de socializare

Minune mare, recent, artistul a dat de urmele nepoatei tot căutând după ea disperat pe Internet. 

„Nu avem un semn concret de la ea, partea bună e că pe LinkedIn, pe reÈ›eaua asta de socializare, unde avea cont (ea nu postează nimic), È™i-a schimbat poza de profil. 

Unde era grăsuță È™i avea aproape 100 de kilograme, acum are vreo 50-60 de kilograme. E clar că e schimbată È™i că a slăbit mult. Deci, dacă È™i-a schimbat poza de profil, înseamnă trăieÈ™te! Bine că nu e moartă!

TrăieÈ™te È™i nu vrea să mai ia legătura cu nimeni. Ea vrea să uite de România, aÈ™a îi spunea în trecut mamei ei. Orice român care fuge afară zice că vrea să uite de È›ara asta de rahat!

Dar, ca să nu mai vorbeÈ™ti la telefon cu mama ta, mi se par puÈ›in aiurea!” , a declarat artistul, în exclusivitate pentru Click!

Din păcate, nu sunt È™anse ca familia să intre în contact cu tânăra, care nu-È™i mai doreÈ™te acest lucru. 

Mihai Traistariu, mesaj dur despre nepoata data disparuta. Cum o critica artistul

„Până È™i mama sau tata, în ochii gurului ăluia, erau relaÈ›ii toxice”

Odată fugită în America, tânăra a demarat un proces de dezvoltare personală, sub supravegherea unui guru. 

Acesta i-ar fi sugerat femeii că relaÈ›iile toxice cu apropiaÈ›ii sunt cele care îi influenÈ›ează în mod negativ viaÈ›a, aÈ™a că aceasta a decis să renunÈ›e la prietenii foarte buni È™i chiar la propria familie.

 „Sor-mea È™i soÈ›ul ei sunt profesori de matematică la IaÈ™i È™i ei zic că ar fi obligat-o în copilărie să înveÈ›e cam prea mult, fata a fost tocilară, era de 10 pe linie. Ei au restricÈ›ionat-o cam prea mult È™i ei cred că de la asta a pornit totul.

Ea le-a reproÈ™at asta È™i s-a înscris la nu È™tiu ce guru, care făcea È™edinÈ›e reiki, a făcut recuperare în SUA, ca să se debaraseze de relaÈ›iile toxice. Nu mai vorbea nici cu colegii din liceu sau din facultate, toÈ›i erau relaÈ›ii toxice. 

Ea a ajuns la concluzia că până È™i mama sau tata, în ochii gurului ăluia, erau relaÈ›ii toxice. Și convinsă de guru, ea a rupt relaÈ›ia cu părinÈ›ii! Ceea ce e o aberaÈ›ie pentru că nu a bătut-o nimeni să înveÈ›e! 

Nu era un copil, era ditamai muierea, avea 32 de ani când a dispărut, să te laÈ™i aÈ™a influenÈ›ată de un guru!”, a adăugat solistul.

Mihai Trăistariu s-a născut pe 16 decembrie 1979 la Piatra NeamÈ› È™i provine dintr-o familie de artiÈ™ti. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra NeamÈ›, în vreme ce mama sa, Natalia Trăistariu (născută Natalia Antohi ), a studiat Medicina, iar în tinereÈ›e a cântat. Mihai mai are 3 fraÈ›i: Geanina, Constantin È™i Vasile. ToÈ›i cei 4 fraÈ›i au studiat câte un instrument: Mihai - pianul, Geanina- vioara, Vasile - tot pianul, iar Constantin - trompetă, muzicuță È™i chitară, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016