REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Miley Cyrus, încoronată drept Legendă Disney: „Sunt foarte mândră că am fost Hannah Montana”

Miley Cyrus, încoronată drept Legendă Disney: „Sunt foarte mândră că am fost Hannah Montana”

A.F. 14 august 2024 | 00:00 165

Miley Cyrus (31 de ani) a fost încoronată Legendă Disney duminică seara și cu această ocazie și-a exprimat dragostea față de perioada în care a fost Hannah Montana.

Miley Cyrus, incoronata drept Legenda Disney: „Sunt foarte mandra ca am fost Hannah Montana”Miley Cyrus

Duminică, 11 august, Miley Cyrus a fost onorată ca Legendă Disney la Honda Center din Anaheim, Californi. La eveniment, celebra cântăreață a venit îmbrăcată într-un costum strălucitor. Anul acesta, ea a fost una dintre cele 14 persoane care au primit un premiu pentru munca remarcabilă pe care a făcut-o pentru Compania Walt Disney. Miley Cyrus a devenit cea mai tânără persoană are a primit această distincție.

Miley a plâns pe scenă

Când a urcat pe scenă, Miley Cyrus a ținut un discurs emoționant, cu lacrimi în ochi. Ea le-a mulțumit fanilor ei loiali, care au văzut-o crescând, conform Just Jared.

„Sunt aici, încă mândră că am fost Hannah Montana pentru că a făcut-o pe Miley în atât de multe feluri. Acest premiu este dedicat lui Hannah și tuturor fanilor ei uimitori și loiali. Voi dezvălui un mic secret despre Legendele Disney: și legendele se tem. Mi-e frică acum, dar facem asta oricum. Este legendar să îți fie frică și să continui. Nu există eșec când încerci (...) Sunt mândră că am fost Hannah Montana. Acest premiu i l-am dedicat lui Hannah și fanilor ei uimitori, care mi-au făcut visul să devină realitate.”, a declarat Miley, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, la evenimentul Disney D23.

La ceremonie, Miley Cyrus a venit însoțită de mama ei, Tish, și de sora ei, Brandi. Artista a interpretat piesa „Best of Both Worlds” din Hannah Montana, în onoarea personajului care a făcut-o celebră. În cadrul evenimentului, a fost difuzat și un videoclip tribut cu mesaje de la John Travolta, Chappell Roan și Bret Michaels, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365