REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Milionarul Virgil Chirică, găsit mort în casă

Milionarul Virgil Chirică, găsit mort în casă

Andreea CONDURACHE 13 februarie 2024 | 10:00 8947

Unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar de mare anvergură în nordul Capitalei s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Totodată, bărbatul era și directorul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

Milionarul Virgil Chirica, gasit mort in casaVergil Chirică

Un bărbat a sunat, la data de 4 februarie, la numărul de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit mort pe prietenul său, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari. Surse apropiate anchetei au declarat că echipa care a făcut cercetarea la fața locului a constatat că se află în fața unei premiere în istoria judiciară românească. Sursele citate au precizat că bărbatul își programase moartea din timp și pusese la punct fiecare detaliu. Acesta dorea să moară intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.

„Sunt deja adormit”

Duminică, 4 februarie, Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1. Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere. Ulterior, se presupune că a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar, când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Chrică s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-a ucis în scurt timp.

Chirică a mai avut o tentativă de suicid

Conform unor surse judiciare, în urma cercetării la fața locului, în dormitorul de la etajul al doilea al vilei cu trei etaje s-au găsit alți doi saci cu cărbuni, rămași nedesfăcuți. În urma verificărilor ulterioare, s-ar fi stabilit că bărbatul ar fi avut și în urmă cu patru ani o tentativă de suicid, și tot prin folosirea unui grătar, însă atunci ar fi fost salvat de membrii familiei sale, care l-au internat în spital. Virgil Chirică era un personaj cunoscut în mediul de afaceri. Acesta ocupa funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group, iar, potrivit profit.ro, era asociat și într-un proiect imobiliar de mare anvergură, în nordul Bucureștiului, alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști importanți, conform gandul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este o boala foarte grava care in cateva zeci de procente nu se atenueaza sau vindeca nici cu tratament dar la noi se ignora bolnavii evita psihiatrul ptr ca exista prejudecata ca numai nebunii se duc la psihiatru si uneori sfarsesc asa poate daca urma un tratament si tinea aproape de doctor multi ani scapa
4
0
Pana una alta Chitac a arătat ca are cohones și a ales drumul cel mai greu, cel mai nepopular dar cel mai util orașului, sa distrugă întreg orașul și sa repare țevile vechi de zeci de ani! Pentru asta îl admir și l voi vota in continuare! Știu ca asta nu convine opozanților pt ca și dau seama ca, în cele din urma, cetățenii vor aprecia omul gospodar si nu vor alege mincinoși, lingăi și ipocriți!!!
9
12
Tot v****l va câștiga pentru ca se vor împarți voturile vom avea noi grija
1
1
Marinarul de uscat Kitz-Kitz shobolan de popota este la mare blat cu marinarul securist Stroe si cu marinarul secretar PCR ceausits Dumitrache. Marinari de uscat profitori ceausisti agenti ai securitati ceausiste intrati in politica dupa 89 pentru jaf si hootzie. Pentru constanteni PNLPSD pregatesc o noua capcana de jocuri marinaresti de cabina in persoana marinarului Cupsa care se da AUR dare este blatul PNLPSD care stiue ca nu au sanse. Constantenii daca se lasa prostiti vor incasa inca 4 ani de hotzii si jafuri,taxe marite,amenzi de la primarie fara locuri de parcare.Un oras distrus Constanta. Votati USR ca sa scapati de marinarii astia de uscat ceausisti securisti.
5
7
Si eu la fel ca popescu ion am citit la repezeala
6
2
Ce avetzi ma cu omul a vrut sa moara si s-a omorat,daca o fi avut el vreun motiv sau vreun secret doar el shtie l-a luat cu el in mormant,rai sunt aia care omoara altzi oameni.
14
4
Tipu are fatza de poponaut. Cred ca era dosnic. A visat sa moara ca un mic perpelit si de asta a avut parte.
3
17
când un parlamentar?
14
6
Bv lui a știut omul ce vrea,și ăla din tailanda, așa va vrem ăștia cu bani succes la toți și la mai multi
11
11
Din graba citisem Vergil Chitac si am avut o secunda de extaz
37
10
foarte suspect, trebuie investigat mai in amanunt
8
17
Nu are prea mare legătură cu nivelul de trai. Sunt unii care au profil de sinucigași pe fondul unor tulburări psihice, așa cum sunt și criminalii înnăscuți. Nu le trebuie mult ca să recurgă la astfel de gesturi.
25
4
Bani sau o anumita pozitie in societate nu-ti aduc intotdeauna fericirea . Prefer sa mananc o ceapa cu mamaliga rece si sa fiu fericit . Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele
35
4
Inca un gunoi bogat mort ..!..
20
17

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510