REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
22.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mihai Trăistariu se împarte între site-urile pentru adulți și afacerile cu închiriatul plajei de pe litoral

Mihai Trăistariu se împarte între site-urile pentru adulți și afacerile cu închiriatul plajei de pe litoral

Mariana MURAT 14 august 2024 | 00:00 897

Mihai Trăistariu (47 de ani) anunÈ›a cu mândrie că vrea să-È™i deschidă o plajă privată în Mamaia. Artistul intenÈ›ionează să cumpere, în toamna aceasta, la licitaÈ›ie, opt parcele de plajă, situate chiar în faÈ›a blocului cu cele 7 garsoniere pe care le deÈ›ine la malul mării. Artistul este cunoscut pentru investiÈ›iile sale după ce a cumpărat mai multe apartamente în Mamaia, pe care spune că le închiriază È™i pentru care are clienÈ›i aproape tot anul. 

Mihai Traistariu se imparte intre site-urile pentru adulti si afacerile cu inchiriatul plajei de pe litoralMihai Trăistariu

Trăistariu vrea să îÈ™i deschisă o plajă privată în Mamaia

Mă bate gândul È™i pe mine să îmi iau o plajă pentru anul viitor. M-am interesat, pentru că eu am dreptul, având apartamente în Mamaia Nord, am dreptul la plajă. Am prioritate ca să zic aÈ™a. Vreau să închiriez o porÈ›iune de plajă, să fac un beach bar È™i cu È™ezlonguri, dar eu vreau să merg, aÈ™a cum am făcut È™i în cazul apartamentelor, cu preÈ›uri normale, fireÈ™ti, să nu fugă omul. Interesul este să vină oamenii, să le placă È™i să ne recomande, deci anul viitor eu sper să am È™i o plajă”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru presa centrală.

Se pare că artistul nostru vine cu gânduri serioase È™i cu buzunarul doldora deoarece... vrea să cumpere tot la Năvodari: „AÈ™tept în toamnă să văd, o să fie date de la Apele Române toate plajele într-o licitaÈ›ie. Vreau să cumpăr tot la Năvodari, pentru că cine are proprietăți acolo are dreptul. Eu am È™apte apartamente la Năvodari È™i unul la Mamaia Nord.  Ei au anunÈ›at că în octombrie începe licitaÈ›ia È™i prioritate au cei care au apartamente sau hoteluri acolo.  Eu, dacă am opt apartamente, am dreptul să-mi iau opt parcele de plajă a 500 de metri pătraÈ›i fiecare, deci vreo 4000 de metri pătraÈ›i în total, în dreptul blocului meu, în Mamaia Nord. Eu sunt È™i în centrul staÈ›iunii È™i chiar sunt pline plajele acolo”, a dezvăluit artistul, pentru presa centrală.

Mihai Traistariu se imparte intre site-urile pentru adulti si afacerile cu inchiriatul plajei de pe litoralMihai Trăistariu

După ce va da lovitura pe litoral, solistul, iscusit de fel în tot ce È›ine de afaceri, anunță faptul că va face tot ce îi stă în putință ca turiÈ™tii să se simtă ca în Dubai. Mai exact, solistul are un plan în ceea ce privesc preÈ›urile: „Vreau să o amenajez frumos, fac un beach-bar, pun È™ezlonguri, aÈ™ păstra preÈ›urile cele mai mici. Eu aÈ™a merg, pe principiul ăsta, È™i la apartamente. Mă uit care-i cel mai mic preÈ› la È™ezlonguri, 40 de ron, È™i merg pe ăla, nu mă arunc la 200 ron, cum fac unii.

Pe plaja închipuită a lui Trăistariu plouă cu reproÈ™uri

Nici nu a ajuns bine patron de plajă că deja solistul se vede furat. Așadar, mare grijă pentru cine dorește anul viitor să fie angajat al vedetei, că pe plaja lui Trăistariu plouă cu reproșuri:

Problema cu plajele astea este că trebuie să fii foarte atent la angajaÈ›i, care sunt copiii din ăștia care învață È™mecheria È™i te fură. Mai ales la închirierea È™ezlongurilor te fură grav. Trebuie să stai cu ochii pe ei ca pe butelie”. 

Tunurile imobiliare ale lui Tăistariu 

Reamintim faptul că la începutul anului, Mihai Trăistariu È™i-a achiziÈ›ionat un apartament de lux într-un complex de cinci stele, situat chiar pe malul mării, în corpul cu numărul patru al unui complex de lux din Mamaia Nord, la etajul trei. Acesta dispune de vedere la mare, complexul fiind dotat cu absolut toate facilitățile.

Artistul mai deÈ›ine în prezent È™apte garsoniere în Năvodari ce au constituit salvarea lui pe timp de pandemie. Acesta a încasat bani frumoÈ™i când statul român, È™i nu numai, a îngrădit drastic activitatea soliÈ™tilor de muzică uÈ™oară. El s-a dovedit un antreprenor de succes, întrucât în mai puÈ›in de doi ani a reuÈ™it să achite împrumutul iniÈ›ial pentru achiziÈ›ia primelor È™apte garsoniere. 

Din toate afacerile sale, solistul a ajuns să câÈ™tige nu mai puÈ›in de 100.000 de euro pe an.

60.000 de euro îi fac din concerte, 3.000 de euro din apartamente È™i 10.000 de euro îmi vin de la Școala de arte, deci câÈ™tig în jur de 100.000 de euro pe an”, a mai declarat artistul.

Site-uri pentru adulți a doua sursă de venit a lui Tăistariu?

Iată cum artistul, în 2020, scoate bani È™i din piatră seacă. Mai exact, cântăreÈ›ul îÈ™i rotunjea veniturile cu ajutorul site-urilor pentru adulÈ›i unde, ce credeÈ›i, „fanii” trebuiau să plătească un abonament lunar de 5 dolari pentru a vedea imaginile. Trebuia cumva remunerată È™i munca întreÈ›inerii unui trup lucrat din greu la sală.

Mihai Traistariu se imparte intre site-urile pentru adulti si afacerile cu inchiriatul plajei de pe litoralMihai Trăistariu

Mihai Traistariu se imparte intre site-urile pentru adulti si afacerile cu inchiriatul plajei de pe litoralMihai Trăistariu

Întrebarea noastră este dacă mai are timp Mihai Trăistariu È™i de această afacere cu plaja printre atâtea activități ce necesită trup, suflet, dar È™i bani? Răspunsul îl vom afla anul acesta în toamnă, bineînÈ›eles dacă marele nostru afacerist nu se răzgândeÈ™te!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur că te arzi cu bulanu asta.mamaaaa,e plina lumea de smardoi care se ard in kur
2
1
Singuru frustrar cred ca esti tu din toata treaba asta, ca treistariu face bani si isi arata pwl la babe dornice sa plateasca, si tu nu. Probabil e si mica a ta.. este ?
1
5
Un parțar băsinos, frustat și complexat !
8
2
Nu mai stiti ce sa faceti pentru accesari ?
2
1
Si ce daca? Sunteti nesimtiti. Lasati omul in pace!
2
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016