REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Replica API 1 februarie 2021 | 13:47 5168

Lucian Bode a anunțat că taie din atribuțiile secretarului de stat responsabil cu ordinea publică. „Astăzi am luat o decizie şi anume că, ţinând cont de faptul că responsabil de asigurarea politicilor Guvernului în domeniul Afacerilor Interne este ministrul Afacerilor Interne şi ţinând cont de faptul că în prerogativele ministrului Afacerilor Interne nu era şi coordonarea anumitor structuri importante din minister şi aici mă refer la Corpul de Control al ministrului, la Direcţia de Audit, Direcţia Generală de Protecţie Internă, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia de Comunicare şi aşa mai departe, aceste structuri, prin ordinul ministrului, au fost trecute de astăzi direct în coordonarea ministrului”, a declarat, la B1 TV, Lucian Bode, citat de bugetul.ro.

„În 2016, ministrul de atunci, Tudorache, a emis un ordin prin care aceste structuri erau în subordonarea ministrului, iar la sfârşitul lunii decembrie 2019 aceste structuri au fost trecute prin ordinul ministrului Vela în coordonarea secretarului de stat responsabil cu ordinea publică şi aşa a fost abordarea atunci.

Eu am avut o discuţie cu mai mulţi factori importanţi din minister şi am ajuns la această concluzie, cred eu sănătoasă, dar sunt conştient că în acelaşi timp îmi va crea mult mai multe bătăi de cap, dar îmi asum acest lucru pentru că eu cred că sistemul imunitar al unui minister trebuie să fie în directa coordonare a ministrului”, a mai spus șeful Internelor.

Cine este secretarul de stat responsabil cu ordinea publică? Este chiar Bogdan Despescu. Practic, Despescu nu va mai coordona „Corpul de Control al ministrului, la Direcţia de Audit, Direcţia Generală de Protecţie Internă, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia de Comunicare și așa mai departe”, după cum a spus Lucian Bode.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e unul din putinii profesionisti din politie,atunci totul se explica,adica colaborarea politiei cu interlopii,talharii si mafiotii.Ei sunt sefii vostri,adunatura de prostovani cu doctorat,lichele ticaloase. Sper la o revolta in politie ,iar adevaratii politisti sa lichideze hienele astea promovate de politicienii interlopi
0
0
adevarul este ca Despescu a fost unul din putinii profesionisti care au condus IPJ Constanta
0
0
Esti un mare escroc delapidatorule ai furat doctoratul esti un om de nimic nu esti in stare sa legi doua cuvinte...la ca ca t cu tine...ministerul de interne sa iti ridice o statuie din cacat...
1
1
Despescu este ultimul dintre profesionisti din MAI care a mai ramas ,pacat ca avut parte de niste mascarici de ministri ca Vela si Bode A plecat Vela care face poze cu Azorel in brate si a venit Bode care a fost franar la CFR. SIGURANTA SI INCREDERE
4
6
Nu este deja la pensie? Ca e in varsta. Sa manance si el vreo 40 de ani pensie mare de la stat,nu? Sictir
7
3
ce rol mai are despescu,a fost incompetentul perpetuu,ii gadila micutul lui iohanis cu gurita
12
1
Referitor Gavris vs Despescu, nu stiu cum sta exact treaba la acel nivel, dar si unul si celalalt trebuiau sa respecte legea... in plina carantina gavris se caca pe lege ca e doar sef ce pla lui. Nu va e rusine asa ca dati amenzi unor oameni care nici nu au ce sa manance pentru masti??? si ala sta la baute in carantina in loc ideal fww
5
2
ministru dar cu Gavris ce ai avut domnule? Avem si noi unul destept si cinstit si il omoram si pe ala? De ce nu il lasi, sa gaseasca fetele de la Caracal?
5
2
nu cumva elena udrea este implicata in avansarea lui despescu?
16
5
Cand te uiti la Bode si la Despescu, parca nu sti de care sa razi mai tare!hahahahaha. Parca sunt Lolec si Bolec, doi arici pogonici care tin fraiele unor institutii de forta ale tarii, ati vrut pnl,usr, etc...asta avem, amatori ,slugoi politici si atat. Inainte, cu psd, institutiile erau conduse de sefi mafioti, acum de sefi papagali, care se umilesc in fata clanurilor, fac intalniri de noapte cu clanurile, ii pupa in cur le lideri de clanuri!Oare cum o fi mai bine!!judecati singuri!
16
3
Un lucru bine facut de el a fost ca l-a trimis la pensie pe jegul si hotul de Dancu Costantin.I-a facut un bine ca sa nu-l trimita la puscarie impreuna cu Sobaru Ciprian.Mai nou calicu de Dancu s-a dus la judecata ca sa se intoarca in militie.Nu se mai satura!
21
10
Despescu este un taran prost de la Buzau care peste noapte a fost pus inspector sef la Constanta si dupa alte doua zile, secretar de stat
26
6
Sa ti spun ceva ce nu intelegi nici tu nici despescu. Cand politistii ies la o bere cu procurorii sa stii ca nu discuta despre femei sau alte prostii. Discuta despre serviciu intr un cadru mai amical care de regula ii ajuta sa vada din alt unghi infractiunile la care lucreaza astfel incat sa le rezolve in beneficiul cetateanului vatamat. Desigur ca un lacatus cofetar la casa modei nu pricepe astfel de lucruri dar ar fi bine cel putin sa nu traga concluzii si sa si vada de fluturii lui. Nu cred ca despescu trebuia sa aprobe un astfel de filaj care sa stabileasca o eventuala mica contraventie.
13
4
Despescu a fost un profesionist care a incercat sa i puna la munca pe puturosii de la IPJ. Restul este poveste....
14
25
Domanul din imagine seamana bine cu Michael John Myers, actor de comedie British-Canadian. De cate ori il prieveam la televizor la aparitiile din martie 2020 ma pufnea rasul, il vedeam pe actorul comediant stand serios si prezentandu-ne cat de grav-comica este sirtuatia COVID... Si ca o imagine completa singurul mai sertios parea Vela, restul erau personaje din comedia neagra a COVID ... Siguranta si Incredere!
11
2
Despescu Plagiatorul si slugoiul lui Brailoiu Tit Liviu & Moga ramane fara infuenta in cele mai importante structuri din MAI. Vine Pensiaaaaa!!!!
26
2
Asta e un fel de ciocoi nou, un om fals parvenit care isi forta subordonatii la actiuni multe fara fundament si fara rezultat doar din interesul personal de a umfla cifre statistice care sa il propulseze in grade si functii. un om capabil nu ajungea doctor in stiinte de nu stiu ce fel prin mangle si plagiind total teza de doctorat
26
3
@04.10.Nu se poate,caci toti care ar veni sa ne controleze sunt in aceiasi situatie.Neclaritati?
13
1
Lui Gavris ala care statea la baute cu procurorii in plina carantina nu i-a facut nimic, ca doar ala lucreaza cu sistemul securistic si e peste ministrul asta de carton.
8
5
Jipa Traian si Balan Vasile : doi cacati obositi veniti de la Braila la I.P.J. Cta in 2000 , cu cate o Dacia 1300 ruginita , doi talhari care s-au imbogatit in Dobrogea si care s-au pishat pe politistii constanteni ! Cand deschideau gura cu accentul ala de tarani obositi toti politistii se prapadeau de ras ! Mai ales de idiotul de Jipa care a vut noroc ca s-a pensionat general inainte de infiintarea D.N.A -ului !
34
2
cu adevarat competente au fost trase pe dreapta ca acest individ sa ajunga unde a ajuns,incovoiat de stele,...promovarea acestuia are in spate dispretul fata de adevaratele persoane competente,totul facut de alte hahalere ca el
24
6
Parca ar fi baiatul lui Balan Vasile la fatza . Dar asta macar a ajuns secretar de stat, chestor cu 4 stele . Dar Balan Vasile, nu s-a ridicat mai sus decat scaunul pe care l-a pus Jipa . De altfel nici nu putea sa fie in stare. Are succes cu fata aia de milog, cand merge pe la agentii economici si cerseste bani, ca sa le faca el nu stiu ce raport de kkt . Tot moldoveneasca salbatica o vorbeste, ca si atunci cand l-a adus Jipa de urechi la Constanta .
22
3
Are un chip de fetita!
15
5

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365