REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Miley Cyrus a salutat aniversarea a 15 ani de la lansarea serialului „Hannah Montana“

Miley Cyrus a salutat aniversarea a 15 ani de la lansarea serialului „Hannah Montana“

Replica API 26 martie 2021 | 20:01 1409

Miley Cyrus i-a dedicat miercuri un amplu mesaj personajului care a consacrat-o, ''Hannah Montana'', cu prilejul aniversării a 15 ani de la lansarea acestui serial, devenit un fenomen de masă şi care i-a propulsat actuala carieră în muzica pop, relatează EFE, citată de Agerpres.

Sursa fotografiilor: Miley Cyrus / Facebook.com

"Buna Hannah. A trecut mult timp, mai exact 15 ani (...) Deşi eşti considerată un 'alter ego' al meu, au fost momente în viaţa mea în care te-ai identificat cu mine mai mult chiar decât eu însămi", a scris vedeta pop pe reţelele de socializare.

"Hannah Montana" a fost lansat pe 24 martie 2006 şi a avut un record de audienţă în formatul său original pe Disney Channel, un canal dedicat tineretului.

În timpul difuzării sale timp de aproape 6 ani, serialul a devenit un succes internaţional din care au rezultat trei albume de cântece care au ajuns pe primul loc pe listele de vânzări în SUA, cu 20 de single-uri în Top 20 al celor mai ascultate cântece, potrivit Billboard.

"Multe s-au schimbat de atunci. Ai fost ca o rachetă care m-a dus pe Lună şi care nu m-a mai adus înapoi pe Pământ", a scris Miley Cyrus despre Hannah Montana, un personaj care ducea o viaţă dublă pentru a-şi menţine anonimatul.

În serial, protagonista era însoţită de tatăl său, Billy Ray Cyrus, care era deja o vedetă a muzicii country în SUA.

Cântăreaţa, în vârstă acum de 28 de ani, a participat la prima audiţie pentru acest rol când avea 12 ani. Deşi iniţial producătorii serialului au respins-o, deoarece era prea tânără, Miley Cyrus a reuşit să-i convingă demonstrând abilităţile sale de actorie şi de a cânta.

"Nu trece o zi fără să-mi amintesc de unde vin. O clădire din Burbank (California) cu o sală plină de oameni cu puterea de a-mi îndeplini destinul. Este ceea ce au făcut pentru mine. Ei te-au adus la mine. Cel mai frumos cadou pe care puteam să mi-l doresc. Te iubesc Hannah Montana", a încheiat Cyrus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677