REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ministrul Agriculturii, despre protestul transportatorilor: "Nu am primit nicio revendicare. Nicio asociație nu își asumă"

Ministrul Agriculturii, despre protestul transportatorilor: "Nu am primit nicio revendicare. Nicio asociație nu își asumă"

Mirela PASCAL 10 ianuarie 2024 | 12:53 611

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat, referitor la protestul transportatorilor şi al fermierilor, că nicio asociaţie nu îşi asumă protestul. Mai mult, ministrul spune că nu a primit nicio revendicare din partea protestatarilor.

Ministrul Agriculturii, despre protestul transportatorilor: 'Nu am primit nicio revendicare. Nicio asociatie nu isi asuma'Florin Barbu

"Legat de protestul “spontan” al transportatorilor la care s-au alăturat și câțiva fermieri, până în acest moment, la ministerul Agriculturii nu am primit nicio revendicare, pentru că nicio asociație nu își asumă acest protest, potrivit antena 3.ro

Din informațiile apărute în spațiul public, am văzut că problemele pe care le reclamă au legătură cu RCA și cu permisele de conducere. Chiar dacă acestea nu țin de Ministerul Agriculturii, voi face tot ce pot pentru a-i sprijini să găsim împreună o rezolvare.

Am stabilit deja o întâlnire cu toate asociațiile și federațiile, săptămâna viitoare, pentru a le prezenta programele pe care le avem pregătite pentru acest an.

Vom putea vorbi, așa cum facem mereu, la aceste întâlniri, despre problemele pe care le întâmpină și sunt sigur că vom găsi, ca de fiecare dată, rezolvare.

Aceste întâlniri le aveam programate înainte să apară acest protest. Îi asigur pe toți fermierii că subvențiile se acordă la timp!

Subvenția la motorină se va acorda în continuare la valoarea maximă posibilă

Avem un buget bun, în acest an, avem fonduri prevăzute pentru toate sectoarele și vom continua să sprijinim producția românească. Este început de an electoral și acest protest spontan este masiv distribuit pe rețelele sociale de un partid politic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind "partidul" iti spune ca esti destept si tu crezi, e grav...tara ajunsa pe mina jigodiilor si culmea e ca lumea ii voteaza...
0
0
Ca ministru al agriculturii,nu era nevoie sa astepte revendicari. Era nevoie sa munceasca la naiba,sa vada ce se poate face pentru agricultura Romaneasca,aceasta fiind de importanta vitala pentru siguranta nationala. In toata lumea se duc batalii pentru resurse de hrana si altele,noi ni le cacam si le acoperim ca pisicile,cu labele de dinapoi. Asta daca nu le dam altora uite asa,fara lupte. Stramosii si-au dat singele si sudoarea,noi ne cacam pe toata istoria si memoria eroilor,dar si pe viitorul copiilor ,educati sa-si dispretuiasca valorile nationale reale.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510