REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Milionar în criptomonede răpit în Mamaia. Ce s-a întâmplat cu făptașul!

Milionar în criptomonede răpit în Mamaia. Ce s-a întâmplat cu făptașul!

Virgil STOIAN 18 mai 2023 | 10:07 7220

Imagini desprinse din filme în stațiunea Mamaia! În mai 2022, o persoană a fost răpită din zona Butoaie, acolo unde domiciliază, băgată într-un autovehicul marca Mercedes ML, cu numere de Ilfov, și dusă la Năvodari, în niște clădiri dezafectate, acolo unde a fost înțepată cu un cuțit și injectată cu substanțe, despre care se spune că ar fi droguri. Tot episodul a durat circa 8 ore, o persoană fiind arestată în cauză, fiind vorba de Ioan Alexandru Dorobanțu. Potrivit informaţiilor noastre, totul ar fi avut legătură cu... criptomonedele, persoana răpită fiind Costin Miu, cunoscut pentru tranzacțiile cu acest gen de monede. Pe 10 aprilie 2023, Ioan Alexandru Dorobanțu a primit 7 ani și patru luni, decizie contestată de acesta, apelul urmând să se judece pe 12 decembrie 2023.

Milionar in criptomonede rapit in Mamaia. Ce s-a intamplat cu faptasul!

Acțiunea ”răpirea”

Ioan Alexandru Dorobanțu ar fi primit ponturi despre persoana care s-ar ocupa cu criptomonede și, potrivit surselor noastre, ar fi vrut să intre în posesia lor și să fugă din țară. Astfel, acesta a mers în zona Butoaie din stațiunea Mamaia, cu un Mercedes ML cu numere de Ilfov, însoțit de alte 3 persoane (care ar fi din Anglia). Când a apărut în peisaj persoana vizată, Dorobanțu și doi dintre însoțitori (șoferul a stat la volan cu o cagulă pe față) au tăbărât pe ea și au băgat-o în mașină. Aici ar fi avut loc un mic incident, în sensul că victima a căzut pe cealaltă parte a mașinii, fără pantaloni, luând-o la fugă în lenjerie intimă. A fost prinsă și băgată, din nou, în autoturism, fiind apoi condusă la Năvodari, în zona unor clădiri dezafectate. A fost legată, înțepată cu un cuțit de mai multe ori și injectată cu substanțe care ar fi droguri.

Milionar in criptomonede rapit in Mamaia. Ce s-a intamplat cu faptasul!

Operaţiunea ”Năvodul” în Mamaia

Timp de 8 ore au ținut victima și au maltratat-o, încercând s-o facă să le spună parolele pentru a face transferul de criptomonede. Cum nu au avut succes, Dorobanțu ar fi decis să-i lase pe partenerii lui cu persoana răpită, iar el să meargă la domiciliul acestuia din Mamaia, pentru a umbla la laptop. Doar că a observat că în stațiune era plin de Poliție, se desfășura operațiunea Năvodul (filtre rutiere în colaborare cu oamenii legii din toate structurile de Poliţie limitrofe. Plin de poliție ar fi fost și la domiciliul părții vătămate. Astfel, Dorobanțu s-ar fi întors la locul clădirilor dezafectate și ar fi încercat o altă strategie, dându-și seama că planul său e sortit eșecului. I-a propus celui pe care l-a răpit să facă pace, ba chiar l-ar fi dus acasă la el să facă duș. Însă, odată scăpată, persoana vătămată ar fi mers la Poliție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miu Costin făcea frauda la greu
2
0
Mariusica, de unde stiiii
0
0
Hai bah, pe bune? Cine nu stie cum fac banii de al de Miu Costin si Popescu Andrei( " mare deputat" din oras)? Fura până nu mai pot, cloneaza carduri si tot felul de fraude ( bancare, crypto), si distribuie cocaină la greu. Pe ăștia nu i vede politia , din contra îi apără. Halal justitie. Huaaa!!!
2
0
sa o f pe ma*a cu crypto tau, asa merita kkti astia imbogatiti fara munca si peste noapte.
3
2
Pentru Domnul Alexandru Dorobantu....sa.mi bag Pwula in SUFLETELE COPIILOR TAI....SI IN MORMANTUL MĂTII DACA.I IN CIMITIR
6
1
Trebuie luat copilu / copiii ...dusi in padure...legati de pom si dati foc de vii La fel si interlopilor/bodygarzi.lor de la cluburile.din Mamaia si Constanta....
8
5
Asa sunt interlopii ce Constanța proști de bubuie
8
2
L-au rapit in mai 2022,condamnarea a venit in aprilie 2022! Science-fiction!
8
2
Oprea Ionut v****l zis John m-a vandut lui Alex Dorobanțu de m-au luat pe sus și m-au dus la Navodari și m-au maltratat ca in filme . O javra de om fără scrupule, John . O sa îți vina rândul și tie chiar dacă Alex Dorobanțu nu te-a dat in primire ca autor moral . Sper ca Dumnezeu sa iți dea tie și copiilor tai la fel ce mi-ați făcut voi mie , înzecit ! Jegule de om fără pic de caracter ! Sa îl ții 7 ani pe Alex Dorobanțu cu pachete nenorocitule . Iar copii și nevasta ta sa fie maltratați ca mine sa poți înțelege cât rău mi-ai făcut .
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510