REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Mihai Trăistariu, speriat de sunetele din baie, crede că primește semne de la mașina de spălat

Mihai Trăistariu, speriat de sunetele din baie, crede că primește semne de la mașina de spălat

Valentina CAMARA 9 februarie 2023 | 00:00 1284

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul locuiește singur, iar de aproape o lună, mașina de spălat îi dă bătăi de cap.

Mihai Traistariu, speriat de sunetele din baie, crede ca primeste semne de la masina de spalat

Mai mult decât atât, vedeta susține că primește semne, însă nu a reușit deocamdată să le descifreze.

Lucruri paranormale în baia lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu nu are liniște de aproape o lună. Artistul aude zgomote din baie, însă după câteva verificări și-a dat seama că nu sunt probleme tehnice. Vedeta a încercat să scoată toate lucrurile din priză, inclusiv mașina de spălat, însă sunetele continuau să se audă.

Mihai Trăistariu a încercat toate metodele, chiar și să se folosească de mașina de spălat, însă lucrurile tehnice funcționau corespunzător, dar sunetele nu se opreau.

„ Pe 10 ianuarie, a început să îmi pâcâie ceva în baie. Eu am crezut că este apa, ca apa de la cadă. Mă duc, nimic. După o oră, iar și îmi spuneam ce o fi. Era egal, la fel.

A trecut o noapte, au trecut două-trei zile și tot pâcâie. Am scos din priză, am și spălat. Am început să postez, toată lumea a venit cu paranormale, cu dimensiuni, după am început eu să mă gândesc. Eu am zis că mă criogenez. După am ajuns să peste 1.000 de ani și se poate călători în trecut și zic că sigur am călătorit eu și îmi dau semne.”, a mărturisit Mihai Trăistariu, în cadrul unei emisiuni TV.

Mihai Trăistariu a început să creadă că mașina de spălat îi trimite semne pe care el trebuie să le descifreze. De asemenea, vedeta susține că nu are de gând să vândă electrocasnicul, întrucât nu a reușit să descifreze mesajul.

Până când va putea înțelege semnalele trimise de mașina de spălat, Mihai Trăistariu a decis să țină mereu ușa închisă pentru a nu fi deranjat de sunete.

„ M-am uitat în tot ce se poate. M-am gândit că e mecanismul stricat. Mașina e de doi ani, e nouă. N-am chemat pe nimeni. Am zis că o las acolo, că poate e un mesaj, să îl descifrez. Se face aproape o lună și nu s-a mai oprit. Am scos-o din funcțiune, deci nu are legătură cu curentul electric. Ea e conectată la apă, are furtunul de apă băgat. Deci, poate să aibă legătură cu apa, dar nu e sunet de apă, că mai spun că vine apa cu presiune. Așa face încontinuu. Eu țin ușa închisă, să nu o aud. Nu vreau să o vând, că poate e un semn”, a mai spus artistul, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neica nimeni asta artist? cunoscut si apreciat de cine? un cersetor cu o grisina in burta.
2
0
DUPA CE DE-A LUNGUL TIMPULUI AM VAZUT CA FUGEAU TURISTII CU PROSOAPELE SI SAPUNURILE DIN MULTELE CASE PE CARE LE ARE SARACUL,CA VOIA SA SE CLONEZE PE EL,CA SA NU I SE PIARDA RASA,ETC, ACUM SHOOC ARE AUZENII, IN CONTEXTUL ACTUAL ERA CEA MAI IMPORTANTA TEMA PE CARE PUTEA SA O ABORDEZE UN JURNALIST
4
0
inteleg ca la cei cu probleme le faceti reclama gratuit. daca o instalatie sanitara nu este proiectata cum trebuie, face zgomot. asta sta rau cu capul, daca s-a consultat cu tata floarea. bine ca n-a intrebat camatarii.
4
0
Mai bine speli ... la mana!
4
0
sa mai lase drakku laba ca nu masina de spalat ii da semnale he he
4
0
Vedeti oameni buni , dovada clara sa nu va apucati sa trageti prostii :))
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303