REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Milla Jovovich şi Luke Evans vor juca într-un thriller de acţiune regizat de Brad Anderson

Milla Jovovich şi Luke Evans vor juca într-un thriller de acţiune regizat de Brad Anderson

A.F. 5 februarie 2024 | 00:00 251

Milla Jovovich şi Luke Evans vor interpreta rolurile principale într-un thriller SF de acţiune, "World Breaker", ce va fi regizat de cineastul Brad Anderson, informează revista Variety.

Milla Jovovich si Luke Evans vor juca intr-un thriller de actiune regizat de Brad AndersonMilla Jovovich

Compania The Exchange se va ocupa de distribuirea peliculei pe pieţele internaţionale şi îi va prezenta pe actorii din distribuţia acestui lungmetraj la European Film Market din Berlin.

Luke Evans, care s-a remarcat, printre alte producţii, în filmul "Beauty and the Beast", a interpretat recent un rol principal în spectacolul de teatru "Backstairs Billy" jucat pe West End la Londra. El şi Milla Jovovich - celebră pentru franciza "Resident Evil" - au jucat în trecut împreună în filmul "The Three Musketeers".

Filmografia regizorului Brad Anderson cuprinde pelicule precum "The Call", "Beirut" şi "The Silent Hour".

Filmul "World Breaker" este centrat pe un tată şi fiica sa. Cu cinci ani în urmă, o ruptură produsă în ţesătura realităţii a adus în lumea noastră creaturi dintr-o dimensiune alternativă, care vor să ne distrugă. Tatăl îşi ascunde fiica pe o insulă pentru a o ţine în siguranţă, în timp ce o pregăteşte pentru supravieţuire şi pentru bătăliile care vor urma. Însă niciun loc nu este sigur.

Scenariul acestei producţii este scris de Joshua Rollins, cunoscut pentru "Infinite Storm".

Filmările vor avea loc în Irlanda de Nord, cu sprijinul agenţiei naţionale pentru promovarea cinematografiei din această ţară, Northern Ireland Screen, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016