REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Milionarul care a vrut să-și ucidă soția în Mamaia a încercat să "deruteze" ancheta!

Milionarul care a vrut să-și ucidă soția în Mamaia a încercat să "deruteze" ancheta!

Replica API 12 mai 2022 | 23:26 7984

Mihai Bizu a fost acuzat, în anul 2020, că a încercat să își violeze soția, pe care ulterior a și violat-o. În prezent, bărbatul este sub control judiciar și este judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, lipsire de libertate și influențarea declarațiilor. Inițial, bărbatul fusese acuzat și de viol, însă Irina Popescu, femeia agresată, a revenit asupra declarațiilor susținând că relațiile sexuale au fost de comun acord. Acuzațiile de influențarea declarațiilor au venit după ce anchetatorii au găsit o conversație pe WhatsApp în care acesta îi spunea nevestei sale ce să declare în fața polițiștilor, în condițiile în care, la momentul incidentului de la Mamaia pe numele lui Bizu exista un ordin de protecție, care nu-i permitea să se apropie de soția sa sau să ţină legătura cu ea. La aproape 2 ani de la incident, procesul încă trenează, următorul termen urmând a se judeca pe 18 mai 2022.

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi petrecut într-un club, unde ar fi consumat alcool, petrecerea continuând apoi la piscina unei vile de lux închiriată de niște prieteni, iar atunci a început coșmarul femeii. După aproximativ o jumătate de oră, în timp ce se nevasta lui afla deja în bazin, Mihai Bizu s-a repezit dintr-o dată la aceasta și, după ce a dat-o cu capul de marginea căzii, a băgat-o cu capul sub apă și a început să strige că o omoară. Irina Popescu ar fi fost salvată de prietenul de familie care le făcuse invitația. Ulterior, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Mihai Bizu

Mihai Bizu este sub control judiciar

În acest moment, afaceristul este sub control judiciar, din 27 ianuarie 2021, anterior fiind în arest la domiciliu. Următorul termen în proces urmează a se judeca pe 18 mai 2022.

Irina Popescu

Cine este Mihai Bizu

Mihai Bizu este cunoscut în lumea afacerilor din București, fiind directorul general al Apollo Residence, iar până în prezent a ridicat zeci de blocuri în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna. Afaceristul a început afacerile în 2009 alături de un alt prieten. Apollo Residence, un proiect rezidențial din Berceni, este amplasat pe un teren de 16.000 de metri pătrați şi are 310 apartamente. Apollo era un nume care nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani pe piaţa imobiliară, dar Mihai Bizu a profitat de preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera – Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud, și a construit un ansamblu rezidențial.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sa faci fetelor daca alergati dupa bani?cand va da cu capul de pereti cum va simtiti?
1
0
Ce fata de preot abuzat an fund
1
0
psihopat, clar
0
0
Violator cu chip de r**a
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768