REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Mihai Tudose, IEȘIRE SPUMOASĂ la adresa lui Florin Cîțu

Mihai Tudose, IEȘIRE SPUMOASĂ la adresa lui Florin Cîțu

Replica API 13 decembrie 2020 | 23:52 3008

Mihai Tudose, fost premier al României, critică dur desemnarea de către PNL a lui Florin Cîțu pentru ocuparea funcției de premier al României. Tudose spune că Florin Cîțu are un lung șir de eșecuri în calitate de ministru al Finanțelor și că nu e varianta optimă pentru șefia Guvernului.

Nu dați briciul pe mâna maimuței! Mare atenție la riscurile ce decurg din propunerea PNL contrară voinței alegătorilor, manifestată ca un premiu de consolare pentru pierderea alegerilor, privind guvernul Mâțu. Au optat românii pentru guvern PNL sau pentru Mâțu premier? Nu!

Deficit bugetar record după Revoluție: -10% în 2020. Îndatorare sinucigașă: în 12 luni, Mâțu a făcut 20 de miliarde de euro datorii, cât a acumulat România în primii 20 de ani după căderea lui Ceaușescu. Am avut, anul ăsta, cea mai abruptă cădere economică din UE și avem cea mai lentă revenire. În trimestrul 3, restul UE a recuperat întreaga cădere din trimestrul 2. Numai România a recuperat doar 46% din scădere.

Ăsta e bilanțul marelui finanțist Mâțu - geniul păcănelelor. Șocul pandemiei a fost dublat, la noi, de o guvernare catastrofală. Drept răsplată, PNL îl promovează pe Mâțu premier?!...

Perdanților, nu dați briciul pe mâna maimuței! Inconștientul ăsta va tăia jugulara României!

P.S.: Și ca și cum nu ar fi destulă tragedie, aflăm din interiorul ,,negocierilor” că nimeni nu vrea Sănătatea și Educația.....

Apără-ne Doamne de păgânii ăștia!!!!!", scrie Tudose pe Facebook, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JAAAPOOOOONIAAAAAAAAAA
0
0
cu mecla asta de drojder crezi ca te poate crede careva mai Tudose ? , pai Citu are studii serioase , facute in facultati cu renume iar tu cu Stefan Gheorghiu al tau esti bun de angajat la matura. Karamba botitule
1
0
Bachus e de vina
3
1
De l a lasat cu ochi in soare pe Shinzo Abe?du te n mm de sluga proasta. A venit premierul Japoniei in vizita in Romania si tu l ai trimis la Muzeul Satului cu un secretar de stat. Acum dai lectii?taci n mm de boschetar.
5
1
Cu fata asta de SharPei latra sa se afle in treaba !
7
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
7
11
Sigur era treaz traseistul asta? Ce incredere sa mai ai de la un tradator? A fugit la pro cand era greu si acum se vrea martir? Era mai bun orlando? Sau mai bine dancila? Ipocritilor!
8
3
Marele om de stat isi da cu parerea despre finante, iar el isi ia salariul cash, nu in cont - ca in secolul trecut.
7
2
Omul e bun.La Patraru ,Partiudul de stinga tine cu oamenii,astfel a marit salariile in Sanatate cu vreo 300% peste noapte , ramanand citeva procente din fondurile spitalelor pt dotari si pacienti.
2
5
Pesedei mizerabili cand o sa intelegeti ca situatia dezastruoasa in care dse afla Ro se datoreaza vous cu veorica dragnmea mazare oprisan adomnitei si altor hoti si incompetenti Numai gura de voi ,urlati tipati vulgarizati A venit timpul sa mai taceti .Mai lasati si pe altii .Siustemul sanitar ,invatamantul economia ati pus o pe butuci prin furaciuni si incompetente .Are dreptate presedintele ca trebuie sa dispareti rapid .Mai aveti niste babe indragostite care si ar da vitata pt psd
12
2
of,of, rade ciob de oala sparta, mai omule nu te simti penibil? grav pt noi
11
3
ba tudose analfabetuleba nesi ce esti,cum a fost cind i.ai flituit pe japonezituun prostAn platit ptr,cica,tara,nu ca sa faca pesedeul ula mare? mare tupeu de analfabet mai ai!ai yras o dusca de votca inainte?
15
2
acest sugaci ar trebui anchetat penal pentru sabotaj cu consecinte deosebit de grave, vezi cazul japonia !!!
19
9
asta nu spune nimic de legile populiste date de parlamentul psd care obliga tara la imprunuturi ? au uitat cind citu ii ruga sa nu arunce tara in criza ca nu sint bani si pe ei ii durea in basca Telul lor era compromiterea guvernului fara solutii in schimb Oftica lor este ca pnl s-a descurcat bine in plina criza mondiala Cit s-au dat peste cap sa le puna piedica nu le-a iesit
12
13
Nu a fugit,domnule !A mers incet, in alta directie!
17
3
Mai taci din gura.din cauza unora ca dumneavoastra ne - am trezit cu aur pe cap.
20
7
Si acum sunt alte hiene la el.. Ei sunt pe margine si doar saliveaza si latra...4 ani parca nu e chiar asa mult...
13
8
Tudose a uitat ca a fost premier si a fugit facand tara de ras in fata delegatiei din Japonia. Tupeu pe om.
37
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620