REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Mihai Trăistariu, șocat după Eurovision: „E cu satane și vârcolaci.” Video

Mihai Trăistariu, șocat după Eurovision: „E cu satane și vârcolaci.” Video

A.F. 11 mai 2024 | 00:00 1151

Prima semifinală Eurovision a avut loc marți seară, în orașul Malmö Arena, din Suedia, unde au fost selectate primele 10 țări care vor merge în finala de sâmbătă. Joi seară, s-a desfășurat cea de-a doua semifinală. Mihai Trăistariu a împărtășit impresiile lui după prima semifinală. Artistul este șocat! 

Mihai Traistariu, socat dupa Eurovision: „E cu satane si varcolaci.” VideoMihai Trăistariu

Ţările care şi-au asigurat până acum  locul în finala de sâmbătă a concursului Eurovision sunt: Serbia, Portugalia, Slovenia, Lituania, Finlanda, Cipru, Irlanda, Luxemburg, Ucraina şi Croaţia, ultimele două fiind considerate favorite.

Marți 7 mai, a avut loc prima semifinală a concursului, urmând ca în această seară să se desfășoare cea de-a doua semifinală. 

Irlanda, show satanist la Eurovision! E considerată și ea favorită!

Un scandal monstru la actuala ediție a fost declanșat de artista irlandeză „non-binară” Bambie Thug, care marți seară, în prima semifinală, a purtat o ținută goth și a șocat publicul cu interpretarea piesei sale, „Doomsday Blue". Artista a fost nevoită să îşi modifice machiajul scenic, considerat pro-palestinian.

Participanta Irlandei a fost, însă, ținta unor atacuri dure din partea fanilor competiției muzicale, care au catalogat drept satanist show-ul acesteia de pe Malmö Arena. 

Unii dintre fanii Eurovision au comentat că au avut coșmaruri din cauza prestației artistei și că ceea ce a pus în scenă seamănă cu o exorcizare.

Mihai Trăistariu: „Satana a trecut mai departe pentru că a șocat!”

România nu participă anul acesta la Eurovision din cauza lipsei banilor, așa că Mihai Trăistariu a urmărit prima semifinală a concursului din Suedia pe YouTube. Artistul ne-a dezvăluit primele sale impresii. 

„Am urmărit pe YouTube prima semifinală Eurovision pentru că TVR nu transmite, România neparticipând la concurs. 

Spectacolul mi-a plăcut foarte mult, mai mult decât tot ce am văzut vreodată în anii trecuți. Adică designul, coregrafiile, grafica, totul mi se pare spectaculos. 

A luat o amploare foarte faină Eurovisionul, pe partea aceasta de show-uri. Pot să zic că show-urile depășesc vocile. Nu prea se mai caută voci, mai mult primează punerea în scenă. Unii s-au depășit pe ei, chiar mă minunam ce spectacol fain au făcut.

Am ochit una cu draci-vârcolaci, Irlanda parcă, s-a și calificat în finală și am auzit că este chiar favorită! Și asta pentru că Eurovisionul nu mai e un concurs de creație, așa cum s-a lansat în 1956. Atunci trebuia să fie melodia faină!

Mihai Traistariu, socat dupa Eurovision: „E cu satane si varcolaci.” Video

Acum însă nu mai e vremea creației, ci tot pachetul trebuie să impresioneze să primească voturi. În semifinale votează doar publicul, doar în finala de sâmbătă va vota și juriul de specialitate, 50/50 la sută. 

Dar, uite că Satana a trecut mai departe pentru că a șocat! La Eurovision trebuie să  șochezi astăzi, să vii cu ceva ciudat, inedit, ieșit din tipar, cu ceva straniu, cu ceva bombă, deci șoc! Dacă nu vii cu elemente șoc treci neobservat. E cu Satane și vârcolaci, sau vii în pielea goală ca să faci impresie!

A mai venit și una nud, efectiv era goală, cu niște bărbați goi, bine acoperiți puțin în față cu o costumație care imita pielea”, a declarat Mihai Trăistariu, scrie Click!.

Mihai Traistariu, socat dupa Eurovision: „E cu satane si varcolaci.” VideoNatalia Barbu

Ce spune Trăistariu despre Natalia Barbu, solista din Republica Moldova, care a ratat calificarea în finală? 

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova, a ratat calificarea în finala de sâmbătă a concursului. 

„Despre Moldova îmi pare foarte rău! Eu sunt prieten cu Natalia Barbu, o știu, are o voce foarte bună, aș cânta oricând în duet cu ea. Într-adevăr piesa nu era cea mai cea. Am văzut pe ecran că era compusă de ea, muzică și text. Poate trebuia să se lase cumva coordonată de cineva.

Îmi pare rău pentru Moldova pentru că ei sunt foarte buni în general. Dar uite România nu mai e anul ăsta, nu o să fie nici Moldova în finală.

Totuși ea a strigat la sfârșit: «mulțumesc!». Deci s-a auzit măcar un sigur cuvânt în  limba română pe scena din Suedia”, a mai spus artistul. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar se mai uita lumea la Eurovision?
5
0
Eh cand era cu partzei ,cu femeia cu barba era normalitate...
6
0
Trebuie dus la Mirabela ca sacse insoare
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677