REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Mihnea Năstase și-a închis firma care administrează campingul de la Corbu

Mihnea Năstase și-a închis firma care administrează campingul de la Corbu

Replica API 15 iunie 2022 | 22:23 22954

Mihnea Năstase și constănțeanca Corina Corolevschi sunt parteneri, și în viața privată, și în afaceri. Anul trecut și-au deschis trei firme, Wild Beach Camping Corbu SRL, Wild Beach Resort Corbu SRL, în baza cărora funcționează campingul de la Corbu, pe care l-au inaugurat în vara anului trecut. După doi ani de la înființarea societăților, astăzi acestea sunt inactive, activitatea lor fiind închisă temporar.

Soții Mihnea și Corina Năstase dețin un proiect la Corbu, care se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module. Are și o zonă tip restaurant unde turiștii pot să servească masa, dar și ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi normale sau pentru rulote. Afacerea de la Corbu se derulează prin două societăți comerciale, fiind vorba de Wild Beach Camping Corbu la care Corina Ioana Corolevschi deține 90.9 % iar Mihnea Daniel Năstase diferența de 9.1%, și Wild Beach Resort Corbu unde Corina Ioana Corolevschi deține doar 9% iar Mihnea Năstase este acționar majoritar cu 91 %.

Ambele societăți au fost înființate în februarie 2020, cu sediul declarat în București, pe Splaiul Unirii Nr. 160, acolo unde, cu mulți ani în urmă funcționa filatura fabricii Industria Bumbacului. O altă societate implicată în acest proiect este Wild Beach Corbu SRL, cu sediul tot în București pe Splaiul Unirii 160, deținută în procente egale de Mihnea Năstase și Ninel Iulian Dănilă.

Dănilă este un antreprenor cunoscut din domeniul HoReCa, care a dezvoltat și deținut în timp mai multe cluburi, baruri și restaurante precum Club Maxx, Blue Club, Arena Pub, Mon Café, One Club, fiind totodată angajat ca director de relații publice la clubul Vama Libre din Vama Veche.

Ei bine, niciuna dintre aceste trei firme nu mai este activă, în acest moment, toate trei având suspendată temporar activitatea.

Video:

Firmele care administrează campingul, fără profit în 2021, cu activitatea întreruptă temporar

Wild Beach Resort Corbu SRL a avut, anul trecut, cifra de afaceri de 176 610 lei, profitul pe minus, -41 992 lei, și datorii de 436 992 lei. Iar Wild Beach Camping Corbu SRL a avut, în 2021, cifra de afaceri de 78 222 lei,profit de -36 211 leși datorii de 242 258 lei. Wild Beach Corbu SRL a avut cifra dea faceri de 145 541, profit pe minus și datorii de 187 176 lei.

Video:

Nici firma ce se derulează activități de consultanta in domeniul relațiilor publice si al comunicării, deținută de Andrei Năstase, nu mai funcționează, aceasta având întreruptă temporar activitatea. Este vorba despre ALP Strategy & Consulting SRL , cu sediul în București.

Închirierea unui cort glam… 500 de lei pe zi

Năstase și soția lui au gândit afacerea ca o zonă de camping, dar și una de glamping, un fel de cort… glam, înconjurat de natură. Zona de Glamping reprezintă o simbioză între lux și natură, cu facilitățile unei cazări care îți oferă confortul de care beneficiezi într-o vacanță la hotel. Spațiul zonei de camping este de 7000 de metri pătrați. În zonă există și un bar, cu băuturi rafinate.

De exemplu, închirierea unui cort glam costă 500 de lei pe zi, iar dacă optezi pentru un spațiu autorulotă, veți scoate din buzunar 119 lei pe zi, la care se adaugă taxa pe curent electric… 15 lei pe zi. Dacă doriți un cort mare, cu două dormitoare, costă 180 de lei pe zi sau, dacă stați mai mult de 3 zile, costă 165 de lei pe zi. Trebuie specificat că veți mai scoate din buzunar bani pentru anumite taxe, cum ar fi taxa pentru saltea, pernă, sac dormit, umflat salteaua și taxa de parcare.

Soția lui Năstase, fiica unui prosper om de afaceri din Constanța

Corina Corolevschi și Mihnea sunt împreună de câțiva ani buni, iar în septembrie s-au căsătorit. Corina este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, provine dintr-o familie înstărită din Constanța, fiind fiica lui Constantin Corolevschi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Din campioană a ajuns asistent în Parlamentul European. Cei doi tineri au o viață decupată din revistele de lux: vacanțe scumpe, haine de firmă, bijuterii exclusiviste. Corina a fost supranumită Supranumită „Prințesa Constanței” pentru stilul vestimentar extravagant și imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare

Corina și Constantin Corolevschi

Mihnea Năstase este consilier politic la Delegația Socialistă din Parlamentul European.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acolo are banii, ala micu' , Mihnea.
0
0
Munca...asa sunt parazitii astia care traiesc din banii furati de psrintii lor
0
0
prostule nu mai da din casa si boule nu-s 5 ani ci vreo 2-3 cam asa poate zici ca toata zona aia e luata de noi ai grije ce vb
0
0
Asta cu corturile a foat de fatada. In max 5 ani mare bloc hotel ce o sa faca. A fost sificient ca a obtinut autorizatii.dupa se fac blocuri.e chiar asa greu sa va dati seama?
0
0
ba mihnea,mai du.te in p motii in madagascar,seichelles unde a depozitat tactu sutele de milioane furate de la romani si fa corturi acolo.nu te deranjeaza nimeni,lasa.ne cu nisipul,pomii si mizeria noastra aici.
0
0
cine dracu da 500 lei sa stea in cort .fitosii si parasutele de bucuresti nu pot sta la cort ca toti "sarakii" lor le trebuie spa si vizibilitate .fara banii lui taticu ambii sunt zero barat dovada firmele lor inchise .
2
0
Stati linistiti or sa isi scoata parleala cu o combinatie cu statul sau cu un post caldut de mugetar
2
0
Dovada vie ca nu stiu sa faca afaceri, decatcu statul. Asa ca si privati, zero barat. Asa ca mai bine, sa lucreaza la stat. Nicio progenitura din asta, nu e in stare sa faca un business de la zero si sa-l faca viabil. Dar cand bani vin murdari, tot asa se risipesc.
1
0
asa de prosper ca prima lui intrebare cand intra intr-o afacere este "ce si cat pierd?"
0
1
pai cat se rezisti cu ninel in asociere!!!!???intrebatil pe georgescu de la vama
0
0
Sa le iau glamul in ranga!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513